Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: po únor 25, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
jo ne každý může před operací tloustnout, zaběhla jsem dneska za terezkou na karlák do nemocnice a drží ji tam skoro o chlebu a o vodě, a není sama , jsou tam i mužský na redukci před bandáží, snaží se holka co může, tak snad ji to už konečně vyjde.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po únor 25, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
Chudinka, tak to jí lituju a pozdravuju a držím palečky _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: po únor 25, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
To je děs co my vytrpíme.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po únor 25, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
byla jsem tam za terezkou ráno, před vizitou a pak se podávala snídaně, no i na malém talířku nebyla vidět. A byl tam chlap jak hora a ten talířek... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenkakk
|
Zaslal: st únor 27, 2008 7:37 am Předmět: ahoj |
|
|
Tak už patřím "mezi vás". V pondělí jsem podstoupila operaci a včera ještě večer jsem jela domů. Tedy abych pravdu řekla, moje počáteční pocity jsou značně smíšené, tak nějak se prostě bojím, i když nevím čeho. Za jak dlouho po operaci jste byli jakž takž fit? Teda je pravda, že už dnes v noci se mi spalo o moooc líp. Tak doufám, že to bude mít smysl a kilča půjdou mršky dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Míša
|
Zaslal: st únor 27, 2008 7:42 am Předmět: |
|
|
Ahojky Všem, všechny Vás moc zdravím a gratuluji k mizejícím kg. A nově oprstýnkovaným gratuluji k prstýnku a přeju, aby Vše šlo jak má a kila mizela jak o závod.  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzVR1zQ/]
[/url]
33 let, 5 letá dcera
bandáž žaludku - 11. 1. 2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st únor 27, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
lenkokk tyhle pocity jsem měla taky, když jsem šla tam tak jsem byla odhodlaná, když jsem se probudila po narkoze, tak jsem si říkala co jsem to udělala.... ale uvidíšš bude lépe a lépe a kila budou určitě mizet. Pokus se udělat si metřík at víme jak ti to jde! a pak jsme zvědaví!kolik jsi měla kilo a kolik si jich nechala do začátku v iscaru? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st únor 27, 2008 11:18 pm Předmět: |
|
|
Leni, moc gratuluji, pocity byly stejné, až začneš hubnout a budou na Tobě kalhoty viset bude líp, tak se dostaví jen ty lepší pocity, uvidíš....držím palečky  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
Ahojky, tak jsem včera byla na kontrole v Iscare- mazec- 1,5 hodiny jsem tam dřepěla, pak se mě pan doktor zeptal jak se mám, jestli je vše ok, pochválil mě a mazala jsem zase pryč no nic.
Ale řekl mi jednu docela zajímavou věc- jdu příští týden na gynekologickou operaci a tak jsem se ho ptala co jako s bandáží no a on mi řekl, ať jim do určitě nahlásim, že kdyby tam najednou viděli tu hadičku od portu, že by si mohli myslet, že to je zapomenutý drén a odsřihnout mi to mám nervy jako blázen. víte jak to chodí v nemocnicích- to řeknete jednomu a ten další už se to nedozví- mám strašnej strach, aby mi s tím něco neudělali...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
Leni, taky ode mě gratulace k operaci. Já sem se po operaci nejméně 14 dní cítila opravdu slabá,ale každý den se to bude zlepšovat a tající kilča ti budou přinášet radost.
Kamčo,moc držím palce,ať vše dobře dopadne !!! A s tou hadičkou od portu jim to v nemocnici všem prostě opakuj,opakuj a zase opakuj a uvidíš,že bude vše v pořádku !!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 2:09 pm Předmět: |
|
|
tedy Lu to jseš dobrá tolik kil! užas. Je pravda, že se bandáž musí hlásit, já byla na rentgenu na bulovce a doktorka říká, co jste to měla na sobě při rentgenu ? Tak jí povídám o bandáží , byla překvapená, neznala to, a prý ještě že jsem ji to řekla jinak by nevěděla co tam má napsat. A to už jsem neměla port, tak nevím co tam bylo vidět jestli ta manžeta, protože hadička prý vidět není. tak že doktorům říkat. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
Maruš,děkuju.
Já mám od doktora v peněžence kartičku v několika jazycích o tom že v sobě mám bandáž i s kontaktem na na toho mého ošetřujícího lékaře. Je to asi spíš myšlené pro případ nenadálých událostí,kdy bych třeba nebyla při vědomí,ale dokazuje to,že bandáž zdaleka není v lékařských kruzích běžně známá.
I mi právě doktor říkal,že mi tu kartičku dává,aby mi tu bandáž někde omylem nevyndali.Sice se u toho smál,ale . . .  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
tu kartičku jsme dostávali na iscare taky, už jsem ji taky několikrát ukazovala a udiv. U moji obvodní doktorky jsou vždycky medici na praxi a ty to hodně zajímalo  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
Máte pravdu i já tu kartičku mám v peněžence s kontakty na Iscare a už jsem jí ukazovala i na krčním a moc lidí a i moc doktorů má zájem se s tím seznámit...mnoho o tom nevědí a celkem je to zajímá, což je dobře  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
Jinak já to hlásila i na mamografu....mačkali mě k tomu a celkem mě to bolelo......a hlavně nevěděli, co to tam pod prsy je , taky chtěli vědět, co to je, že to neznají _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|