Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kamča

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 7:24 am    Předmět: Citovat

Fuj- teda Niko Wink - nevidim jedinou výhodu v tom, že mi kromě gastroskopu cpou do krku, jícnu a všema těma trubkama do žaludku ještě i balón- to by mě zabilo Exclamation zlatá bandáž Laughing Laughing Laughing
nika

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 7:30 am    Předmět: Citovat

No Kamčo já mám za sebou už čtyři gastra a dá se to vydržet. Já to myslela tak že to je za chvilku hotoví a nemusí do člověka řezat Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kamča

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 7:48 am    Předmět: Citovat

Já mám za sebou jedno a radši bych se oběsila, zastřelila a utopila, než bych šla na další- je to nechutné, ale já u toho zvracela i krev a myslela jsem, že se obrátím naruby- NIKDY VÍC Exclamation Exclamation Exclamation
nika

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 8:04 am    Předmět: Citovat

Já vím, že je to hnusné, ale u mě to vcelku šlo. Sice jsem se dávila a slzy mi tekly takřka proudem, ale dalo se to vydržet. Shocked

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
lecramka

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 8:50 am    Předmět: Citovat

Zastřelená, oběšená a utopená Kamčo - tohle mi prostě nedělej - já jsem v práci a kdykoliv čtu tvé řádky tak se tu buším smíchy Smile)) Díky za to posilování bránice které díky tobě pravidelně mám Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
kamča

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 10:56 am    Předmět: Citovat

No vidíš- a pak že necvičíme viď- mě by mohli ještě treba honit s gastroskopem kolem baráku- to bych běžela jak o závod- a dobrovolně Laughing Laughing Laughing
lecramka

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 1:11 pm    Předmět: Citovat

Kamčo - no vidíš - dalčí disciplína Smile Jen tak dál - koukám že Tvá fantazie je bezbřehá Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
kamča

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 1:27 pm    Předmět: Citovat

Že bychom to dali na Olympiádu? Že by konečně v běhu nevyhrávali afričani, ale já? Wink Laughing
HankaŠ

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 1:53 pm    Předmět: Citovat

Moc všechny zdravím jsem smutný Shocked Rolling Eyes Sad před chvilkou mi telefonovali z ISCARE operaci žlučníku mi posunuli na 13.2. nástup,14.2. teprve zákrok. Bude tam někdo z Vás Question Question Question Pěkný víkend Vašek

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Kačka

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 1:55 pm    Předmět: Citovat

Kamčo : tak so k Tobě musím přidat, protože gastro byl nejhorší zážitek roku 2007 a už bych to nechtěla nikdy zažít..sice to byla chvilinka a hrůzná a zkušenost, kterou bych nezopakovala ani za nic, když bych nemusela...grrr... Evil or Very Mad ...grr...ale nápad s tím běhání je pravdivý..to bych běžela jak laň s gepardím pohonem Laughing Laughing Laughing

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
kamča

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 2:35 pm    Předmět: Citovat

Kačko- laň s gepardím pohonem- to si teda neumí představit- hahahaha Laughing Laughing Laughing
Keisha

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 3:17 pm    Předmět: Citovat

Jo děvčata to já když jsem přišla po gastru domů, tak mě máma málem nepoznala a malá ode mě utíkala... Mě totiž jak jsem tam z toho valila oči Shocked popraskaly žilky a já měla uplně krvavý oči asi tejden.. (a to jsem se divila po cestě tramvají z gastra proč na mě všichni tak čumí... ach jo..)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 5:54 pm    Předmět: Citovat

Ahojky děvčata.Tak mám po kolečku a termín operace31.3.2008.Našli mi malou kílu mezi jícnem a žaludkem,a malý zánět v žaludku.Mám antibiotika na přeléčení,ale za to doporučení k bandáži od všech lékařů.Co se týče gastra splnilo mé očekávání je to hnus hnusáckej.Už po střiku látky na znecitlivení se mi chtělo obrovským způsobem zvracet a tak to zůstalo až do konce.Slzy mi tekly proudem.Naštěstí nemusím na kontrolu.Chcete hodně prodejchávat,ale dejchejte kfyž se Vám chce zvracet.Dík za vyslechnutí.Zdenka Twisted Evil Embarassed Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 5:57 pm    Předmět: Citovat

HankaŠ napsal:
Moc všechny zdravím jsem smutný Shocked Rolling Eyes Sad před chvilkou mi telefonovali z ISCARE operaci žlučníku mi posunuli na 13.2. nástup,14.2. teprve zákrok. Bude tam někdo z Vás Question Question Question Pěkný víkend Vašek

Nic si z toho nedělej...jeden den...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 6:01 pm    Předmět: Citovat

zdenkaa1 napsal:
Ahojky děvčata.Tak mám po kolečku a termín operace31.3.2008.Našli mi malou kílu mezi jícnem a žaludkem,a malý zánět v žaludku.Mám antibiotika na přeléčení,ale za to doporučení k bandáži od všech lékařů.Co se týče gastra splnilo mé očekávání je to hnus hnusáckej.Už po střiku látky na znecitlivení se mi chtělo obrovským způsobem zvracet a tak to zůstalo až do konce.Slzy mi tekly proudem.Naštěstí nemusím na kontrolu.Chcete hodně prodejchávat,ale dejchejte kfyž se Vám chce zvracet.Dík za vyslechnutí.Zdenka Twisted Evil Embarassed Laughing

To znááám, byla jsem na tom stejně...taky jsem brala antibiotika, našli mi tam nějaký bakterie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: