Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
trixl
|
Zaslal: so únor 02, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | čoveče trixl jedno stavebko mám, že bych ho použila? Ale já bojím, po všech mých komplikacích , bojím ,bolí to bolí | Taky se bojím, sice komplikace zatí žádné nebyly, až na špatně po narkoze a špatně při spinálu, ale to břicho není ok pořád a to bude taky následovat po plastice břicha. Nejspíš by to pak chtělo i prsa, ale manželovi to nevadí a podprsenky jsou dneska vymakané. Jen to břicho nikde nechovám, i v šatech se ten převis rýsuje a kratší trička nemůžu nosit ani náhodou. kalhoty v pase musím mít kvůli tomu volnější. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
Gábinko - děvčátko, ty tak strašně rychle hubneš, že pokaždé když zapnu počítač máš o kilo méně je to nádhera jak ti to jde, ale zdá se mi, že to jde nějak moc rychle, mám z toho úplně deprese, že já nic, nic, nic ty snad jen piješ vodu, jsi úžasná já asi počkám až všechny porodíte a začnete shazovat, tak já budu mít pořád sejnou váhu- teda doufám, že ne víc- a pak se zase k vám přidám  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 5:08 pm Předmět: |
|
|
Alenko moc děkuji, ale ono to nebude tak horké. Prostě se mi teď sešlo víc příznivých okolností. Mám po menstruaci a to se váha většinou pohne příznivým směrem a navíc jsem včera na plese protancovala noc pouze s vinným střikem (a samozřejmě s manželem ). No a mé líné tělíčko zareagovalo na zvýšený pohyb. To víš, když je to nárazově, tak to zabere, ale sotva sportuju pravidelně, tak se váha moc nehýbe. Je to zvláštní, ale tělo se pak asi naučí hospodařit s energií tak, aby mu zbyla i na pohyb a zbytečně jí nepouští. A bůhví, jak dlouho teď zase váha bude stát - však to známe
PS: Holky je to strašně príma pocit nefunět při první polce, vydržet celou sérii valčíků, polky i půlnočku. Navíc jsem se ukázala většině lidí po dlouhé době (a v nových šatech ) a sklidila hned několik poklon jak dobře vypadám. Fakt jsem si to po dlouhé době bezvadně užila.  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
Gabinko věřím,muselo to být sakra příjemné.A navíc ,když najdeš lidi,kteří ti to řeknou upřímě a nahlas. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Gabi ty sportuješ pravidelně v určitou dobu a váha stagnuje? O tom jsem četla, že jakoby si zvykne na pohyb v určitý čas, že je třeba změnit buď pohybovou aktivitu nebo ještě lépe čas kdy se pohybuješ. No a že tělo se nejraději zbavuje kil při pohybové aktivitě po probuzení.
Nebo co tepovka? Jsi v aerobním režimu? jak je tělo trénované tak potřebuje vyšší intenzitu, aby zase spalovalo. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po únor 04, 2008 12:09 am Předmět: |
|
|
Gábinko, užívej si to a je vidět, že tanec je pro tebe na hubnutí to pravé  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: po únor 04, 2008 8:17 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky, tak jsem se taky přeměřila- já mám hodně klučičí postavu- žádnej pas- no taky je to na těch mírách vidět:
pas- 101
boky- 112
stehno- 63
paže- 32
no tak nevim... ale určo je to lepší, než to bylo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: po únor 04, 2008 9:13 am Předmět: |
|
|
Olčo, ne téda ještě kilčo a máš splněno !!!! Budeš ještě posunovat cíl, nebo jen udržovat a zpěvňovat ?
Jinak tanec je fakt super....v pátek jsem na své oslavě taky trochu tančila, opatrně, ale asi po té operaci to byl byl neenergetičtější výkon a ránio jsem měla o 1,1 kg míň až jsem koukala jak puk a málem vyskočila z radosti až ke stropu...takže tanec ÁNO !!!
Jinak zbývá mi už kousíček do kolča tak jsem zvědavá za jak dlouho ze mě bude docentka...se už nemůžu dočkat...!!! Holky já jsem tak ráda, že jsem do té operace šla, protože je to tak úžasné a sebevědomí posilující, když stoupnu na váhu a je tam stále míň a míň a zmizel hlad a sters z toho co jím a kolik mi to přihodí na váze...a i se cítím fyzicky líp...mám více energie ono je už znát ztrátu těch 16 kg...těším se na léto...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: po únor 04, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
Gábino ty jsi jako reklama na bandáž, tvůj metřík by měl být na hlavní stránce fóra pro všechny nováčky i okroužkované.. takový návod a inspirace jak na to.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:11 am Předmět: |
|
|
Trixl - v tom asi bude zakopaný pes Většinou jsem pouze rotopedila večer u televize (tepovka je v pohodě - kontroluji to během "jízdy" ). Je fakt, že před operací jsem to měla zorganizované jinak - chodila jsem na rotoped ještě před snídaní, jak je to doporučováno, a myslím, že to na hubnutí mělo větší vliv. Teď už ale zase začínám 1x týdně s volejbalem, dnes jdu zjistit, jak jsou u nás Slender you stoly (snad to píšu dobře ), konečně mi dorazila brožurka se cvičením na míči a také chci zařadit (v rámci "prevence" ) cviky podle Mojžíšové, tak snad dostatečně nabourám zaběhlý stereotyp.
Alenko tanec mě vždy hodně bavil, ale jak jsem byla pořád těžší a těžší, tak mi dělal stále větší problémy a také jsem si (bohužel) uvědomovala, jak směšně asi při tanci musím vypadat, když ta svá kila ještě natřásám. Takže moje malá taneční dušička dlouho spala někde hluboko uvnitř obalená tukem a teprve teď ji začínám budit k životu.
Kamčo - ve všem jsi na tom lépe než já, ale hlavně ten obvod boků ti neskutečně závidím.
Keisha - děkuji za pochvalu, ale na reklamu už tady máme Olinku . A mimochodem - prohlédla sis pořádně svůj metřík? Kolik kilo a hlavně za jak krátkou dobu máš dole? Moc gratuluji a přeji, aby ti hubnutí tak krásně i pokračovalo.  _________________
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:17 am Předmět: |
|
|
Gábi, není co závidět- vždyť mám ty boky skoro jako pas- není to moc pěkné, chtěla bych víc ženskou postavu, ale co s tím nadělám... tak to aspoň vylepšuji vysokými podpatky . Dostala jsem teď foťák, tak se vyfotim a fotky dám na studentku  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
Kamčo, co je mi platný výraznější pas, když má 111 cm ?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
pas pas, proboha někdy marně přemýšlím co to je a kde že to má být???? No tak je gábi holt výraznej, nemáš o moc větší než já, tak z nás budou dobrý břišní tanečnice na vídeo ne? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: po únor 04, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
Jo Maruško, budeme duo jako "Lauer a Hardy". Malej a velkej a výsledek groteska  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po únor 04, 2008 11:49 am Předmět: |
|
|
Gábina napsal: | Jo Maruško, budeme duo jako "Lauer a Hardy". Malej a velkej a výsledek groteska  | Mladých, krásných, vychrtlin je všude hafo. Konečně to chce pro břišní tanec ŽENSKÉ ať je čím natřásat. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|