Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 11:34 pm    Předmět: Citovat

keisho, bud v klidu, máš čas a taky tvoje výška a moje já mám 156 cm, a tyhle tvoje míry jsem měla na začátku skoro taky, ale při mé výšce normální kopačák Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 8:59 am    Předmět: Citovat

Děvčata... tak já sem taky zapíšu svoje momentální míry..než se mi začnou břicho a prsa (a určitě i ostatní) rapidně zvětšovat..

Prsa 96, pas 86, boky 115, stehno 75, paže 32 cm.

Síla Shocked Shocked Shocked

Jako ale troufám si říct, že jsem ty míry měla už i o něco menší - před Vánocema, než jsem nabrala ty 4 kila !! Embarassed Confused
Keisha

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 9:42 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko ty musíš bejt uplnej hubeňour, co já bych za to dala..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
trixl

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 11:25 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko napsal:
Děvčata... tak já sem taky zapíšu svoje momentální míry..než se mi začnou břicho a prsa (a určitě i ostatní) rapidně zvětšovat..

Prsa 96, pas 86, boky 115, stehno 75, paže 32 cm.

Síla Shocked Shocked Shocked

Jako ale troufám si říct, že jsem ty míry měla už i o něco menší - před Vánocema, než jsem nabrala ty 4 kila !! Embarassed Confused
A to si měříš těhubříško? To je jasné, že budeš širší i pánev se rozšiřuje, měř se až po porodu, ale ne hned, tak měsíc. Teď ti bude přibývat všechno.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 12:26 pm    Předmět: Citovat

Keisho - hubeňour teda nejsem... Laughing Laughing možná tak do pasu by se to dalo, ale od pasu dolů .. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Vypadá to, jako kdyby rozřízli dva lidi a spojili je... ten spodek se mě vždycky zdál, že mě nikdy jaksi nepatřil.. Laughing
No, jsem holt hruška jako vyšitá... ale nestěžuju si - jsem ráda za to, že je to nyní tak, jak to je .. moc ráda..

Trixl - jaké těhu bříško? Ještě nic nemám Laughing Laughing Laughing
Na to je brzy.. míry v pase mám stejný jako před Vánocema.. zatím jsem se nezvětšila přes břicho ani o cenťák... ale boky se mi zvětšily - to přežírání o svátcích se holt někde uložit muselo !!!! Embarassed
lecramka

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 12:48 pm    Předmět: Citovat

zelenoočko tys mi udělala radost - mám totiž stehýnko 74 cm a když tady Maruška napsala svých 57 cm tak jsem z toho málem měla deprese - no naštěstí jsi mi zvedla náladu. Děkuji Ti dobrá vílo Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
marie S.

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 1:06 pm    Předmět: Citovat

lecramko klíd, já měla stehna vždycky relativně hubený, jsem jablíčko, nemám prdel a nohy ale pupek... Laughing

lecramka

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 1:25 pm    Předmět: Citovat

Maruško to jsi mě moc neuklidnila - neb 30 cm na stehnech je dost - a já mám tak nějak tlustý všechno Smile))

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
marie S.

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 1:43 pm    Předmět: Citovat

lecramco, dyk máš BMI stejný jak já,tak to nemůže být tak hrozné! A při tvé výšce. Rolling Eyes Laughing já si budu mudet na stehnech udělat plastiku, páč je mám uvolněné, no potřebovala bych tak nějak rekonstrukci Laughing

trixl

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 2:10 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
lecramco, dyk máš BMI stejný jak já,tak to nemůže být tak hrozné! A při tvé výšce. Rolling Eyes Laughing já si budu mudet na stehnech udělat plastiku, páč je mám uvolněné, no potřebovala bych tak nějak rekonstrukci Laughing
Jj kompletní Laughing ale na to mi asi stavebko manžel nezaloží Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
marie S.

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 2:18 pm    Předmět: Citovat

čoveče trixl jedno stavebko mám, že bych ho použila? Ale já bojím, po všech mých komplikacích , bojím ,bolí to bolí

Gábina

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 12:35 am    Předmět: Citovat

Děvčata dlužím vám velké díky za vaše krásné pochvaly. Jste moc milé, že mi projevujete takové sympatie.
Já jsem ty údaje uvedla hlavně proto, aby váhající viděli, že to za to stojí a že i při "pouhé" bandáži se dá významně zhubnout. Wink Je jasné, že když jsem měla "startovní" váhu vyšší než většina z vás, měly by i úbytky být vyšší. Ale všimněte si, že i přes to mám míry a BMI jako většina z vás na začátku . . . Embarassed Embarassed Prostě mám pořád ještě z čeho brát Rolling Eyes a to není nic k chlubení Embarassed Rolling Eyes . Nedivím se, že Olinka nebo Martina nehubnou - vždyť už jsou to štangličky Wink Laughing
Všem vám přeji, abyste se přiblížily co nejvíce ke své vysněné váze a aby vám zhubnutí vždy přineslo jen to dobré, co jste si od něj slibovaly . . .
Evo Zelenková - máš úplnou pravdu. Idea Je až neuvěřitelné, jak to letí. Shocked Ten druhý metřík zatím není aktuální, ale ráda bych ho ještě letos založila Embarassed Wink Laughing .
Také tě v květnu moc ráda uvidím, protože ty už musíš být jako modelka. Shocked Mimochodem, myslím, že tobě bandáž také moc prospívá a že hubneš přímo ukázkově. Laughing Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 10:41 am    Předmět: Citovat

gábi, přesně máš váhu jako když já začínala, ale BMI nižší vzhledem k výšce, já holt nemám nadváhu já mám podmíru... Laughing

trixl

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 12:52 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
gábi, přesně máš váhu jako když já začínala, ale BMI nižší vzhledem k výšce, já holt nemám nadváhu já mám podmíru... Laughing
Idea to je ono Laughing

Olča

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 8:16 pm    Předmět: Citovat

Gábinko moc tě obdivuju a fandím ti, aby jsi už brzo vytvořila ten maminkovský metřík a také moc děkuju za tu štangličku Razz dost jsem se nasmála.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: