Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: út leden 15, 2008 11:36 pm Předmět: |
|
|
tak jsme zakoupili v makru mučící nástroje gymnastický balon a točnu Rotana, to bude sado maso... tak uvidíme _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: st leden 16, 2008 7:14 am Předmět: |
|
|
Tak dej pak Maruško vědět co Ti vyhovuje. Já mám doma ten velký míč ale spíš jej používám na protažení zad než na cvičení Ale včera jsem absolvovala první hodinu spinningu a docela jsem to zvládla. Pravda - bolí mě p...l od sedačky (už jsem si odvykla) a nohy také dostaly zabrat ale za ten skvělý pocit mi to stojí. Jsem ráda že jsem se k tomu konečně dokopala - mám permici tak mě to snad donutí chodit pravidelně. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: st leden 16, 2008 7:37 am Předmět: |
|
|
Mě by spinning zabil za jedno mě jízda na rotopedu k smrti, ale k smrti nebaví a ještě aby na mě nějaká husa, co má 20 kg řvala, že mám šlapat rychlejc, no to by nedopadlo dobře. Já jsem v pohodě v posilovně, anebo na proštíhlovacích stolech. Balón mám doma taky, ale je tak velikej, že jsem ho nafoukla jen jednou a pak se nikam nevešel a všude překážel, takže jsem ho zase vyfoukla a od té doby nic. Já to mám s tím cvičením vůbec na štíru- v létě jsem byla donucena hrát volejbal- ten miluju- ovšem musela jsem ho hrát s takovou partičkou nesympatických lidí(jediní lidé, kteří u nás v okolí volejbal hráli) no a jak jsem z nich byla nervózní, tak jsem tam byla podruhé a spadla jsem a zlomila jsem si loket- takže celé léto na h... a s rukou už nikdy nebudu hýbat jako dřív a o tom, že bych ještě někdy dala volejbalové podání si můžu nechat už jen zdát. Takže vzhledem k tomu, že jsem kopyto, tak mohu tam maximálně plavat- to mi moc jde- jsem takový trochu lachtan- a do posilky nebo na stoly- tam se relativně také nemohu zranit. Zimní sporty jsou pro mě úplně tabu- nenávidím zimu a vše s ní spojené. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st leden 16, 2008 9:22 am Předmět: |
|
|
Jestli něco potřebujete na dom na spalování tuku tak svižný tanec, aerobic (těm co už dost zhubli), stepper, rotoped, orbitrek, prostě něco co vám zaručeně zvedne tep plus bnějaké cvičení na posilko.
Míč používám na sezení a k rotopedu si pustím dvd, šlapu čučím na to a jen kontroluju zda mám správně tepovku. Jde to krásně dolů.
S těma kilama navrch si nic nedělejte, od Silvestra zpracovávám +6,5 a už mi zbývá dát dolů +2,5 a budu tam co ukazuje metřík. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta
Naposledy upravil trixl dne st leden 16, 2008 9:41 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st leden 16, 2008 9:30 am Předmět: |
|
|
Na to že jsem 7 měsíců necvičila a kvůli kojení ani nehlídala jídlo tak ještě jsem na tom skvěle si myslím.
Spinning nezkouším, většinou na to nejsou ti lektoři dost dobří, nechci mít nohy jak chlap. Nepotřebuju nabrat svaly, potřebuju se zbavit tuku a to bez pohybu nejde.
kamčo sice jsem si nepřivodila zlomeninu, ale se sportem jsem na tom podobně a taky m i l u j u plavání. U toho jsem ochotná i zdechnout ale bazén mám 30 km daleko a ještě pořád se tam stydím ukázat. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st leden 16, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
nika napsal: | Jo plavání je supeer.
Taky10 já jsem po třech operacích kolena a skončilo to tak že mám dráty v koleni, aby mi nějak drželo a ještě mě čeká plastika vazů, ale lyží se nevzdám. Mám dost silnou ortézu a s tou je to vcelku fajn. Samozřejmě nejezdím tak riskantně jako před tím. Mohla bych jezdit ještě opatrněji, ale mě to nedá.  | nika hzardérka?  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st leden 16, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | poslední dobou je pro mě super cvičení v posteli....nemyslím teď s manželem, ale ležíte a koukáte na telku a přitom cvičím nohy a břicho malými cviky s malým overballem....je to asi pro mě nejpřijatelnější cvičení, baví mě a nemusím nikam chodit, vřele doporučuji...v lékárně stojí míč asi 90 kč, nafoukne se, ale né moc, hodně cviků se dá dělat, když si na něj sednete, bála jsem se, že rupne, protože se po něm máte i různě dopředu a dozadu posouvat po podlaze....ale vydrží.....prý až 140 kg, takže se nebojte a jděte do toho, na nohy a zadek to dá zabrat...jestli znáte nějaký cvik, jak se zbavit druhého žaludku, co mám pod prsama, tak sem s ním..... | TOHLE znáš? Nj tak bych se měla po něčem poohlédnout. Rotana a overball v nejhorším si s tím budou hrát děcka  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st leden 16, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
Díky trixl.....trochu to znám z aerobiku, ale i na toto se mrknu...dostala jsem k balonu i příručku a je tam i něco ke cvičení nakreslené _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st leden 16, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
Niko, taj já všera uklouzla jen na plovoucí podlaze, děti tam něco ukáply a bylo to, koleno zase vyhozené, bolí jak čert a voda je tam v něm taky.....takže lyže by pro mě byla smrt...akvaaerobik miluju, jo a mMaruško, dej vědět, rotanu jsem kdysi měla na základce, docela to bylo dobrý na pas a nohy, když jsi je měla trochu pokrčené...ani jsem nevěděla, že to ještě prodávají, tak mi řekneš, jak to pomáhá a jak Ti to vyhovuje...tu bych asi taky pořídila...měla jsem toho spousty, pak takovou gumu na svičení, pak motýlka mezi stehna a musel se mačkat, pak prižinu na sedy lehy, ta taky byla dobrá...vše bylo za pár kaček a fungovalo to...pak jsme se nějak stěhovali a kam to přišlo fakt nevím..... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st leden 16, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
ta rotana byla za 141,- kč v makru,má i nějaké reflexní body či co, měli tam i ty natahovací gumy, ale bud jen slabé, nebo silné, když jsem se na to koukala jak se s tím cvičí pojala jsem podezření že bych si s tím vyšlehla oko. Balon chci taky na sezení, doporučovala mi to fyzioterapeutka, a v létě venku na zahradě se s ním může i cvičit, doma asi taky ne , bude příliš velký. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 8:36 am Předmět: |
|
|
Taky10 já mám tp koleno špatné, ale zjistila jsem, že sice první dny lyžování bolí, ale pak to už asi necítím a nebo bolí málo.
Hazardérka rozhodně nejsem, ale lyžování je jediný sport, který mě kdy zaujal a u kterého už od malička jsem šťastná.
Dneska do tý Itálie jedu. Nechala jsem se uschopnit. Ale vím jistě že lyžování nechám až tak na pondělí a ne hned zítra. Tak papa a já jdu balit _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
Niko, tak se měj moc krásně, užij si pohody, klidu, sluníčka a lyžovačky, buď na sebe opatrná...a budem čekat na Tvůj návrat  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 8:59 am Předmět: |
|
|
Tak tam na sebe dávej pozor Niko a užij si to- udělala si pro to maximum, abys mohla jet, tak si to zasloužíš  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 9:47 am Předmět: |
|
|
Děvčata díky a ARRIVEDERCI 27.1 přijedu, tak až se dostanu na net tak písnu _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
Ahoj Niko,užij si to jak nejvíc to půjde a dávej na sebe majzla!!!!!!!!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|