Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
miluska
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
ahoj silvies,vítám tě a přeji ti aby ti šlo hubnutí tak krásně,jak doposud  _________________
38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
Silvies vítám tě a těším se na správný pokec s tebou.Hodně kil dolů. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
Ahojky silvies, vítám Tě mezi námi....ty brďo, koukám, že jsi chvíli po operaci a máš dole tolik kil, jsi šikulka  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
Chtěla bych také přivítat všechny nově příchozí, které jsem ještě pozdravit nestihla.. "Gaba.nova, Miloš, Silvies" .... vítejte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Věrka
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 12:45 pm Předmět: Pozdravení |
|
|
Ahojky.Chtěla bych vás všechny pozdravit jako nováček.No,spíše čekatelka na nováčka.Ještě předoperační vyšetření a 24 ledna mi pan doktor Čierny provede bandáž.Těším se i bojím se  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Věrko vítám tě.Určitě jsi na zprávné cestě.Hodně sil. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Věrka
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 4:46 pm Předmět: Děkuju |
|
|
Děkuju za přivítání a přání.Pa a hezký den |
|
Návrat nahoru |
|
 |
magdalena
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 7:42 pm Předmět: Povzbuzení |
|
|
Věrko, neboj se a těš se. Znám Tvoje pocity, všichni jsme to zažívali ty obavy před operací, ale vskutku není proč. Pan doc., Čierný je skvělý po všech stránkách, není se čeho bát. A po zhubnutí Ti začne nový lepší život ... magda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
ahoj Věrko vítám tě mezi námi a plně souhlasím s magdou tak pa _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
delfa
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 2:44 pm Předmět: ..tak a dost..jdu do toho!! |
|
|
ahoj vsichni,
nejprve bych vam vsem chtela podekovat za veskere vase zpravicky, postrehy, fakta, rady atd.
Dnes jsem si rekla dost....strach je veliky, ale sen a odvaha vetsi...vyhledavam cislo do ISCARE a objednavam se...
zaroven bych chtela pozadat o radu jak je to s hrazenim pojistoven ( tyka se i VZP), muj index je 44,5 tfuuuj.....takze doufam, ze sanci mam.
diky za odpovedi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
ahoj delfo, vítám tě mezi námi a moc tě chválím, za tvé rohodnutí informace o platbách ZP ti nejlépe zodpoví v ISCARE, stále se to mění a od nového roku může být také vše jinak. VZP operaci hradila.  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
medvedova zita
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 7:44 pm Předmět: predstavenie |
|
|
ahoj
som zatial cakatelkou na zakrok 2.1.2008 novu temu nemam,skor potrebujem podporu.Velmi sa tesim ale zaroven sa aj bojim.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 8:27 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zito, blahopřeji Ti k termínu operace. A kde budeš operovaná??? Nemáš se čeho bát, vážně...já vím, teď se mi to mluví, asi každá z nás měla strach, ale je to operace jako každá jiná a já se bojím i braní krve a můžu říct, že jsem byla v pohodě. Neměnila bych a jsem ráda, že jsem se tak dobře rozhodla, mám radost z každého kila, které je dole a po letech si koupit něco v normálním obchodě je pro mě zázrak. Držím Ti palečky a neboj, uvidíš, že nebudeš litovat. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:36 am Předmět: pro delfa |
|
|
Ahoj Delfa- moc tě tu vítám s gratuluju k rozhodnutí
Taky nevím, jak to bude od nového roku, ale standardně platilo, že pojišťovna operaci hradí pokud je BMI vyšší než 40 automaticky- ale taky bych se radši zeptala. Já jsem tedy byla nejdřív (než jsem byla vyslána do ISCARE) u pana docenta Svačiny na Karláku na poliklinice- je to VÝBORNÝ chlap- moc jsem se styděla tam jít, ale on byl opravdu hodně v pohodě, vše mi vysvětlil a rovnou poslal na kolečko vyšetření do ISCARE. Takže 19.1. jsem byla poprvé u něj a 19.3. mě operovali takže fofr a jsem za to moc ráda- nesnáším čekání  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:46 am Předmět: pro Zitu |
|
|
Ahojky Zito, taky tě moc vítám Ničeho se neboj- chce to o tom hodně mluvit, ať už s doktorem, nebo s lidmi- najít si spostu informací a cítit se zorientovaná v tom, o čem to celé je- nejhorší jsou nezodpovězené otázky a obavy- ty tě pak děsí- takže hezky si o tom všechno zjisti a když tě cokoliv napadne, tak se ptej a ptej a uvidíš, že ti bude líp já jsem se víc těšila než bála- a to se nenechám píchnout ani do prstu na krevní obraz- protože z toho pak nic nemám- ale na tohle jsem se tešila strašně- protože jsem věděla, že mi to změní život- a napořád  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|