Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lú
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
Maruš,taky jsem kolono prodělala a na rozdíl od Alči je pro mě lepší gastro. Ale určitě to bylo tím,že mi sestra při píchání analgetik roztrhla žílu a vše šlo mimo,takže jsem si vše pěkně prožila. Takže bez analgeze rozhodně nééé !!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
alenko a co tvoje kýla potvora? mě pobolívá v levém boku skoro jako u kyčle, a někdy až do podžebří, nevěděla jsem co je z toho od páteře, nebo .....jsem říkala doktorovi, kde je zbytek té pitomé hadice od portu?, jesli mi zase nepřirostla někam jinam, ale prohmatával a řekl, že přesně v tomhle místě se dělak divertikly, tak mu říkám mluvte česky... no uvidíme co se z toho zase vyvrbí, po fyzioterapii mi v tom podžebří bolí méně tak to byl možná ten spasmus od páteře, ale ten bok je krajně podezřelej.. nemáme to holt jednoduchý, pokud může být ještě nějaká další případná komplikace tak je u mne, kazím jim statistiku..  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st prosinec 19, 2007 10:58 pm Předmět: |
|
|
Maruško, opravdu ti chudino nezávidím moje kýla zatím nic, když jsem byla na kontrole, byl tam jinej lékař a toho to nezajímalo, když to řeším se svým, tak až v lednu, teda pokud tam bude ten můj, jinak jdu domů a nic jim nezaplatím zatím je to dobré, nemám větší problémy, tak musím vydržet  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:48 am Předmět: |
|
|
tak holkýýý !!!! tak mám termín !!!! 7.1.08 nástup do Turnovské nemocnice a 8.1.08 ráno jdu pod kudlu !!! ( teda laparoskop !!! ) tak se na jednu stranu těším..na jednu trochu bojím !!! Ale jsem ráda, že jsem to stihla před vánoci vše olítat..po novém roce ještě krevní testy a EKG a frčím !!!! Pak dám o sobě vědět !!!
Jinak přeji vám všem hezké svátky !!!  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:59 am Předmět: |
|
|
¨Kačenko, gratuluji ať ti to všechno dobře dopadne.  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 8:57 am Předmět: |
|
|
Maruško držim ti palce at ti to dobře dopadne a je mi tě líto jak takhle zkoušiš. Tak moooc ti držim palečky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 8:59 am Předmět: |
|
|
Kačko gratulují ti termínu operace a držim ti palečky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 9:48 am Předmět: |
|
|
Kačko tfuj tfuj tfuj. Víš jak se říká - jak na Nový rok tak po celý rok. Takže super  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
libuško, jseš pod 100! tak jseš docentka, úžasný dárek pod stromeček! Užij si svátků , pozdravuj tchýňku a mějte se , ahojky, a gratuluji! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:55 pm Předmět: |
|
|
Kačenko, gratuluji
I já musím se svou troškou do mlýna. Mám taky termín a to 14.1. tak doufejme, že tentokrát už nechytnu nějakého bacila. Když si představím, že bych to měla v listopadu už za sebou...No to je život. Držte mi pěsti ať mi to tenkrát už taky vyjde a já začnu už taky počítat jen kila směrem dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
janoo, ty jdeš do turnova na tubuizaci? koukala jsem na jeich stránky a zaráží mne, že vůbec nenabízí tubuizaci jako takovou, také jen klasicky bandáže a bypassy, nemají žádnou prezentaci uspěchů a výsledků, dělá to ten mudr.hrubý pod hlavičkou nemocnice nebo sám? koukala jsem že je zástupce primáře. Kde jsou nějaké info o této operaci v této nemocnici? to se šíří jen info mezi lidmi ? Nebo mají taky nějaká setkání operovaných a tak? moc se mi nepovedlo toho najít, a zajímá mne to kvuli jedné známé, tak díky za odpověď _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 1:55 am Předmět: |
|
|
Maruško odpovím Ti já: ano operace dělá MUDr Hrubý ale protože tubulizaci v cvelé naší republice nemá ani sto lidiče, výsledků je zatím velmi málo na to , aby se zpracovaly nějaké tabulky, přehledy apod. Je to moc v začátcích. Já si tenkrát tuto nemocnici našla když jsem hledala konkrétní nemocnice které tento zákrok provádějí (moc jich totiž není) a nejvíc mi asi napověděla osobní návštěva v nemocnici. Operace jako taková mě později přesvědčila o tom že jsem udělala velmi dobře a vzhledem k mým dalším zdravotním problémům a k tomu jak se k tomu nemocnice postavila (mluvím o tom nádoru) musím říct, že v lepších rukách jsem nikdy nebyla. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
marie, já nejdu do Turnova, ale do Ostravy. A tubulizaci mi doporučil tamější doktor jako lepší alternativu k mému vysokému BMI, druhá věc, která mě přesvědčila je to že nebudu mít v těle žádný cizí předmět. U mě nejsou problém chutě, ale množství (bohužel) a nepravidelná strava, ale to se snad co nevidět změní, protože nastupuji do méně stresového zaměstnání. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 8:44 am Předmět: |
|
|
Jani : tak pak dej vědět dojmy a zážitky já se ozvu pokud se dostanu k netu...
Jinak ještě týden a kousíček a jdu na to už se těším...na vánoce jsem dostala el. váhu co měří i tuk a vodu....a domácího robota..na kašičky...mám mi půjčila odšťavňovač...a pomalu se chystám na nákupy tekutých a poté i kašičkovytých věcí....dostala jsem i spoustu fajn knih a filmů takže po dobu co budu doma budu mít co dělat...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EmilyRose
Založen: 5.9.2006 Příspěvky: 17 Bydliště: Vysočina,Žďár nad Sázavou
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 7:17 pm Předmět: Bolest dlouho po operaci |
|
|
Achojky vsem..mam trosku zvlastni problem,muj operater se s tim jeste nesetkal a proto prosim vas zda mate nejakou zkusenost nebo jste treba neco zaslechli..Ten problem spociva v tom,ze mam po operaci ktera byla 11.9.2006 velice silne,mucive bolesti leveho ramene..nikdy pred operaci sem zadnou bolesti netrpela,zadne potize nemela..s touto bolesti jsem se probudila z narkozy,nejprve mi bylo receno,ze to zpusobuje plyn kterym se plni bricho pri operaci a ten plyn tesne po operaci jeste neni vztrebam a proto tlaci na branicni nerv a proto tyto bolesti..jenze v mem pripade se nic nezlepsilo a ja silim bolesti dal..posledni dobou jako by se to zhorsovalo,vyhazuje me to z postele,pri kazdem nadechu jako by mi nuz vrazili presne do ramene..analgetika nezabiraji,konska davka zpusobi dacasny utlum tak o 50procent vic ani tuk.proto vas prosim zda mate nekdo nejakou zkusenost,jakoukoliv prosim sverte se.Na kontrole po bandu v prosinci 2007 me bylo doporuceno nove neurologicke vysetreni kdy u nej bude i muj operater a nasledna moznost diagnostickeho lapara zda neni nekde u branicniho nervu srust ktery toto vsechno zpusobuje..jinak sem z bandem moooooc spokojena,mam jej doplnen na celkovych 4.5 ml,po doplneni citin velike omezeni a musim si davat veliky pozor na to co a jak snim..jinak se to sekne a je po chuti preji vam vsem hodne uspechu a za pripadne zkusenosti predem dekuju..Vase Emily |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|