Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Keisha

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 7:28 pm    Předmět: Citovat

jeste koukam, ze tam mas i datum operace, to taky vlozim tam nekde kde jsem to vytvorila?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Taky10

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 8:18 pm    Předmět: Citovat

klikneš na profil a jen to k tomu metříku dopíšeš Laughing
Keisha

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 8:53 pm    Předmět: Citovat

dik moc, slibuju ze uz jsem dootravovala.. Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Gábina

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 10:07 pm    Předmět: Citovat

Keisha - gratuluji ke krásnému metříku i k termínu operace. Laughing Laughing Laughing Pomalu se začni dívat po svatebních šatech Shocked , protože je dost pravděpodobné, že do roka si budeš moci vybírat a nebudeš vědět, které dřív. Exclamation Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marie S.

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 11:58 pm    Předmět: Citovat

pro gabu.nova, nevím , samozřejmě každá operace je riskantní, ale ta tvoje tlouštka je riskantnější!!! Jestli si zkoušela diety a nepomohli, nenech se odradit, samozřejmě to prober s psychiatričkou, ale nenech se tak lehce zastrašit! Já mám po bandáži komplikace, ale potkávám se v čekárnách s lidma , a i tady na foru je spousta lidí, kteří jsou bez komplikací a operace jim moc pomohla jak po fyzické, ale i duševní stránce. mě pomohla i s mými komplikacemi, snížila se mi hladina cukru v krvi, snížil se mi tlak... A bypass má romanka, a mini bypass má nika a obě jsou veselá děvčata. Uvaž co je riskantnější, tlouštka nebo operace?vem si čas , nepospíchej, opravdu to prober důkladně a když tě v Ostravě eudou chtít, tak zkus doc. Kasalického v Praze, je bud nemoc. na karlovo náměstí a ývá i v Iscare.Přeju hodně štěstí v rozhodování

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 12:25 am    Předmět: Citovat

gaba.nova - Milá jmenovkyně, rozhodla jsem se ti napsat, nejen pro to, že se stejně jmenujeme, ale proto, že nás trápí stejná věc. Confused Já jsem pacientkou centra ISCARE v Praze. Když jsem tam byla prvně, navážili mi 153,70 kg. Embarassed Embarassed Embarassed Přišla jsem tam s požadavkem na bandáž a nikdo mi neříkal, že je to pro mne málo a že bych potřebovala radikálnější operaci. Informovali mě o všem, co operace obnáší a řekli, že před tím musím zhubnout alespoň 10 kg, aby byla operace bez komplikací (zhubnutím ubývá tuk z jater Arrow ta se zmenší a lékaří pak mají při operaci více prostoru Wink ). To jsem splnila a 31.7.07 jsem byla bez komplikací operována. Idea
Chápu, že tobě situaci ztěžují ještě jiné problémy, ale o to víc se divím, že tě lékař straší smrtí. Shocked Evil or Very Mad Samozřejmě víme, že každá operace je riziko, ale já jsem si řekla, že kdyby mě přejelo auto, tak by mě taky museli operovat a nikoho by nezajímalo, jestli se bojím. Rolling Eyes Jak už psala Maruška, naše těžká obezita je už také život ohrožující stav a tak nezbývá než si vybrat. Já věděla, že to sama nedokážu a tak jsem strach z případné nepovedené operace musela překonat. Jsem za to rozhodnutí moc ráda a už teď je můj život mnohem lepší. Very Happy
Přeji ti, abys pro sebe našla přijatelné řešení a aby se brzy tvůj život i zdravotní stav změnily k lepšímu. Laughing Laughing Laughing

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
kamča

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 7:59 am    Předmět: pro Miloše Citovat

Ahoj Miloši, vítám tě tady- já jsem tady taky nová, ale moc se mi tu líbíSmile
To gastro asi musí před operací projít každý, nicméně hodně lidí říká, že dostali oblbovačku, aby to lépe snášeli- já teda nedostala nic- sice to bylo nepříjemné, ale zvládla jsem to - a to jsem opravdový srab. Ale jak říkám, většina lidí tvrdí, že uklidňující injekce je běžná. Tak asi bude nejlepší, když se na to předem zeptáš. Já jsem bylo operovaná v ISCARE v Praze a jsou tam opravdu, ale opravdu hodní a myslím, že v mezích možností se snaží vyjít každému vstříc. Jinak potom oprace sama je opravdu v pohodě- mě na celé opraci asi nejvíc vadila ta narkoza- špatně jí snáším a trvá mi skoro týden než mi odezní, ale to je můj osobní problém- jinak ostatní holky na pokoji byly už pár hodin po operaci jak z divokejch vajec Wink po operaci to bolí opravdu jen v oblasti portu (doplňovací komůrky) ale v pohodě po pár hodinách od operace vstaneš a chodíš. Mě operovali v 11:00 a druhý den v 17:00 jsem mazala domů- takže pohoda- opravdu to není tak strašné, jak to vypadá. A Miloši- ten pocit potom, když ty kila začnou padat dolů- ten je prostě nepopsatelný a stojí i za to projít si gastrem Laughing takže ti moc držím palce a přeju hodně odvahy Laughing
Gábina

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 10:19 am    Předmět: Citovat

Pro Miloše-také si myslím, že jsi vhodný adept pro bandáž. Smile Byla by škoda, aby to kvůli gastru nešlo. Sad Součástí "kolečka" vyšetření je i psychologický pohovor. Možná bys tam mohl zmínit svůj panický strach z úkonů, které tě děsí. Třeba by byli schopni tu téměř fóbii trochu odblokovat. Idea Určitě bych se být tebou nestyděla a na rovinu řekla, že je to problém. A jak píše Kamča, jsou tam lidé opravdu vstřícní a myslím, že uklidňující injekce by mohla být také řešením.
Jsme lidé různí se stejnými problémy a je nejvyšší čas si nic nenalhávat a být k sobě i k druhým upřímný. Tak se neboj a "na férovku" jim řekni, že nevíš, zda to zvládneš. Určitě ti vyjdou vstříc. Na rovinu ti říkám: stojí za to, to vydržet. Wink Jako pro většinu lidí tady, i pro mě bylo gastro největší zkouškou, ale kvůli operace jsem to vydržela. A jsem za to šťastná. Laughing Laughing Laughing

gaba.nova

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 4:48 pm    Předmět: Citovat

[quote="Gábina"]Ahoj Gabčo dík za podporu,už jsem telefonicky mluvila se svou psychiatričkou a ona říkala že bych to měla zvládnou,příští týden za ní jedu aby mi dala doporučení,já myslím že to je pro mně jediné řešení a už jsem se taky začla 5 krát denně sravovat a chci nějaké to kilo shodit před operací,psychicky jsem docela v pohodě akorát ten docent mě na chvíli rozhodil ,ale já to chci a zvládnu to,máš pravdu co jsi psala,tak moc děkuji a měj se hezky pa,pa
ALENA

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 8:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Miloši vítám tě mezi námi a přeji ti, aby jsi vyhrál svůj boj ze strachem a dotáhl své rozhodnutí až do konce Exclamation Exclamation Exclamation všimla jsem si, že jsi z Olomouce, tak by mě zajímalo, zda chodíš k Dr. Grygovi do FN nebo se chystáš na operaci do jiné nemocnice Wink Wink já byla na operaci v březnu, mám dole zatím pouze 17 kilo, ale i tomu jsem moc ráda Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 9:09 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Miloši a Gabo.nova přeju vám hodně sil a gratuluju k rozhodnutí změnit svůj dosavadní život.
Razz

[/url]
Taky10

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 9:31 pm    Předmět: Citovat

Gabčo, Maruška to napsala dobře, taky si myslím, že obezita je daleko větší riziko než operace, musíš se rozhodnout sama, ale já bych do toho šla zovu, stojí to za to a neváhala bych a nečekala, až budu mít zase nějaké další kilo navíc.

Jinak pro Miloše...já jsem taky děsný srab, gastro jsem si ani v nejmenším nedokázala představit, že bych mohla přežít nebo dokonce jít na něj jakoby dobrovolně....tím myslím před dobrovolnou operací, kdyby mi to někdo řekl před pár lety, vysmála bych se mu, že to bych raději nepodstoupila ani operaci...a vidíš, přežila jsem gastro a operaci taky...uvědomila jsem si, že je pro mě důležitější dostat ty kila dolů, protože ty by pro mě v budoucnu představovaly moc velké zdravotní riziko a mít šťastnější život za pár minut děsného vyšetření mi za to stojí, neváhej a jdi do toho, věř mi, že pak budeš mít lepší život.
gaba.nova

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2007 12:05 pm    Předmět: Citovat

[quote="Romana"Ahoj Romčo tu Gabča z Orlové,dívala jsem se na Tvé BMI opravdu jsi měla 71 ,a ty máš ten BY-PASS tak mipřibliž jak ta operace a vše co s tím souvisí i stravování,jak jsi to snášela dělá se to taky laparoskopicky,jsem zvědavá a jak jsi zhodila před operaci,přeji hezký víkend,měj se pa
nika

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2007 12:33 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Gabo , já mám taky bypass ale minigastrický - princip je ale úplně stejný . Doporučuji si buď zadat do vyhledávače na seznamu nebo na jakémkoliv webu minigastrický bypass a vše se ti tam o tom zobrazí. Dokonce i tady v bandingklubu jsou napsány informace o bypassu. Zkus mrknout ju. Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Iveta

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2007 6:12 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny.Již se hlásím z domácího pooperačního léčení .Pustily mě 6.12. večer,je mi celkem dobře až na občasné tlaky v požebří.Doufám že to zvládnu s tou stravou.Jím bujony,trochu piju čaje a po lžičkách jogurt bojím se vzít víc ,ten tlak je opravdu nepříjemný.Máte někdo vyzkoušený časový postup mezi jídlem a pitím,byla bych ráda za uveřejnění.Díky předem Iveta Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wElpqSb/
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: