Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 208, 209, 210 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 4:21 pm    Předmět: Citovat

No ale na druhou stranu jsem to už mohla mít za sebou a na plesy být šik. Ale zas nemusím utrácet za plesové hadříky. No přesně jak Gábi podotkla všechno zlé je pro něco dobré, na každém negativu najdu i pozitivum. No prostě osud....

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lecramka

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 11:49 pm    Předmět: Citovat

Jen si Majdalenko ještě užívej velkého žaludku - to já si taky užívala až do posledního dne - a nelituji Smile Alespoň Ti to čekání příjemně uteče Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 6:59 am    Předmět: Citovat

Shocked Shocked No právě já si užívám hlavně jídla a vůbec nechodím cvičit, protože jsem měla strach, abych náhodou neonemocněla a pak třeba by mi museli odložit operaci Laughing Laughing chacha. No ale zvažuju, že dnes skoknu po měsíci na spining a zítra s taťkou na bruslení. Tak pa a dík za podporu Majda

kamča

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 7:43 am    Předmět: Citovat

Ahoj Majdalenko, tak jsem si tady četla to tvoje trápení s přeložením operace- to musí být strašné nervy- já jsem 9 měsíců po operaci a živě si vzpomínám na to, jak jsem byla ráda, že ze 3 ženských, co jsme byly na pokoji jsem šla na operaci první- přišla jsem v 7 ráno, v 9:30 už jsem v začala dostávat injekce a v 10:30 už mě operovali. Když si představím, že ta poslední paní tam čekala do 17:00 na operaci- od těch 7:00 ráno, co nás přijmuly- no to bych se zbláznila. Takže je mi jasné, jaké si musela mít nervy. Jinak jediné, co jsem si před operací neuvědomila bylo, jak slabá budu potom. Je to strašně znát- předtím je tělo zvyklé na nějaký přísun energie- no a pak těsně po operaci máš těn přísun naprosto minimální- takže ti je sice fajn, ale nemáš vůbec žádnou sílu- kolikrát se ani posadit- ono to tak za 2-3 dny přejde, ale pro mě to bylo něco, co mě ani nenapadlo, že nastane a byla jsem z toho strašně překvapená. Takže to chce s tím počítat. Strašně moc Ti držím palce a přeju hodně štěstí.
marie S.

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 1:04 pm    Předmět: Citovat

majdalenko, na bruslení?, nebylo by bezpečnější skáknout s tatkou na něco jiného?Já jsem taky kdysi bruslila, ale dneska bych si netroufla, to by určitě nedopadlo dobře. Máš už nějaký pevný termín operace, nebo až podle toho jak to spraví? To budeš muset asi znovu na předooperační co? Hlavně moc nepřibývej na váze, každé kilo se těžko schazuje i s bandáží.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 2:39 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Termín operace zatím nemám. Dr.Gryga mě objedná telefonicky až to opraví. Ale vzhledem ke stěhování to volím až na konec ledna.Pokud bude volno. Shocked No a bruslili jsme už loni na ledě a v létě i na in-linech a na spin chodím už skoro třetí rok a protože jsem už přestala hubnout pohybem, tak volím bandáž. Ale přestat cvičit už nechci, protože znovu začínat po dlouhé době je šíleně těžké Confused Confused Confused a na kolo a brusle hodně bereme i děti, takže to není nějaký šílený výkon je takové rekreační odreagování. Alespoň se děcka naučí hýbat a nebudou mít později problémy jako já. Navíc dcera je hyperaktivní a je třeba jí najít činnosti, kde se pozitivně vybije no abych jí stačila v jejím šíleném tempu, tak musím pohnout kostrou taky. Takže snad to zvládnu.

marie S.

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 3:23 pm    Předmět: Citovat

tak to jseš majdalenko, uplný sportovec. Já mám synka taky hyperaktivního, ale v jiném směru a hlavně nemotorného, ten by na bruslích dopadl hůř než já. Máš pravdu nech si operaci po stěhování, neudržela byses a uklízela a to fakt není hned po operaci dobré.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Iveta

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 2:25 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny.Tak jsem se dočkala .Na příjem jdu 4. a na operaci 5.12. Pocity smíšené,trochu se bojím.Mějte se hezky zdraví Iveta Wink

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wElpqSb/
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 3:23 pm    Předmět: Citovat

Ivetlo gratuluji a přeji aby vše proběhlo jak se má.A hodně hubnutí.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Libuše

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 8:46 pm    Předmět: Citovat

Ivetko držim ti palce a prstínku se už brzy dočkáš .

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Romana

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 12:23 am    Předmět: Citovat

Ivetko gratuluji k termínu operace tak přeji hodně štěstí Razz Laughing Razz Exclamation
Iveta

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 11:03 pm    Předmět: Citovat

Děkuji všem .Nejde ještě někdo v úterý na příjem mezi 10-11 hodinou do ISCARE ,jestli ano ať se mi ozve.Iveta Laughing

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wElpqSb/
Keisha

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 7:10 pm    Předmět: Tak uz se mi to blizi... Citovat

Ahoj vsichni, tak ja uz to mam za par... brzy uz se snad budu moc chlubit jak mi ty kilecka ubyvaj jako vam vsem... Ja jsem poprve volala do Iscaru nekdy v zari, na zacatku listopadu jsem mela kolecko a 16. ledna (v den mych 26tych narozenin) jdu pod kudlu... dala jsem si to jako darek k narozkam a beru to jako zacatek zbytku (noveho) zivota. Musim rict, ze uz zacinam mit trochu nervycky... myslela jsem si jake budu klidas, ale pokazdy kdyz na to pomyslim mam takovej divnej pocit v zaludku (mozna se akorat zaludek snazi branit, abych mu nic nedelala... Surprised) ale nejsou to spatny nervy, takovy prijemny, nateseny.... No uz se nemuzu dockat. Jinak jmenuju se Klara, 26 let, 128kg/172 cm, mam 14ti mesicni dceru Keishu a snoubence Francise (uz 5 let snoubenec, snad se konecne docka a ja se vejdu do nejakejch normalnich svatebnich satu a konecne si ho vezmu..).
Muzete mi prosim nekdo poradit jak si udelat ten graf s vahou a ubytkem, zkousim ted neco pred operaci zhubnout tak abych si zacla zaznamenavat kdyby nahodou.. Surprised) Diky Klara
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Taky10

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 7:13 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Keisha, vítám Tě mezi námi a gratuluji k termínu operace. Ten grag s váhou a přesný postup, jak to udělat najdeš hned na první stránce v tématu jak na metřík, myslím, že trixl to tam báječně popsala, také jsem to zvládla a nejsem talent na PC, tak to zvládneš určitě taky Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 7:21 pm    Předmět: Citovat

Keisha, toto smaž, pokusy zkoušej na tom jak na metřík...no mě se toto taky mockrát stalo, než se mi to povedlo, já Ti moc neporadím, ale holky tady snad ano
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 208, 209, 210 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: