Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2007 6:45 pm    Předmět: Citovat

já taky jedu pomalu ale jistě nahoru. od toho září kdy jsem se rozhodla že operaci podstoupím sem přibrala už 4 kg¨. nemám pocit, že bych jedla víc, ale asi kaloričtěji (bohužel)a to víš zima na krku, tak si dělám tukové zásoby (asi mám malé Question Exclamation ) Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 9:01 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj děvčata tak vám chci napsat , že jdu ve středu do nemocnice a ve čtvrtek mám operaci. Chodívám číst, ale nemám zatím co psát, tedy kromě nesmírného strachu Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 9:11 pm    Předmět: Citovat

Majdalenka neboj, nic to není, držím ti palce asi se za tebou nedostanu, ve čtvrtek mám odpolední a v pátek celý den akci v práci Wink Wink Wink myslím na tebe Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
marie S.

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 9:14 pm    Předmět: Citovat

a kam do Olomouce? Tak držím pěsti at ti všechno dobře dopadne, strach jsme měli všichni, tak nejseš jiná. Tak tfuj tfuj tfuj, a pak hned napiš.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 9:27 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko - to zvládneš Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Já o bandážích vím už minimálně 5 let, ale kvůli strachu z operace jsem o tom nechtěla ani slyšet. A výsledek? Spousta kil a trápení navíc. A ještě jednu zkušenost ti můžu napsat. Největší strach jsem před operací měla doma. Když jsem dorazila v ISCARE na pokoj, byla jsem tak nějak se vším smířená a už jsem se vůbec nebála. OPRAVDU Arrow strach zůstal doma Exclamation A pak už má všechno rychlý spád, na sále usneš, ani nevíš jak a najednou se budíš a je vlastně po všem Laughing Laughing Laughing Byla to moje první operace a proběhla bez problémů - jsi důkladně vyšetřená tak není důvod, aby to u tebe bylo jinak. Wink Snaž se myslet jen na to, jaká z tebe bude do roka kočkézní kočka Laughing Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 9:34 pm    Předmět: Citovat

Majdakenka neboj broučku všechno dobře dopadne uvidíš.A až se vzbudíš budeš úplně nová a připravená na lepší život.Jdi do toho a vervou.Držím palečky.!!

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 9:35 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko, Gabča má pravdu v nemocnici to ze mě spadlo, já tam dokonce před operací usnula. Laughing Sestřička se smála, že to tam ještě neměli, prý píchají injekce na uklidnění a já si klidně chrněla. Laughing Takže hlavu vzhůru, teď seš kočka, ale po operaci budeš super kočka Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 10:07 pm    Předmět: Citovat

MAJDALÉNKO, ZVLÁDNEŠ TO JAKO STOVKY JINAČÍCH. VE ČTVRTEK DRŽÍM VŠECH 20 PRSTÍKŮ. STRACH NECH DOMA, NENÍ VŮBEC ZA POTŘEBÍ.
Olča

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 9:16 am    Předmět: Citovat

Majdalenko neboj všichni na tebe budeme myslet. Každý kdo šel na operaci měl alespoň trošku strach a pochyby jestli dělá dobře. Já za sebe můžu říct, že bych šla klidně znova, opravdu to nic není budeš spinkat jak miminko a pak se probudíš a budeš mít prstýnek.Držím pěstičky Razz
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 9:34 am    Předmět: Citovat

Majdalenko - i já na Tebe budu myslet... všechno dobře zvládneš, uvidíš. Wink
Ani se nenaděješ a budeš to mít za sebou... řekneš si, že tolik strachování za to ani nestálo.. hihi Laughing .. a pak už tě čekají jen samá pozitiva - budeš hubnout, budeš krásnět ...budeš prostě na cestě za zcela novým životem !!!

Moc moc Ti budu držet pěstičky.. Wink Wink
Libuše

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 9:40 am    Předmět: Citovat

Majdalenko držim ti také palečky

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
miluska

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 11:13 am    Předmět: Citovat

MAJDALENKO,BÁT SE NENÍ ČEHO.OPERACE ZA TO STOJÍ.BUDU NA TEBE MOC MYSLET A DRŽET TI PALEČKY.

HOLKY JSEM OD PÁTKU POTŘETÍ DOPLNĚNÁ.MÁM DOLE 3KG,JÁ JSEM TAK ŠTASTNÁ,ŽE SE MY TA VÁHA KONEČNĚ POHNULA.VŠECHNY VÁS ZDRAVÍM A DRŽÍM PALEČKY ABY VÁM TO VŠEM ŠLO PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. Laughing

38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 1:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Miluško... zdravím Tě.. a moc Ti to přeju. Raduju se s Tebou, že Ti váha klesá.
A to máš dole 3kila od pátku? Od tohoto pátku ?? No to je krása!

Taky bych si moc přála, aby se mě váha hnula směrem dolů.. a NELEZLA POŘÁD NAHORU, potvora jedna. Ale asi s tím nic nenadělám, protože moc pochybuju, že mě dr.Gryga zase doplní.. Crying or Very sad Confused
Už ani neupravuju metřík - už si ani nepamatuju, jak se to dělá.. každopádně nejsem na -28, nýbrž na -25 pouze !!!!! Confused Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed Embarassed

Miluško, kolik kubíků máš celkem doplněno? Prozradíš? Díky moc. Wink
miluska

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 1:20 pm    Předmět: Citovat

AHOJ EVIČKO,TAKY TĚ ZDRAVÍM,OD ZÁŘÍ MY VÁHA STÁLA,TAK JSEM ŠTASTNÁ JAK BLEŠKA,ŽE SI MY TO KONEČNĚ ROZJELO,BYLA JSEM ZOUFALÁ,ANO 3KG OD TOHOTO PÁTKU.KOLIK KUBÍKU MÁM DOPLNĚNEJCH NEVÍM DOKTOR MY TO NIKDY NEŘEKNE A JÁ SE NEPTÁM.TOBĚ EVI PŘEJU AT SE TI VAHA HNE,NEBUD SMUTNÁ I TAK SI UŽ DOKAZALA MOC.DRŽÍM PALEČKY.

38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 1:23 pm    Předmět: Citovat

BARRY NAPSAL:

Ahoj jsem tu nový, v lednu jdu na operaci a teď mě čeká obíhat kolečko. Chci se zeptat, jestli někomu nestačili nástroje laparoskopicky a museli ho říznout, mám z toho trochu obavy.
--------------------------------------------------

Ahoj Barry - vítej mezi náma.
To, že máš obavy, to je naprosto normální. Mě taky před operací napadalo spousta věcí. Laughing
Ke Tvému dotazu - ono stát se může cokoli - před samotným zákrokem každého upozorňují a ptají se, že kdyby to nešlo laparoskopicky, tak zda souhlasíš s tím, že by tě řezali klasicky. Jako já jsem s tím souhlasila, ale řekla jsem jim, že je prosím, aby se pokusili mě neřezat Laughing Laughing

Podle mě by jsi se o "možnosti" nebýt operován laparo dozvěděl už při předoperačním vyšetření. Důkladně se na všechno poptej lékaře, který tě bude vyšetřovat.
Ale tady na fóru nevím o nikom, koho plánovali operovat laparoskopicky a při operaci od toho upustili. Wink Wink

Jo a napiš nám o sobě něco víc, Barry. Laughing [/i]

Naposledy upravil Zelenoočko dne út listopad 27, 2007 1:25 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: