Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 3:44 pm Předmět: |
|
|
Ivetko gratuluji už máš termín,gastro byla hrůza?Taky se ho bojím. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iveta
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
Je to děs,ale když to není každý den tak se to dá vydržet.Trvá to asi 3 min. a je hotovo a paní dr. je moc hodná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
já teda nevím jak dlouho to trvalo, mě to připadalo že je to věčné, ale asi to budou ty tři minuty, al e že jsou to dlouhé tři minuty! Kdy voláš na výsledky, asi v pondělí ne? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 12:34 am Předmět: |
|
|
no vidíš Ivetko, gratuluji, to Ti uteče jako voda, moc Ti to přeji, hlavně ať jsi v pořádku _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
Já měla z gastra hrozný strach - nebylo to nic příjemného ale je to velmi ryhlé a člověk to má za pár minut za sebou, takže je lepší když to přijde co nejdřív no a pak můžete hrdě říct že jste to zvládly. Malé doporučení: je dobré zhluboka dýchat, mít pokrčené nohy a zavřené oči aby člověk nesledoval co mu tam strkají - jde to fakt rychle. JSem bebíčko a přežila jsem takže to zvládne fakt každej. Držím palečky _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
lecramko gratuluji k dalšímu shozenému kilečku, jsi šikulka, jen tak dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 12:38 am Předmět: |
|
|
Jani děkuji moc a věř že nejen každé kilečko ale i každé deko mě hrozně moc těší. Ale to určitě také znáš. Zatím si ze mě lidé nesedají na zadek jak jsem úžasně zhubla ale pevně věřím že ten čas nadejde  _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
lecramko na lidi kašli hlavně, že ty se budeš cítit fajn a tolik kg za tak krátkou dobu je krása. mně to odsunuli takže zatím v nedohlednu, ale taky se dočkám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 9:49 am Předmět: |
|
|
lecramko a jak se cítíš, máš nějaké problémy po operaci? myslím takové jako holky s bandem. co jíš, co ti nedělá dobře...nelituješ, že si šla na operaci? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 12:42 pm Předmět: |
|
|
Jani doktor mě před operací varoval že některá jídla nebudu moci jíst. Ale zatím jsem na takové jídlo nenarazila. Baštím i řízky a v pohodě. Akorát jím hrozně málo a pochopitelně často (cca po 3 hodinách). Výhodou je že se nezvrací. Prostě sním malou porci jsem plná a tím pádem spokojená. A beru si vše na co mám chuť takže si dám klidně i kousek čokolády nebo trochu zmrzliny. Neomezuji se. Omezuje mě pouze žaludek tím množstvím. Takže jsem hrozně moc spokojená. Hubnu a přitom nemám pocit že si cokoliv zakazuji. Držím palečky ať se také brzy dočkáš. _________________
42 let
Naposledy upravil lecramka dne ne listopad 25, 2007 5:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
Mě to zase tolik nevadí, že mi to odsunuli. Rozhodnutá jsem, ale nechci aby mě operovali za každou cenu. Čím dýl čekám, tak mám pocit, že nedělám nic zbrkle, pomalu ve mně dozrává přesvědčení, že to opracdu chci, a budu to mít až přijde ten správný čas. Užiju si vánoce a pak se pustím do boje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 2:45 pm Předmět: |
|
|
janii je to pravda,jen silný vydrží.A každým odkladem získáváš sílu.Stejně víš,že to chceš,takže jestli teť nebo za měsíc na tom nic nezmění. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
no při mém štěstí mi to zase odsunou. 7 let jsem nebyla na marodce a když mám mít předoperační vyšetření dostanu antibiotika. ale co kdyby to bylo tak jednoduchý člověk by si toho ani nevážil, ale když si představím, že ve středu jsem měla nástup tak mně je to přece jen trochu líto (béé, béé, bééé) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
Janičko já bych byla na mrtvici,ale zase buďme rádi,že ti dali antibiotika,asi na něco přišli,co by mohlo dopadnout ještě hůře?Ne? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 5:18 pm Předmět: |
|
|
Jani mě kdyby operaci odsunuli tak bych praskla. Vžyť já se měsíc před operací doslova o pět kilo vyžrala. Takže jakýkoliv odklad by pro mě znamenal další váhový nárust a to nevím v čem bych chodila - už takhle jsem se do ničeho nevešla. Ale měla jsem potřebu si naposledy užít všeho do sytosti. UFF to byly dny obžerství. Dnes už to nehrozí, můj život se radikálně změnil a jídlo vůbec není prioritou. Ale jak říkám - nemít malý žaludek, nedokázala bych to. _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|