Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
lú a zkoušíš otěhotnět ted když hubneš? mě trvalo u obou kluků 8ˇaž 9 měsíců než jsem otěhotněla , a paradoxně to bylo až poté co jsem přibrala, u obou jsem otěhotněla při 80-85 kilech a rodit jsem šla při 104kg. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:40 pm Předmět: |
|
|
Marie S , máme problém z manželovy strany a je to normální cestou skoro vyloučené. Je to tak špatný,že už máme jen jeden poslední hrazený pokus umělého oplodnění. Nechci proto nic nechat náhodě. A pokud jsi otěhotněla na 80-ti kilech,tak to je v podstatě moje vysněná cílová váha.Jenže to znamená 40kg směrem dolů. Posledně jsem měla okolo stovky a nedopadlo to nejlíp. Sice máme synka(díky Bohu),ale mohl si u mě pobýt a nemusel mít ty problémy,co má. Pravda,nadváha asi nemůže za všechno,ale alespoň tohle můžu ovlivnit.
Páni,to jsem se rozepsala. Koukám,že ty už budeš v cíli co by dup !  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 10:43 pm Předmět: |
|
|
no tak to je jiná. Já měla prvního syna v 19 a měla jsem problémy s gestozou, ležela jsem v nemocnici, dobře to dopadlo, druhého jsem měla ve 33 letech, těhotenství bez problémů, ale málem to nedopadlo, synek se dusil, v pul deváté jsem přijela do porodnice a v devět byl syn na světě císařem a už přidušenej. Má ADHD a hyperaktivista, ale je sqelej rozumbrada. Za ten nedostatek kyslíku taky mohla částečně moje váha, takže máš pravdu,že je lepší zhubnout a tak předejít případným problémům. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
No,tak to mají kluci hodně společnýho! ADHD a hyperaktivita je i u nás. Plus ještě nějaké další problémky. Ale je taky úžasnej a má neuvěřitelnou fantazii.Jsme rádi,že je to tak,jak je. Měl při narození 740 g .
Tak ať mají chlapci mamky jak laňky! Teda ti tvoji už vlastně mají,že To se asi tihle mrštní hošíci pak daleko líp stíhají,ne? _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tedulik
|
Zaslal: st únor 20, 2008 9:09 pm Předmět: |
|
|
Ahojky lidičky, jsem tady poprvé taky jako asi i vy mám problémy s nadváhou.Moc by mě zajímalo jak se to platí kdo to hradí jestli o tom víte víc děkuji předem za odpověd.Díky Maruš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st únor 20, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
ahoj Tedulik, přečti si stránky Banding klubu a pročti si témata diskusí, vše je tu napsáno. Bandáž hradí pojišťovny, pokud máš nadváhu a zdravotní problémy. Ty chceš podstoupit operaci a nic jsi o tom nečetla?  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:31 am Předmět: |
|
|
Alenko, taky se mi to zdá divné, ale třeba je to úplný nováček a teprve hledá jakékoliv informace...já na tom byla podobně a jen díky tomuto foru jsem se vše dozvěděla...fakt jsem ráda, že tu všichni jste dověděla jsem se od vás víc než od lékařů....škoda jen, že tu nebylo tuburizací více, ali bych volila tuto formu a proto nováčkům radím, než do toho půjdete, ujasněte si, co opravdu chcete, protože pokud člověk svádí celoživotní boj s nadváhou, myslím si, že tuburizace je pro něj mnohem vhodnější...je to jen můj názor, takže mě prosím nekamenujte....jenže mě nikdo nic takového nenabídl...jen po operaci dr. Kasalický říkal, že pokud to nepůjde s bandem, jsou i jiné možnosti...jenže na co operaci podstupovat dvakrát??? Měl mi tyto možnosti dát vědět dopředu, měla bych o čem přemýšlet a měla bych možnost volby...nestěžuji si, ale musím se opravdu moc a moc hlídat, aby kila nepřibývala a musím mít moc a moc pohybu, abych každé kilo dala dolů. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
Taky 10 myslím, že máš pravdu s tím, že tubulizace je lepší. Jedinou nevýhodou je nevratnost operace, je to otazník, který visí nad námi. Když kroužek nepasuje, jde dát pryč, ale kus žaludku ti zpátky nevrátí. Ale přesto bych neměnila. Bandážovaný holky mají výhodu i v tom, že je vás hodně a můžete si předávat více informací. "I když nás taky přibývá "
A Taky, jdeš krásně dolů, tak nemáš čeho litovat. Já tvé váhy nikdy nedosáhnu, ale budu spokojená i když na začátku bude 8. Snad pánbíček dá. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:49 pm Předmět: |
|
|
Jani.....věřím, že dosáhneš i sedmičky a to myslím upřímně _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
Musím se přidat k tomu názoru,že tubulizace je pravděpodobně lepší-sama bych neměnilaALEholky okroužkovaný Vy už víte,že za 10-15let na tom budete stejně,nám vše ukáže čas-za ty 2roky co se tubulizace dělá jsme tak trochu na pokusy nicméně ráda budu králíček,když pak budu štíhlouš a ještě musím napsat,že Taky to jde opravdu krásně-v čera jsme byly spolu cvičit a na kávičce a musím napsat,že je to milá,příjemná,sexy baba jo a bydlíme na stejném sídlišti-pak,že Praha není vesnice  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 5:12 pm Předmět: |
|
|
Tak a mám po ptákách-Milé holčiny se slzami v očích Vám musím říci,že mi bandáž neprovedou pojišťovna ministerstva vnitra hradí tuto operaci,až po 1roce pojištění,tedy jen lidem,kteří si u této pojišťovny pojištění hradí,celý rok..Ani nevíte jak mi je proplakala jsem asi celé hodiny.Jsem hodně zklamaná,a mám chuť lehnout a umřít.Ale nažraná.Ale teť k večeru,si myslím,že sem patří nejen takoví,kteří bandáž nemají,z jakéhokoliv důvodu,ale i ti co to nevzdávají a bojují s obezitou i jinými cestami nejem bandáží.Mám další šanci na podzim,je to pro mě hrozně těžké,protože jsem byla připravená na vše.Ale nevzdám to.Prosím Vám o podporu ,a slibuji,že Vás neopustím,a že tu pro každou z Vás budu.Zdenka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
jé zdenko, to je mi líto, a ty si měnila ted někdy pojišťovnu? Ale zůstaň s námi, patříš sem, vydrž , určitě se dočkáš.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, moc mě to mrzí jak ti to dopadlo, ale já byla taky zklamaná, že nejdu hned na začátku března, ale kvůli pojištovně až na konci dubna nebo kdo ví kdy. Myslím, ale že to čekání určitě za to stojí. Taky jsem byla naštvaná a měla vše naplánované, ale nic s tím nenaděláme, je tu pěkný bordel v tom našem státě. Držím palečky a myslím na tebe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
Zdenko, tak to je skoda, musi to byt asi hrozny pocit kdys se tesis a pripravujes a pak ti najednou nekdo rekne, ze se to nekona. Ale na druhou stranu jestli muzes uz na podzim, tak to uz je jenom pul roku, a to ti nakonec utece jako voda. A hlavne budes mit cas jeste neco zhubnout, podivej se, ze vetsina holek co dokazala neco schodit pred operaci potom hubne mnohem lepe, protoze je uz telo nastartovane.. Tak neves hlavu, podzim je tu za chvilku.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
Dík holky p.Dr.Svoboda byl moc hodný.Řekl,že mě objedná na dietologii,přes léto budu u nich a na konci roku se pokusíme o totéž,že by to přetáhl už do nového roku.Takže mě ten kolotoč čeká znovu.A oprace tak vidím to stejně až tak za rok.Je mi moc smutno.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|