Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GeminiM

PříspěvekZaslal: so říjen 28, 2006 7:00 pm    Předmět: Citovat

Já mam to samý, psy 2 a kromě kočky ještě leguána a klidně bych ještě několik zvířátek snesla Wink
Je okolo toho práce dost a dost, ale aspoň člověk nezleniví Laughing A oni to dokážou oplácet. Když jsem přijela po operaci domů, náš pes (mám jezevčíka a něm. ovčáka) ten menší mě vítal, pak ke mě začal tak nedůvěřivě přičichovat a sedl si přede mě a upřeně na mě asi 2 hodiny civěl. Pak se ode mě nehnul ani na krok. Teď už je zas normální, ale když mě to ještě hodně bolelo a hrabala jsem se z tý postele pochodoval kolem jakoby mi z ní chtěl pomoct.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Betty

PříspěvekZaslal: so říjen 28, 2006 7:58 pm    Předmět: Citovat

Ano, áno, děti a zvířátka, Very Happy Laughing Very Happy zvířátka dokonce i nablízko.děti je lépe míti ve Švýcarech na škole.
bela

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 6:56 am    Předmět: Citovat

GeminiM já je právě sháním(odrostlejší myšáky)ale to nebude nic pro tebe mám je jako krmení pro hadíka.Ale kdyby jsi o někom věděla kdo je chová na krmení tak mi prosím napiš.Jinak jsou to opravdu skvělý a chytrý zvířátka,jednoho mám 4 roky a je jak pejsek zavolám a přijde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trixl

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 10:24 am    Předmět: Citovat

Hm ten obrázek myšáčka zmizel?
trixl

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 10:26 am    Předmět: Citovat

A né, jak jsem přidala příspěvek, tak se objevil, to jsem blázen Shocked
GeminiM

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 10:45 am    Předmět: Citovat

To bela:
Bohužel na krmení žádná zvířátka nemám. Sad Co znám lidi, tak se právě taky věnují chovu, kde jde právě o to, aby nevznikal ten, teď to napíšu asi drsně, "odpad". Ale když jsem ještě měla hada, tak jsem koupila myš normálně ve zverimexu. No co, je to příroda. Confused Cca 40,- Kč za potkana není zas taková finanční újma vzhledem k tomu, že Midgard baštil 1x za dva měsíce Wink
martina

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 11:51 am    Předmět: Citovat

No tak mě rozhodně stačí ta zvířátka, která už doma mám - a to 2 krásné kočičky, 4 děti a pak manžel. Taky bych ho nejraději krmila jako GEmini jednou potvorou za 2 měsíce. Víc si stejně nezaslouží. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bela

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 3:05 pm    Předmět: Citovat

jé Martino to by bylo bylo hezký ještě mu udělat nějaký pěkný terárko a můžeš ho vystavovat Laughing Laughing Laughing Laughing
martina

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 5:31 pm    Předmět: Citovat

a myslíš, že by mi za to někdo platil? Anebo bych musela platit já, aby se vůbec někdo podíval? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Betty

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 6:00 pm    Předmět: Citovat

A co tak bandáž, míň toho sežere Question Question Question Question Bude unaven a nebude utíkat. Wink Wink Wink Very Happy Wink Akorát nazastane těžší práce Evil or Very Mad
Že by taky jen na chov Question Question Question Laughing Question Question Question
bela

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 6:00 pm    Předmět: Citovat

Tak to nevím Very Happy Very Happy Very Happy tvého manžela neznám,ale třeba by jsi ještě vydělala Laughing Laughing Laughing
trixl

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 6:28 pm    Předmět: Citovat

Mno Betty možná by ani na ten chov nebyl, ještě by musela kolem něho moc skákat, chlapi jsou strašně velcí bolestíni Laughing Až sem koukne matrix ten bude mít zase řeči Laughing Laughing Laughing
martina

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 7:15 pm    Předmět: pro trixl Citovat

No to bude, protože mu šaháme na pány tvorstva. Teda oni si to aspoň myslí. Ten můj už zase naštěstí odjel pracovně z domova a vrátí se až v pátek. To zas bude klidný týden. Laughing Laughing Laughing Laughing
Betty

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 11:41 pm    Předmět: Citovat

Muži jsou krásná věc, pokud jsou funkční, Laughing Twisted Evil Laughing
renuska.21

PříspěvekZaslal: st listopad 01, 2006 10:09 pm    Předmět: mno taky uz pujdu Citovat

no tak vam reknu jeste 14 dni a jdu taky na operaci tak jsem na to zvedava snad ty kila pujdou dolu rychle Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: