Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
miki93

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 9:58 pm    Předmět: Fotky Citovat

Ahoj Marie S.,
díky za radu. Osobně znám Milču , ale nevím, jestli ana to ví.
V každém případě děkuji a hezký víkend ! Laughing

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Olča

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 10:42 pm    Předmět: Citovat

Evi jo to taky znám "den blbec" no občas ho má každý co naděláš. Hlavně se nenech otrávit zítra bude určitě líp Razz
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 5:13 pm    Předmět: Citovat

Alenko děkuju že mě podporuješ, jsi hodná.. Wink
Asi to fakt bude v souvislosti s počasím..já nesnáším podzimní pošmourna, mlhy, tmu,.. pak mám fakt deprese raz dva.. Ale člověk se musí snažit myslet a něco pozitivního, pokud se teda něco takovýho najde..
Dneska napadlo fůra sněhu, je to moc krásný - kolem dokola zasněžený stromy, na větvích několikacentimetrový nánosy, krásná zimní atmosféra - jen sluníčko byna nás mohlo vykouknout a bylo by to jedinečný!
Před chvílí jsem se vrátila s dalšího odklízení té dnešní nadílky - to už je za dnešek natahanejch kilo teda. No máme tu tak 25-30cm a pořád ještě padá.
Ali, ano, je to tak - Kubíček onemocněl po návratu z Olomouce, ale víš, že už tam měl rýmu a docela fest prskal, takže to musel chytnout už ve čtvrtek někde... Pak následovaly teploty, bolest ucha, pohotovost, píchání, noční dušení,... No včera konečně dobral antibiotika (po 14dnech), ale pořád má rýmu a kašle snad až z paty. Ale snad je to už na dobré cestě. Doufám v to! Rolling Eyes Rolling Eyes

Jinak dneska jsem byla šikovná, nic jsem nerozbila.. ani jsem se nepořezala.. a ani nikoho jinýho.....asi to bude tím, že kromě sněhu jsem dnes nic nedělala.. Laughing Laughing Wink

Alenko, dík moc mamčo moja. Jsem ráda, že Tě mám.. A utěšuju se tím, že se za necelej měsíc zase uvidíme. Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 5:17 pm    Předmět: Citovat

Olinko, ty závodnice jedna!!!! Shocked Shocked
Co to je toto? Těch 5 kilo do cíle ?!?!? To je taková nádhera! Jsi móóóc šikovná!!

I tobě děkuju za podporu.. a doufám, že takový den blbec se mě zase nadlouho vyhne!
Dneska je o něco líp - už i proto, že jsem dnešní den započala Tvojí "zahřívací" radou Embarassed Embarassed .. a hodlám stejným způsobem dnešní den i zakončit.. Embarassed Embarassed Embarassed Wink Wink Wink Laughing
nika

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 6:33 pm    Předmět: Citovat

Holky koukám, že některé máte podzimní krizovky. Já jí měla v pátek. A pořádnou. Celý den na cestách - byla jsem na konferenci v Hradci Králové a pak na rautu pod Kunětickou horou - to vše bylo vynikající. Ale na cestě zpět jsem bourala. Bylo to v deset večer, tma jako v pytli a na dálnici v rychlosti cca. 130 - 140 my do cesty vstoupilo nějaké zvíře. Nestihla jsem zabrzdit a tak mám roztřískaný celý předek auta. Naštěstí jsem vyvázla s boulí na hlavě a seklým krkem, ale to už je celkem fajn. Takže Olčo a Taky10 je možné, že mě příští víkend ještě uvidíte s krčním límcem - pokud se to nezlepší.

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 7:34 pm    Předmět: Citovat

Niko jsem tady sice nová,ale máš pekelné štěstí.Gratuluji.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Romana

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 9:28 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko nezoufej ,opravdu den blbec máme každý ,ale všechno bude zase fajn.S tou nadílkou to je paráda,sníh se mě sice líbí ale ve městě by snad ani neměl padat Rolling Eyes pěkné je to chvilku a potom je z toho břečka Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad a když to namrzne no brrr Mad Mad
vždy mám strach abych někde nespadla ,o to že bych byla na zemi to by nevadilo ,ale ten vnitřní strach z toho aby si člověk něco nezlomil Embarassed Embarassed
NIKO teda ty jsi měla štěstí ,vím že je to hrozný když máš rozmlácený auto ale hlavní je že se ti nic vážného nestalo Cool Cool ,však fixační límec je moc pěkný doplněk Razz Laughing Razz taky jsem ho nosila ale jen týden naštěstí Razz Laughing Shocked
ALENA

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 9:41 pm    Předmět: Citovat

Evičko já si to pamatuji, jak chudáček prskal Sad Sad já jsem asi za 3 dny potom také onemocněla, ale do tří dnů jsem byla dobrá Wink
také se moc těším až se uvidíme, doufám, že Kubíček bude již v pořádku a přijede s tebou Razz Razz
u nás také padal sníh, ale žádná bílá krása se nekonala, do večera všechno roztálo a udělala se mokrá břečka Evil or Very Mad Evil or Very Mad byla jsem v práci, tak jsem si ho ani nestihla užít Mad
niko tak to jsi holka měla veliké štěstí, že to odneslo pouze auto Shocked Shocked tedy až na ten krk, ale snad to nebude moc zlé a pomůže ti ten límec Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
lecramka

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 9:49 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Niko , teda tos měla skutečně veliké štěstí. Dej si pozor ať se Ti ten krk dá do pořádku, kamarádka takhle otočila na jaře auto na střechu a dodnes má s krční páteří problémy. Takže se šetři. Najezdím ročně spoustu kilometrů a také si říkám že jeden nikdy neví. Naposledy jsem rozmlátila celou přední masku o bažanta - ale tam šlo jen o auto. Tak držím palečky Niky

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Olča

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 10:05 pm    Předmět: Citovat

Niko to při tobě stáli všichni svatí a při takové rychlosti. Hlavní je, že jsi v pořádku, teda až na ten krk. A moc se těším na setkání a límec nevadí, aspoń budeš mít přehled a otáčet se budeš celá Razz Wink
BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 1:59 am    Předmět: Citovat

Niko, Laughing měla by si dostat na zadek, Evil or Very Mad takhle rychle jezdit. Exclamation Exclamation To je velké štěstí, že to odneslo auto a Ty jen bloklým krkem. Dávej na sebe pozor a přeji Ti brzké uzdravení. Laughing Wink Laughing
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 9:26 am    Předmět: Citovat

Niko - tak tomu teda říkám "štěstí v neštěstí"...!!!! Musíš být opatrná..

Já teda taky jezdím hodně rychle, neměla bych to říkat, ale na dálnicích běžně 160-tkou... ale jakmile je mokro nebo nedejbože sněží, jedu jak pos*aná.. mám vůči přírodním živlům velikej respekt. Takže to jsem schopná zpomalit i na 40-tku, když si to stav vozovky vyžaduje.
Nicméně to, že ti tam vskočí zvíře, to je těžký předvídat - i když můj tatínek, řidič z povolání, mi pořád vtloukal do hlavy, že musím předvídat.
Nicméně manžel před pár dny v noci srazil srnče ve 100 km rychlosti, nic se mu nestalo a dokonce ani na autě nebylo skoro nic. Jen malé škrábnutí. Ale srnče dopadlo hůř. Confused
Takže opatrně! A spěchejme pomalu - tím bych se ovšem měla řídit hlavně já!

Protože: "Je lepší v životě jednu minutu ztratit, než v jedné minutě ztratit život". !!!
Olča

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 11:18 am    Předmět: Citovat

Ahoj tak jsem dnes byla na gyndě na prohlídce po půl roce a sestřička s paní doktorkou když mě viděli tak šli do mdlob. Co prý jsem se sebou udělala, že vypadám bezvadně a prý ať už nehubnu, tak jsem jim to všechno povykládala no plná čekárna lidí a když jsem vylezla ven tak by mě snad všichni uškrtili Twisted Evil Ten rozhovor mě hrozně moc potěšil a nabyl energií tak jsem se vám musela taky pochlubit.
lecramka

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 12:24 pm    Předmět: Citovat

Jéé Oli já chci taky na gyndu s takovým metříkem jak máš tyyyyy ..... závidím a zároveň Ti to moc přeju jako ostatně každémi tady. Jinak holky - za ten měsíc co jsem po operaci a snažím se něco sundat mám pocit že všechny reklamy v televizi jsou jen a jen o žrádle. Dřív jsem to tak nevnímala, ted jsem z toho na bednu. Fakt hrůza - já bych to zakázala - ať se tam klidně mejou a jezdí autama ale ty čokolády by ukazovat nemuseli Twisted Evil

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
marie S.

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 12:35 pm    Předmět: Citovat

to jsme na tom stejně, já když ted ležela po tom střevě na iscare, tak jsem koukala na telku, furt jídlo, vaření, manžel mi koupil časopisy,pulka z toho samý žrádlo.Vnímám to taky, dřív jsem si toho nevšímala, naštěstí mi bylo tak blbě že mi ten pohled nevadil.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: