Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 11:23 am    Předmět: Citovat

Elí, nemáš zaš, pochvala byla zasloužená

Maruška má pravdu, taky bych nikomu nic nedoporučovala, může se to obrátit proti člověku, i když to myslel v dobré víře.
jsovka

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 5:27 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny.Byla jsem poprvé doplněna,tak jsem zvědavá zda to pomůže.Za měsíc jdu na kontrolu a prý mi pan doktor přidá pokud to nyní nebude úspěšné.Jinak jsem byla pochválená i když od jara vážím stejně.Přestože už dlouho nehubnu jsem optimista a stále věřím,že to zase půjde.Držím palce sobě i vám. Very Happy

[/url] 51let,bandáž 14.8.2006]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lecramka

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 8:22 pm    Předmět: Citovat

JSOVKA - máš dole tolik kil že si zasloužíš velikou gratulku. A neboj - rozběhne se to. Myslím že to tady občas stagnovalo každému. Ještě Tě chci pochválit za úžasný metřík - ten mě fakt dostal - ale já bych měla ty smajlíky furt smutný Embarassed

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 9:11 pm    Předmět: Citovat

Jsovko - Lecramka má pravdu,takových kil ! A hlavně ten optimizmus ! To je paráda Very Happy Very Happy Very Happy
Lecramko - Brzy už určitě budou do široka rozesmátý Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
Taky10

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 10:44 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing
marie S.

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 11:54 pm    Předmět: Citovat

tak jsem aktualizovala metřík, dala jsem tam o dvě kila víc než mám, protože si myslím že je naberu ( a je mi to fuk) potřebuju se zase trochu najíst po tak dlouhé dietě.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 12:20 pm    Předmět: Citovat

Tak konečně můžu zase přispět svou troškou do pomyslného mlýna Wink Dlouho mi váha stála, šla i nahoru (doufala jsem, že je to menstruací) a najednou ze dne na den -1,5 kg Exclamation Shocked Laughing Vážila jsem se asi 5x, celé rodiny jsem se vyptávala, jestli je váha váží dobře a prý ano. Tak to snad bude pravda. Wink Mám radost, protože jsem strašně dlouho čekala, než se přehoupnu do druhé poloviny metříku a už jsem byla pěkně "vycukaná" Wink Tak mám asi zase na nějaký čas vybráno. Rolling Eyes Confused Píšu to tu hlavně pro ty, kterým váha stojí. Confused Je to těžké, vím to moc dobře, ale vytrvejte a dodržujte režim. Exclamation Tělo prostě váhá, zda pustí něco ze svých zásob a když to vydržíte, sádlo se vzdá. Wink Idea

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 12:32 pm    Předmět: Citovat

gábino to je fajn že to zase jde, mě se pustilo přes 5 kilo, ale do metříku jsem dala míň, protože začínám zasepomalu normálně jíst, suchary a kašičky už nechci a tak si mylsím ž to zaseposkočí zpátky, ale nevadí mi to, snad taky dostanu jinou barvu do obličeje než zelenou! Laughing

elena

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 2:51 pm    Předmět: Citovat

Gábi, tak to je super. A Marie, já si myslím, že to nepřibereš, tak si klidně ty dvě kila ještě sundej. Já teď taky po té žlučníkovce jím normálně a nepřibrala jsem, naopak se mě teď další kilo zase pustila. Já jsem fakt tak šťastná!!!! Už jen 1,9 kg jsem pod 90!!!!!! To jsem nebyla dobře deset let, možná dýl. Maruško, ty ani ten port nepotřebuješ, za chvíli budeš v cíli. Tak si ten metřík uprav, protože určitě nepřibereš!!!!!!!! To zkrátka nesmíš!!!!! Za to tvoje utrpení. Držim palce. Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink

[/url]
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 3:21 pm    Předmět: Citovat

Holky zlatý.. já Vám to tak moc přeju !!!! (a samozřejmě i závidím, lhala bych, kdybych tvrdila, že ne!)
Jste moc velký šikulky, opravdu!

Gábinko - děkuju za potěšení, snad se mě ty kila skutečně někdy pustí.. ale už je mě to docela podezřelý. Každopádně se budu držet Tvých rad a nebudu se cpát ničím, čím nemám a budu tiše doufat, že třeba do roka a do dne od operace budu mít pod 80-tku. Což teda pochybuju.. ale i na pos*anýho, na kterýho i haj*l spadne se přeci může jednou usmát štěstí, ne..?? Laughing Laughing

Maruško - je dobře, že se pouštíš do normální stravy, protože na tom, co jsi jedla doposud, se nedá dlouho žít. Tělo potřebuje nabrat sílu na zimu, takže si dopřej nějakou mňamku... a ty kila dole ti závidím - ale zasloužíš si je za to, čím jsi si prošla. Wink

Elenko - ty babo jedna! Ty jsi normálně bandážový zázrak! Nemám slov..
A věř mi to nebo ne - ale jsem šťastná s Tebou. Vím, jaké to je být na váze, kterou jsem neměla 10let !!! Jsi skvělá! Wink
marie S.

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 5:34 pm    Předmět: Citovat

no já jsem ted na 76 kilech, to si ani nepamatuju kdy jsem to naposledy měla , dala jsem si cíl 70,ale musím přiznat že kdyby to zustalo takhle tak už se zlobit nebudu, potřebuju zvolnit tempo, ty poslední události to urychlili moc a tělo se nestačí regenerovat a pak ty vlajky kůže co začínaj plandat potřebuju trochu zpevnit. K ježíškovi asi koupíme rotoprda aby trochu svaly přibyli. Jen furt přemýšlím kam s ním, aby nepřekážel a zároven nebyl zastrčenej vodkad by ho nikdo nevytáhl.

Olča

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 6:08 pm    Předmět: Citovat

Gábiklobouk dolů jsi super, jde ti to bezva !

Taky10 Martino vše nejlepší k narozkám a v těch lázní si to užij. Jinak toho 18.11. se těším ale taky to na tom Chodově neznám tak nám musíš určit záchytný bod aby jsme se naztratili a hlavně se sešli v hojném počtu.Kdo je z Prahy nebo okolí po bandáži nebo před a chce si jen tak pokecat je vítán sraz 18.11. na Chodově, čas se ještě upřesní

Evi nesmutni však se to musí pohnout, já teď taky stojím s váhou, ale na rozdíl od tebe vím proč - teď zrovna pocívám vánočku "fuj ta je ale dobrá"

Elenko moc a moc gratuluju a manžel ten musí být na tebe moc hrdý, tak jen tak dál.

Maruško jen se hezky napapkej a ten metřík si posuň ať máš radost už jsi si užila své, tak co? Troška papkání tě nezabije a hlavně posílí!
ALENA

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 7:57 pm    Předmět: Citovat

Teda holky, vy jedete lépe jak ta naše Pendolína Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes jen tak dál, dokud vám to jde dolů Exclamation Exclamation Exclamation nádhera, slast pro oči to číst a koukat na vaše metříky Wink Wink Wink
Evičko, nebuď smutná, určitě to ještě půjde dolů Exclamation Exclamation Exclamation
Mě se to taky konečně hejbe, ale zatím metřík neměním, co kdyby se toho moje váha lekla a zase se zastavila Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 8:17 pm    Předmět: Citovat

Alenko, tak to je moc dobře, že se ti to konečně hnulo.
To je paráda a já ti to skutečně moc přeju.. z celého srdce!
Zasloužíš si to...po takové době, kdy Tvůj kroužek odpočíval či stávkoval ..
Takže držím pěsti, aby se ti to kilo dole udrželo.. a pokud možno se k němu přidalo další.. a pak zase další... Wink Wink

Jo a nejsem smutná, Ali..výstižnější slovo bude "naštvaná". Poslední dobou mě nic nejde.. nedaří se mě. Malej je ještě furt nemocnej, pak k tomu toto počasí mě neuvěřitelně štve, navíc manžel taky neví, kdy má přijít domů (prej moc práce), takže je všechno na mě... K tomu ke všemu je mě pořád zima, spát nemůžu ... převaluju se celou noc..
Dneska ráno jsem si navíc rozřízla ruku. Krájela jsem maso a nějak mě ta kudla sjela a já málem přišla o palec levé ruky! Tele, no!
A pak odpoledne, při uklízení nádobí, jsem rozbila naráz 2hrnky. Ani nevím, co jsem jako dělala a najednou bum !- a jako napotvoru oba na kusy!
Takže jsem usoudila, že dneska jsem sama sobě (a možná i okolí) extrémně nebezpečná, takže už nic nedělám.. Rolling Eyes Rolling Eyes
ALENA

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 8:50 pm    Předmět: Citovat

Evičko, to je podzimní krizovka Sad Sad to znám, vleze na člověka a ani se nezeptá, zda s tím souhlasíš Evil or Very Mad Evil or Very Mad je to potvůrka jedna škaredá Rolling Eyes Rolling Eyes ale zase bude dobře, uvidíš Shocked Shocked
Kubíček je už dlouho nemocnej, to je skoro od té doby, co jste byli v Olomouci Surprised Surprised to člověk pak všechno vnímá černě Mad Mad
tolik bebínek sis udělala Crying or Very sad Crying or Very sad foukám ti na bolístky ať tě to tolik nebolí
na manžela se nezlob asi to jinak nejde Smile Smile až se vrátí, tak zase bude u vás pohoda Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: