Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 196, 197, 198 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
Jinak lecramko...hubnu stále, dřív jsem měla ale zase víc....zatím břicho plastiku nepotřebuje ani teď po těch kilech dole, je to tím, že jak Ti to při plastice stáhnou, tak máš tenčí břišní stěnu...však Marťa pak ucítí, kde má jakou vnitřnost , ale bez bolesti....jen vždy říkají, třeba na gyndě, že se hůř vyšetřuje, jak je tam vše namáčklé a ztažené, taky se tam většinou tvoří srůsty, ale to nevadí, ty tam žádnou paseku nedělají, řeže se jen první vrstva kůže na místě, kde byl císařák, ty ostatní vrstvy tak, jak jim to jde, ale ty už vidět nejsou....Nevím, jestli když dojdu do cíle, v což doufám se kůže povolí tak, že bych plastiku potřebovala, to uvidím, možná jen malinko stáhnout, ale rozhodně už to nebude takový zákrok, jako tenkrát... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
Olčo, nevadí, i když za mně už naprosto vyčerpávajícím a vysvětlujícím způsobem odpověděla Marťa. Vřelé díky za to, přece jen má vlastní zkušenost a ví o čem mluví. Opravdu podstoupím jen sešití břišních svalů a odstranění kůže i s pupíkem, ale vzhledem ke stavu mého pupíku a celého okolí by skutečně ani renomovanému plastikému chirurgovi nešlo zachovat. Musel by se celý nově modelovat a to je už opravdu naprosto mimo ppojišťovnu. Jsem ráda, že to jde takto a že doplácím jen těch 10 tisíc.
Jinak Marťo moc a moc díky, jen ještě jeden strach - vytahování toho hroznýho množství stehů . _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:23 am Předmět: |
|
|
Taky10 původně jsem myslela Martinu, která jde na operaci s bříškem jestli jí nevadí, že se k tomu vyjádřím, ale to nic. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
Ahoj holkýýýý je super že se tu člověk fakt dozví vše co potřebuje. Jsou to úžasné stránky. Ale často se opakuje ten problém s "horním žaludkem", kamardka je pár let po plastice a má totéž. Bříško ploché ale pod prsy boule.... copak to nikdo neumí? _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
Lecramko, ale ono to jde, jen člověk musí cvičit ty partie nebo až uhubne víc, tak se to posouvá ta kůže směrem dolů a je to lepší, napsala jsem to neodborně, ale jinak to neumím. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
Marti, můžu Ti říct, že to vážně nebolelo, to mě víc bolelo při bandáži, když je tahali, tam totiž dělali uzlíky a paní doktorka si jeden nenastřihla a jak škubla...au...to byla bolest....Nevím jak v Iscare, ale většinou se dělá začáteční s uzlíkem a konečný s uzlíkem, takže se jen dva uzlíky rozstřihly a na jednom konci se chytlo a vytáhlo se to, pak jsou ještě spodní stehy, ale ty jsou dělané nějakým tím chirurgickým provázkem a ještě nějaký čas mi odpadávaly i ven, prostě prorostly a já zatáhla a on šel v klidu ven, jinak se jim říká samovstřebávací, fakt jsem žádný problém neměla, tak doufám, že ty taky nebudeš mít. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
Jinak Maruška je stále v nemocnici, zítra jdu na kontrolu, tak by jsme se Olčo za ní mohly stavit a na 10 h. by tam měla dorazit i Veronika G, tak doufám, že se tam sejdem. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 7:55 pm Předmět: |
|
|
Lecramko, nebo je na horní žaludek taky liposukce...ale au, au, ta určitě bolí jako prase, člověk je i po ní samá modřina, ale nevím, zda se může dělat po bandáži, to by se muselo moc opatrně. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
Jo a bude tam taky Renata na bandáži tak je holky potěšíme všechny  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ty brďo, to bude srazík a mě nejde foťák _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 10:18 pm Předmět: |
|
|
Tak oznamuju, že jsem dnes ukončila žlučníkovou dietu. Dala jsem si roštěnou s rýží a v ní byl olej, cibule, pepř, hořčice, paprika a rajče - takže vše co nemůžu a vůbec nic mi nebylo. Takže hurá!!!!!!!!!!!!
Martino, tobě přeju ať ti ta operace vyjde, ať tě to moc nebolí, ať jsi brzo fit a pak se budu těšit na tvé zkušenosti, protože mě to bude čekat příští rok. Takže jsem moooc zvědavá. Budu na tebe myslet. Hodně štěstí!!!!!!!!!!!!! _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út říjen 30, 2007 7:09 am Předmět: |
|
|
Elenko, tak hlavně, že jsi si pochutnala a nic Ti nebylo, to je nejdůležitější, koukám jak blázen na Tvůj metřík, ty jsi ještě nebyla doplněná viď????Tedy pokud mi něco neuteklo , pádím do Iscare na kontrolu, tak pak Vám dám vědět...a nejvíc se těším, že se tam potkám s holkama....konečně zase někoho potkám osobně a taky navštívím Marušku a dám Vám vědět, jak na tom je.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út říjen 30, 2007 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ano, je to tak..
Elenka se totiž rozhodla zaútočit na první post a být "bandážová rekordmanka". Zhubla tolik kilo a ještě není ani jednou doplněná. Máš můj obdiv, kočko!
A samozřejmě nesmíme zapomínat na naši "bypassovou rekordmanku" Romanku. Ta totiž jede jak po másle! Ta by si zasloužila doslova metál!
Držím pěsti, Romi. Jdi úžasná!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út říjen 30, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
Taky ti eleno gratuluji, hlavně k tomu ukončení žlučníkové diety. To je pohoda, co? Hlavně, že sis pochutnala a nic ti nebylo.
Jinak mě se to už krátí, ráno vyjíždím vlakem v 5 hodin, abych to stihla do 7.30 h být v ISCARE. Celá se klepu. Doufám, že se tam s někým potkám, snad se mi ještě večer podaří sem nakouknout a bude tady zprávička od holek, jak je na tom maruška. Třeba tam ještě bude, i když bych jí přála, aby už byla doma. Ale zas na druhou stranu bych se s ní ráda seznámila.
Tak si na mě vzpomeňte a mějte se. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út říjen 30, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
Já mám poslední zprávu od Marušky z 29.10. ještě tam ležela, ale měla jít domů druhý den píše že za historii ICSARE je nejdéle ležící pacient tak ne, že bych ti nepřála Marti setkání s Maruškou, ale přeji jí, aby již byla doma  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|