Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Majdalenka
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 10:49 pm Předmět: |
|
|
:DAhoj Boubelko. No mám to za sebou , asi někdo nahoře chce abych byla brzo moóooc krásná a s taťkou prošmatlal všechny plesy v okolí jako kočanda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:25 am Předmět: |
|
|
Tak hlavně že už je Elence líp, moc jí zdravím, jak jsem už psala, po té operaci jsou fakt nejhorší plyny, hadičku už jí vyndali, tak to je dobře, já jí měla 3 dny a pak se mi mrcha kousla v žebrech a co krok, to píchnutí, ale já měla jen čištění, svůj žlučník mám, měla jsem ho po porodu jen jaksi srolovaný a tam v místu ohybu se tvořil písek, kameny jsem neměla a docela dlouho mi právě odtékala hadičkou žluč, po 3 dnech už jsem je ukecala, ať tu hadičku vyndají....no to byl zážitek, myslela jsem, že mi vytáhnou i vnitřnosti.....Maruško, tak uvidíš, ale v nejhorším případě bych šla klidně na žlučník hned......být Tebou, ono to po té operaci nebude horší než když máš každodenní bolesti a kdyby se k tomu přidaly velké záchvaty...neváhala bych, já už je fakt potom měla po všem a řekla jsem doktorovi, že klidně i v zánětu...jen ať mě už kuchtou, že ty bolesti nesnesu.Měla jsem ale dobré výsledky krve, což je předpoklad, ale při žlučníkových záchvatech jsou hodně pravidelně špatné jaterní testy a zvětšené hodnoty a dokud nejsou tak nějak v nějakých mezích, tak to operaci neprovedou, což chápu, tak se drž, trpím s Tebou a úplně Tě chápu. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:26 am Předmět: |
|
|
Tak to Ti Majdo gratuluji, to asi tady strhneš rekord v nejrychlejší operaci  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
Elenka mi píše, že by měla být za chvilku doma .. takže určitě se nám dříve či později ozve.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
takže držte mi palce, jedu na iscare, operaci mám už na pondělí, co se mnou budou dělat do té doby nevím, vypadá to nejen na ten zpropadenej žlučník ale asi i na tu hadičku od portu, že se tam někde zasekla do něčeho a kdoví co tam dělá, olí mne i v podbříšku prostě celá pravá pulka a nemuzu ani chodit. Tak uvidíme co tam se mnou vymyslí, potím se jak kůň na dostihách, a zroovna mi došel i perspirant, jdu hodit sprchu a mužskej už pro mne jede. ahojky a myslete na mě milé spolubojovnice. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
Maruško tak to tedy nakonec žlučník vyhrál asi ti dají kapačky a nechají tam až do operace drž se holka  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
Ahojky maruško, tak to se tam po neděli sejdeme Zatím teda ještě nevím přesný datum, čekám na telefon, ale příští týden to bude. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miki93
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 24 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 3:47 pm Předmět: Dotaz |
|
|
Dámy a páni,
prosím, kdy vám poprvně doplňovaly bandáž?
Po kolika měsících se Vám hubnutí zastavilo?
Mě už pár měsíců ano a myslíte ,že by mě už v Iscare doplnili?
Na jaře poslední kontrola a to mě nedoplnili.
Tak teď jsem se objednala a 7.11. a chci poprosit o doplnění.
A kolik té tekutiny tam vstřikují?
Díky a hubněte z vesela dál!
Míša _________________ po bandáži 9.1.2006,33 let[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiLVTIm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
ahoj miki93, operovali mě v Praze v ISCARE, ale chodím na kontroly do Olomouce, u nás neoperují a náš lékař má smlouvu s Prahou doplňovali mě již měsíc po operaci, potom za další měsíc a potom znovu po třech měsících zhubla jsem pouze 15 kilo- operace 20.3.2007- a hubnutí se mi zastavilo a stále nehubnu zhubla jsi myslím hodně a pokud chceš ještě hubnout, tak se objednej tam, kde tě operovali a určitě tě doplní nic to není, přes port vstříknou několik ml roztoku a tím zmenší průchod do žaludku  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Alenko. Dr.Gryga už bude operovat a nebo už operuje v Olomouci. Protože mě bere už do Olomouce, alespoň mi to tak minule říkal. Tak mě nabádal ať si pohnu s vyšetřeníma, že mi operaci udělá během 4-5 týdnů, pokud budou výsledky OK. Taky říkal, že tam nebudou mít žádné komplikace ohledně pojišťoven, že to je jen v Praze. Já mám revírní bratrskou a říkal, že to nevadí. Tak uvidíme, co poví v paťulinek. Už se na vás moc na všechny těším. Zatím pa Majda.  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Majdalenko asi budeš první, možná jedna z prvních operovaných v Olomouci muselo se jezdit do Prahy, protože pojišťovny operace nechtěly hradit- tedy v Olomouci také se moc těším na všechny  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 10:53 pm Předmět: |
|
|
Maruško, držím palečky a dej vědět, jak jsi na tom.....cítím s Tebou, ale už bude jenom lépe......jsem zvědavá, co Ti tedy vše v tom bříšku najdou  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
já ještě doplněná nebyla, ale teď budu asi po 3 měsících po operaci a slíbili mi doplnění a to úplně nestojím s váhou, takže ty určitě mít Míšo s doplněním nebudeš...tedy jestli máš bandáž, která se doplnit dá..... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miki93
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 24 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 11:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj Aleno a Taky 10!
Díky, za odpovědi,bandáž mám doplňovací ,a tak uvidíme 7.11. jsem
k nim objednaná! Pak dám vědět ,jak to dopadlo.
Hezký den! Míša  _________________ po bandáži 9.1.2006,33 let[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiLVTIm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
Tak holčičky, jsem tady!!! Jsem moje zlatíčka a sluníčka, děkuju vám za podporu. Jste fakt báječný.
Marušce děkuju za návštěvu, je to báječná ženská a mě přijde i dost už zhublá, vypadá skvěle.
Evičce za podporucí telefonáty a SMS.
Jinak, jak Vám psala Evička a Maruška, bylo mi po operaci blbě, dost mě to bolelo, což mě překvapilo, prostě při bandáži jsem si o injekci na bolest na JIP neřekla a teď jo. Ale jinak dneska se mám báječně. Nic nebolí, jen tlačí ty větry. To čekání na operaci bylo příšerný, málem jsem utekla. To byly nervy.
Jinak se chci těch koček jako je Hanka a Alenka a všichni co jste po operaci žlučníku, jak dloho jste tu žlučníkovou dietu hroznou držely? Myslím, že mě to zabije. Nesmí se skoro nic a já miluju koření a okurky a všechno co nesmím. Kdy jste tak začaly zkoušet, co snesete? Já si dávam měsíc a pak sežeru půl prasete nebo vola.
Jinak opravdu nevím, co váží žlučník, ale v neděli jsem vážila 95,6 a dnes 93,8. Takže necelá dvě kila. Ale nevím, jestli mi vydrží. I když s tou příšernou dietou určitě.
Takže holky žlučníkovky, prosím o radu, jak s tou dietou a vůbec se vším.
A ještě jednou děkuju, jste miláčkové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|