Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:25 am Předmět: |
|
|
Zdravím všechny nové členy a že jich přibylo za tu dobu, co jsem tu chvíli nebyla...jen tak dál......zatím pořád jen dočítám to, co jsem ještě nepřečetla...nestíhám a omlouvám se., že Vás teď zanedbávám...ale snad už to bude příští týden lepší, měla jsem teď problémy se zuby, tak jsem pořád lítala po zubaři.....zuby jsou svinstvo, ale alespoň mám další kilčo dole... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šárka Maternová
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:40 pm Předmět: představení |
|
|
dobrý den,
jsem zde poprvé, ačkoliv jsem po bandáži už osm měsíců.
jmenuji se Šárka a jsem z K.Varů.
"velká"holka jsem byla vždycky . po porodu prvního dítěte váha ještě vzrostla.nastoupila jsem do práce a začala mít komplex.do toho jsem začala toužit po dalším dítěti, ale nějak jsem si uvědomovala, že při váze 110kg a výšce 175cm mu nejspíš ublížim. kontaktovala jsem ISCARE, jelikož synka máme, jak já říkám - od nich. šlo to velmi rychle operace, hubnutí. zhubla jsem 22kg a zítra jedu na ultrazvuk před dalším umělým oplodněním!
mám radost, že se mi povedlo zhubnout. Ale v současné době, jak v psychické pohodě a sama na sebe pyšná, mám občas chu´t se odměnit, třeba čokoládou............................!!!! a pak mám výčitky a zase v tom lítám.
dělám něco špatně, prosím poraďte.
díky a přeji pěkyný víkend. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
Zdravím děvčata a kluci. Taky 10 vím co je bolest zubů , právě prožívám očistu v podobě zanícených dásní a je to šílenééééééééééééé
Jinak vám musím oznámit, že jsem dnes byla v Olomouci, byl tan Dr.Gryga- je primář stále a budou mě operovat v Olomouci a pokud stihnu všechna vyšetření tak za 4 až 5 týdnů. Tak snad budu mít všechno O.K.. Doktory si vyřídím v Havířově a říkal, že jestli mi nedají rychlé termíny tak mi to udělá všechno v Olmiku. Takže se těším, ale zároveň šíleně bojím Tak zatím pa vaše Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
Majdalenka napsal: | Takže se těším, ale zároveň šíleně bojím |
Tvoje pocity znám, to má snad tady každý.
Operace se neboj, dá se to zvládnout.
Dr. Gryga není žádný začátečník, on svoje klienty jezdil operovat do Prahy do ISCARE,
takže věř tomu, že jsi v dobrých rukou.
A tak už jen TFUJ TFUJ ... ať ti dopadne dobře kolečko  _________________
Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
Majdalenko, buď ráda, že to jde rychle. Než se stačíš bát, budeš to mít za sebou Mám opačnou zkušenost, operace se mi oddálila a to byla skutečně muka, to čekání . . .  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 7:40 am Předmět: |
|
|
Ahoj lidičky, za pár dní mě čeká tubulizace (změnšení) žaludku a tak tady dychtivě hltám každé vaše slovíčko. I když je zde většina lidí po bandáži, je to hodně podobné a tak se bojím i těším zároveň. Prosím podpořte mě. Děkuji moc. Apropos - jak děláte ten skvělý metr který znázorňuje Vaše úspěchy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 9:14 am Předmět: Zdravim vsechny, |
|
|
jsem zde poprve a celkem smutna . Ve stredu mi meli i Iscaru vyndat zlucnik a pokusili by se i o bandaz, ale operaci bohuzel museli ukoncit z duvodu velkych a krehkych jater. Pred operaci jsem zhubla 5 kg,bohuzel pri me vysce a vaze to bylo malo.
Fandim vas vsem, kterym se vede, jste skvele. Moje kamaradak absolvovala bandaz v lednu a od te doby ma dole 49 kg.
Lecramko, kdyz se kouknes na prispevky, najdes tam odkaz na vahovy metr, zkousela jsem to,ale neni mi to uplne jasne,asi si s tim chce pohrat . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
AHOJ Terčo, to je mi líto že se ti to nepodařilo. Když si vezmu jak nyní počítám každý den který mi do operace zbývá, nervy jsou na pochodu - tak bych nezdar nesla také těžce. Co ti radí dál? Jsi nyní doma nebo v nemocnici? Já nastupuji v úterý a ve středu jdu dýchat rajský plyn... S metříkem mi to prostě nejde. Jsem na něj krátká - a asi i tlustá Tak zatím....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
Renata Levá napsal: | Dobrý den,tak 4.12 mám nástup na Karlák a jsem rozhodnuta pro tubulizaci.Nechala jsem si poradit od doktora Kasalického co je pro mě vzhledem věku,stavu atd. nej.Najdu tady někoho kdo už to podstoupiL? |
Ahoj Renčo, předně Ti přeji vše NEJ k svátku a pak se pžipojuji. Tubulizace mě čeká již tento týden ve středu, marně hledám někoho kdo to má za sebou a tak dělám krok do neznáma. Ale na druhou stranu se těším - i bojím zároven. Psycika pracuje na plné obrátky. Určitě si vyměníme nějak ty zkušenosti.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
Děkuji vám za vaši podporu. Snad se nebudu bát pořád.  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
Vítám nové bojovnice proti obezitě
Podrobný návod na metřík najdete tady na fóru ve Volné diskusi v tématu Jak na metřík. Krásně to tam popsala Trixl, takže i počítačoví antitalenti jako já byli schopni metřík vytvořit Celý postup si vytiskněte a postupujte podle návodu. Dřív nebo později se to určitě podaří. Klidně si přečtěte celé téma Jak na metřík, protože někteří měli také problémy a ty se řešily trošku dál - tak si to pěkně načtěte a třeba vám to při tvorbě metříku pomůže.  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 1:15 pm Předmět: Dekujeme, |
|
|
moc za uvitani, ja to urcite zkusim,protoze s tim porad bojuju...jinak,Gabi,gratulace uz bych taky chtela mit o tolik min... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
terčo, vítám tě, a tak ti při operaci nevyndali ani ten žlučník, nebo jen neudělali bandáž? a co dál? Se mnou když jsem ležela na bandáži taky ležela paní a stalo se jí to samé, a pak byla asi 3 měsíce na Karláku na nějaké specielní dietě a ještě lécích aby se jí játra zmenšila a pak už bandáž udělali. jaké mají s tebou plány? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 4:12 pm Předmět: Mila Marie, |
|
|
se mnou je to podobne,Karlak mi byl tez nabidnut,ale ja bych asi nevydrzela...ani ne tak o hladu jako spis byt nekde zavrena.Mam pejska,taky nevim,kdo by se o nej tak dlouho dobu staral,Tak jsme se zatim domluvily s pani doktorkou,ze tedy zkusim dietu sama 5000 KJ,ve stredu jdu na stehy,tak budu vedet jeste vic. Byly asi nejake erupce,protoze pani,co lezela vedle me taky nevzali,jelikoz mela teplotu.Tak predbezne to mam na leden...bezi mi hlavou,ze bych to treba zvladla sama,ale fakt nevim.Tricet jsem sundala kdysi sama,jenze neukaznenosti a nedostatkem vule ted potrebuju minimalne dvakrat tolik.Pred operaci jsem dala 5 kg dolu,sla jsem opravdu puvodne jen na zlucnik a pote jsem spis planovala tu druhou operaci,ne bandaz,ja jsem strasne neukaznena...tak uvidimmjak to se mnou bude dal,kazdopadne,kazda mame osud ve svych rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 4:36 pm Předmět: Zkouska... |
|
|
tak zkousim ten metrik...
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOfey57/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|