Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 10:00 pm    Předmět: Citovat

alenko taky tě vítám a říkám běž do toho. jen neměj nereálná očekávání, každému to nejde stejně , někdo hubne rychleji někdo pomaleji, když si t pročteš budeš moudřejší, uplně samo to nejde, důležité je vydržet!

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 5:19 am    Předmět: Citovat

Kasalický operuje i v Iscare, na Karláku ale taky, tam dělá ty taburizace, nevím, mě to tvoje BMi nepřipadá až tak strašné, někdo tu má i víc kil a má bandáž, jsi ještě mladá,tak by to dolů mělo jít lépe, já osobně bych ještě nevolila tak razantní krok, přece jen je to operace nezvratná, asi bych napřed volila bandáž a pak kdyby bylo nejhůř, tuburizace jde udělat vždy...ale je to jen můj osobní laický názor
martina

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 8:37 am    Předmět: Citovat

Musím souhlasit s Taky10. Jseš ještě příliš mladá na tak razantní a nevratný zákrok. Zkus s ním ještě promluvit a znova se na všechno vyptat.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Renata Levá

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 2:01 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuji za názory Smile Smile Smile v pondělí to ještě jednou proberu s doktorem a dám vědět finální rozhodnutí.Kolečko už mám za sebou od června a toho času na přemýšlení bylo hrozně moc.
Mikuska1

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 1:07 pm    Předmět: Ahojky Citovat

Ahoj, jmenuji se Mirka a po hodně dlouhém čtení jsem se rozhodla také zařadit mezi vás Smile . Měřím 168 cm a vážím 140kg. Moje BMI je 49,6. Dnes jsem volala do Iscare, paní byla velice příjemná, a 17.10. jdu na krev, 1.11. na konzultaci na které mi prý pan doktor hned zdělí i datum zákroku. Moc se na to už těším, ale i přesto mám obavy Sad Mám strach z narkozy, mám 2 děti, tak snad každý pochopí. Brzy napíši, mějte hodně úspěchů, Mirka
Renata Levá

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 3:30 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den,tak 4.12 mám nástup na Karlák a jsem rozhodnuta pro tubulizaci.Nechala jsem si poradit od doktora Kasalického co je pro mě vzhledem věku,stavu atd. nej.Najdu tady někoho kdo už to podstoupiL?
marie S.

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 4:41 pm    Předmět: Citovat

mikusko, chválím tvé rozhodnutí, vítám tě tady,ale tak rychle to nepujde. Po vstupním pohovoru musíš ještě absolvovat tzv. kolečko před bandáží tj. Interní vyšetření, psychologické vyšetření, sono a gastroskopii, možná i dietní sestru a pak pokud bude všecno v pořádku ti sdělí termín operace. Tak vydrž .

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 10:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Mirko,
také Tě tu srdečně vítám. Very Happy S výškou jsme na tom stejně a vstupní váhu jsem měla ještě vyšší než ty. Embarassed Teď jsem dva měsíce po operaci a od té doby, co jsem byla prvně v ISCARE mám dole 32 kilo. I když jsem pořád morbidně tlustá Embarassed Rolling Eyes Embarassed , cítím, že mi začal nový život a už nikdy, nikdy, nikdy nechci zpátky to, s čím jsem začínala. Evil or Very Mad Přeji ti hodně úspěchů na Tvé cestě za zdravím a krásou. Laughing Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Majdalenka

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 9:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj jsem tady nová zatím stále uvažuji a zvažuji.
Jmenuji se Majdalenka mám 33 let váhu 108 kg a výšku 160. Mám dvě děti a manžela a taky kocoura.
Jsem z okolí Havířova a nevím kde se obrátit na jaké pracoviště. Poradí někdo, Díky majda
Romana

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 9:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Majdo vítám tě mezi námi.No to uvažování je začátek správné cesty .To na které pracoviště se obrátíš záleží jen na tobě,jinak všechny odkazy jsou na titulní stránce bandingklubu.Tam jsou vypsaná pracoviště kde provádějí operace i s kontakty,Tak přeji hodně štěstí při rozhodování ,a samozřejmě nám dej vědět jak jsi se rozhodla Laughing Razz Razz
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 9:55 pm    Předmět: Citovat

Majdo vítám tě a gratuluju, to nejdůležitější si už udělala, a to, že si se rozhodla. Já jsem z Frýdlantu nad Ostravicí a obrátila jsem se na Prahu. Je to sice z ruky, ale dělají toopravdu na špičkové úrovni a pro mě byla důležitá jistota. Jinak to dělá Ostrava a taky Brno. Taky je tady dost skvělých lidiček, kteří jezdí do Olomouce. Operovali je sice v Praze, ale kontroly jsou v Olmiku. Laughing Tak holka do toho a půl je hotovo. Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 6:41 am    Předmět: Citovat

Ahojte děvčata, děkuji za odpovědi. Teď musím letět do práce ale večer se na to podívám pořádněsnad najdu ty kontakty. Pa majda Very Happy
HankaL

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 3:53 pm    Předmět: Tak se taky hlásím...:-) Citovat

Ahojky všichni, hlásim se do klubu. 4.10. jsem byla poprvé v Iscare a jen tak mimo řeč jsem se zmínila o bandáži před paní doktorkou a už mám rozplánovaný předoperační kolečko... Very Happy To je panečku fofr. Sice se to táhne až do 9.ledna,ale stejně je to fofr. Jako první mám psycho, takže když zjistěj, že jsem magor, tak se alespoň vyhnu gastru... Laughing ale přeci jen bych do toho ráda šla.
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 5:04 pm    Předmět: Citovat

No našla jsem zatím jen Prahu a Brno Rolling Eyes Ake snad to dohledám po Spiningu .Já stejně asi zkusím tu Prahu nebo tu olomouc. Do té Ostravy se mi nechcekdyž jsem četla ty všechny vzkazy. Mám ještě dilema, protože se asi za rok budeme stěhovat do jižních čech a pak bych to měla asi dost daleko. Proto bych to ráda stihla do toho roku. Zatím budu číst a hledat další informace.Moc vám všem fandím Laughing Laughing Laughing Zase se ozvu Pa Majda
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 5:14 pm    Předmět: Citovat

HankaL a Majdalenka - dovolte mi Vás přivítat zde, mezi samými dobrými dušičkami... a oběma moc gratuluju ke správnému rozhodnutí zařadit se mezi nás okroužkované Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: