Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elena

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:10 pm    Předmět: Citovat

Jo, díky Marie. Mám 6-ti letou novopečenou školačku a je to pěknej záhul teda a pak mám 2-lého ďábla, který mě nenechává ani chvilku zahálet. Takže teď je toho na mě dost. Zajet holku ve škole a ještě zvládat malýho. Takže tří až čtyřdenní odpočinek v Iscare mi vcelku přijde vhod, i když ten návrat bude o to tvrdší. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HankaŠ

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:37 am    Předmět: Citovat

Ahojky zase se hlásím po dovolené.Moc všem blahopřeji k prstýnku a úbytku váhy a zdravím nové tváře Razz .Můj manžel nastupuje na bandáž 15.10./ pokud iscare něco nezmění/zřejmě ho bude operovat Mlechovský nebo Svoboda,který ho přijímal poprvé. Má taky žlučník šutřík-nemohli poznat ,zda jde o jeden valoun nebo několik malých ,ale jsou to skoro 3cm-taky žádný troškař Shocked Já po žlučníku ok, mělaj sem i kousek bramboráku, rybu s česnekem i vař.kyselé zelíčko a vše v pořádku Very Happy Razz
V iscare budeme v pátel 12.10 od rána asi do oběda-má poslední vyšetření
a v pondělí asi od 9 h.Vašek má příjem a já na 14.h kontrolu u Doc.Kasalického tak ,že pokud tam někdo budete určitě Vás rádi uvidíme.
Sluníčkový den.

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
kvetinka99

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 2:17 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Hani snad se uvidíme já mám přijem 15.10 8h. 12.10 mě mají Iscare volat. Ještě mě pani Dr. Internistka posilá na Echo a mám jí zavolat jak sem dopadla . Snad to budu mít dobrý. Snad se toho kroužku 15.10 dočkám.
marie S.

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:38 pm    Předmět: termín operace Citovat

no tak květinko mi když tak napiš kdy pujdeš přesně , když by mi to vyšlo tak za tebou na chvilku zaběhnu, zeptej se kdy tě budou operovat, jestli už v pondělí nebo až v uterý ( někdy chtějí nástup den předem, udělaj nástup a pak tě třeba pustí ještě na vycházku.)

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
kvetinka99

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 8:12 am    Předmět: operace Citovat

Ahoj Maruško napíšu ještě jdu ve středu na Echo a pak už budu čekat až mě zavolají . Tobě a Všem lidičkám přejí hezké sluneční dny.
Taky10

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 9:14 am    Předmět: Citovat

Hani, taky Tě zdravím po dovolené a květince přeji, ať už má co nejdříve prstýnek.
elena

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 12:56 pm    Předmět: Citovat

Tak holky, já jdu 22.10. do Iscare na žlučník. Dneska jsem tam zavolala, všechno vyřídila po telefonu a je to. Takže Marie, jdu místo tebe. Tak jsem to chtěla a už se mi stahuje žaludek i s bandáží Laughing Laughing Laughing . To je fofr. Předoperační mi udělá moje obvoďačka a před víkendem mi telefonikcky upřesní, kdy přesně bude operace (jako vždycky). Takže hlašte, kdo tam bude, ráda se seznámím. Myslím, že Martina jde na to bříško? Musím se podívat zpátky na příspěvky.

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 6:17 pm    Předmět: Citovat

tak jestli to není blbý blahopřát k operaci tak blahopřeji a at to dopadne tfuj tfuj tfuj. Kdyžak se za vámi stavím děvčata, pokud do té doby neodletím jsko vzducholoď nebo mi neprasknou střeva, to jsou uplné porodní bolesti.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2007 10:35 pm    Předmět: Citovat

elena napsal:
Tak holky, já jdu 22.10. do Iscare na žlučník. Dneska jsem tam zavolala, všechno vyřídila po telefonu a je to. Takže Marie, jdu místo tebe. Tak jsem to chtěla a už se mi stahuje žaludek i s bandáží Laughing Laughing Laughing . To je fofr. Předoperační mi udělá moje obvoďačka a před víkendem mi telefonikcky upřesní, kdy přesně bude operace (jako vždycky). Takže hlašte, kdo tam bude, ráda se seznámím. Myslím, že Martina jde na to bříško? Musím se podívat zpátky na příspěvky.

Ve Čt 25.10. bych měla mít ráno v 8.30 kontrolu u dr. Melechovského, tak se snad Eleno poznáme trošku víc než na parkovišti u ISCARE Wink Nebo myslíš, že už tam nebudeš Question

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2007 3:54 pm    Předmět: Citovat

Elenko, taky se připojuju s gratulací k termínu žlučníku...
Tak konečně se dočkáš a ta potvora zlobivá už dozlobí !!! Twisted Evil
qwys

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 8:21 am    Předmět: Citovat

Ahoj Elen, mam volno a pokud budu v Praze a nepojedu na tetanovku do CB, bo ted to neni mozne, tak te navstivim v tvych utrapach Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
elena

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 1:53 pm    Předmět: Citovat

No, holky nevím, jestli je k čemu gratulovat, ale těch "porodních bolestí žlučníkových" už jsem si pár taky zažila, takže doufám, že to může být jen lepší. Zuzko určitě zajdi, Marie ty taky a Gábi, to nevím, jestli tam ve čtvrtek ještě budu, ještě přesně nevím termín operace, takže záleží, kdy mě budou operovat a jak se budu cítit. Ale určitě se ještě domluvíme. Ráda vás všechny uvidím.

[/url]
martina

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 1:59 pm    Předmět: Citovat

a doufám, že se na mě dojdeš kouknout až půjdeš na stehy Rolling Eyes Crying or Very sad Rolling Eyes Crying or Very sad Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
HankaŠ

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2007 3:13 pm    Předmět: Citovat

Děvčata moc Vás všechny zdravím, já půjdu s manželem 25.10. na příjem jde na bandáž ,já mám kontrolu u Doc .Kasalického s Terezkou až na 14 hodku. Tak Vás ráda uvidím, mně slibili doplnění kroužku nějak se to nehýbe jsem smutná-držte palečky ráda Vás uvidít a ty co neznám ráda poznám. Elenko, těším se na tebe já měla trable se žlučníkem taky ,teď je už od července venku a mám klid-drž se Razz Pokud jste někdo po doplnění v ISCARE prozraďte jak to probíhá ať vím co čekat bolí? Confused Question Moc Vás všechny zdravím Hanka a Vašek

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
qwys

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2007 3:56 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Hanko, bolet by to nemelo, ale me to stipalo, a nic sem necitila. Asi jsem divna. A nijak me to neomezuje. Tak snad budes mit vic stesti a pichne ti to tam, kam ma nebo nevim. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: