Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
Aleno, s tou kýlou si raději dojdi co nejrychlejc, protože to není žádná sranda. To co ti vylejzá můžou být střeva a mohla by se v tom otvoru, který se ti udělal skřípnout a to je potom malér. Tak neváhej a utíkej, abys s tím potom neměla takové problémy jako já. Taky to bylo moc veliké a jak to dopadlo, že  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
Ali, to mas pravdu, kazda ma tadz dole kil, ze je to jak kdyz se svina vyskvari a my nic - ja uz teda dolu nejdu, ne ze bych nechtela, ale vedet, ze pujdu nekdy na bandaz, prezirala bych se a nikdy bych nedrzela diety a hladovky, ktere mi ostarly metabolismus na 50 let (a vic uy to nemeri ) zabiiit - proto radim tem, kdo drzeli diety a hladovky typu, kafe je me jedine jidlo, aby na bandaz nechodili - nepomuze to.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
v pátek jdu k Dr. Grygovi na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi na tu moji kýlu poví, vím, že musí pryč, byla stále taková malá a najednou se za dva měsíce hodně zvětšila  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOUBELKA62
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 6:49 am Předmět: |
|
|
Alenko, Ty, Ty, Ty a upaluj k doktorovi, to Ti povídám, ať nic nezanedbáš. V životě Tě ještě čeká zpousta krásných věcí a zážitků, tak hybaj k doktorovi. Který pátek jdeš k doktorovi? Mi to dr. Gryga naplánoval na 12. 10. a to je v den mých toužebně očekávaných 45. narozenin. Vůbec mi to nedošlo kdy mě objednal, až doma, když jsem si kontrolu značila do kalendáře. Už se dostávám do věku, kdy je třeba si všechno psát.
Zdraví Vás všechny Boubelka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za podporu, Niko, Aničko, Olinko a ostatní..
Vím, že jsem zhubla dost a jsem tomu ráda. Moc ráda! Ale nechtěla bych ještě s hubnutím skončit...
Nicméně mnohem víc mě trápí to, že mám pořád hlad. Když dodržím množství a dám si ke snídani třeba jen 1/2 krajíčku chleba, tak zaručeně mám za 30-45 minut hlad. Prostě mě toto malé množství nezasytí, i když by mělo, ne? A co mám pak dělat.. když mám hlad.. ?? Tak další 1,5-2h pořád dokola jen piju a piju...někdy si připadám jak průtokáč.. (ale stejně mívám během pití hlad).. No a až přijde čas na další jídlo, tak bych snědla vola!
Vím, že je všechno o sebekázni.. že se prostě musím hlídat a nejíst víc než bych měla... ale když mě v tom, že jsem se dříve poctivě hlídala, hrozně pomáhalo, že mě nekručelo v břiše - zato teď .. teď vrčím furt!
Nevzdávám se..to ne.. jen jsem se musela vymluvit, muselo to ze mě ven! 
Naposledy upravil Zelenoočko dne st říjen 03, 2007 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 3:42 pm Předmět: |
|
|
Aničko - doufám, že Ti doplnění pomůže... hlavně co se od hladu a velkých porcí týče.
Ono totiž záleží na tom, kolik tě doplní.. Já mám 2kubíky a to je podle některých docela málo. Takže uvidíš, kolik Ti tam toho strčí..
Já teda ani doplnit nechtěla, nicméně když už, tak jsem myslela, že to bude OK. Protože dokud jsem nebyla doplněná, tak jsem jakž takž hubla. Po doplnění nabírám..
(bůhví, co se do toho portu stříká, jeslti to není něco na povzbuzení chuti ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
Alenko - držím Ti pěsti, holka !!!!
Pak dej určitě vědět, co Ti na to Gryga řekl... budu na Tebe myslet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nakládalová Anna
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 6:11 pm Předmět: |
|
|
Evi,já mám hlad jak pes baskervilský.Závidím i kocourovi když mu dávám hamu papu.Teď se snažím hlavně nepřibrat a uvidíme jestli mě v pátek přitáhnou,přiškrtí.Pro qwys.Jen aby jsi věděla,já byla mistr světa v dietách,hladovkách. Mám pocit že jsem vyzkoušela naprosto vše,byla jsem neustále na nějaké dietě,třeba jsem i celý týden jen pila a nejedla.Tak z toho to určitě není.Fakt věř,že tímhle to nebude,to bych neshodila ani deko.Rok jsem byla na adipexu,dělená strava,chrom,uhlohydrátová. Nevím co jsem neskusila.A těch peněz co to stálo!Prostě mistr světa amoleta. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
Pro Annu - asi jsi mela stesti, ze to nenapachalo takovou paseku, me stacilo trosku stresu v podobe nove prace, a mam vsechno, co jsem od operace zhubla, zpatky Jsem tak stastna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
já jsem si dneska nechala napsat meridii, až se mi zklidní ten zpropadenej žlučník, tak začnu zobat, tak snad se to zae trochu hejbne, doktorka říkala že hubnutí u cukrovkářů je pomalejší a že když nemám ten port a nemužou mě utáhnout tak do operace mi ji napíše. Tak jsem byla ráda. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Junona
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 11:22 pm Předmět: |
|
|
qwys to je mi líto, že jsi vše nabrala zpátky. Prosím Tě, možná že se ptám trochu hloupě, ale jak je to možné... Stres - jasně to je jeden z faktorů, a další? Víc jsi jedla nebo jsi jedla sladké....nebo jsi jedla málo a nepravidelně.....? V každém případě ale neklesej na mysli, ono to zase půjde uvidíš  _________________ Junona 42 let, majitelka kocoura, kočky a smyslu pro humor. kroužek nasazen 4.4.07, doplnění: 17.5.07, 20.9.07 a 13.3.2008
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
Junonko, pred mesicem sem byla na doplneni, ale nevim, nic sem potom necitila a stipalo to na portu, tak buhvikam to bylo striknuto, pry to nema stipat. Takze nevim. Jo, jedla sem sladke, ale taky spoustu zeleninovych salatku, tak ze se to jakoby vyrovnalo... No a ted se musim pochlubit, jelikoz mam jakousi infekci, jsem o pet kilo lehci. Bohuzel o 500 Kc za leky a antibiotika...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 10:25 am Předmět: |
|
|
tak hlásím, že mé žlučníkové utrapy mi ubraly 3 kila!, no z jedn strany to za to nestálo, ale z druhé, když už to tak bolelo, tak aspoň něco dole. Ale do metříku to nedávám,páč si myslím že až něco malého pozřutak to bude zpět. Nicméně váha mi dnes ukázala 81,6 kg! _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
Marie, tak ti moc gratuluji k úbytku. To víš, že až se ti uleví, že nějaké to deko naskočí zpět, ale určitě ne všechno, takže sis v hubnutí určitě pomohla.
Přeji ti, aby se tvé zdravotní problémy brzy vyřešily a abys v pohodě zvládla i ten žlučník. Pak už snad konečně bude zase nadlouho dobře.  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 11:11 am Předmět: |
|
|
Maruško, blahopřeju k Meridii a moc Ti přeju, aby Ti žlučník už dal pokoj!
Jinak co se tvé váhy týká - já jsem dnes ráno na váze taky měla 81,6 kg... takže jsme nastejno ...ale já předpokládám, že zítra zas budu mít o něco více - jednou nahoře, jednou dole  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|