Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milus
|
Zaslal: pá září 21, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
Teda Evičko ty mě za chvilku doženeš závidím ti a zároveň gratuluju, já se nějak nemůžu hnout z místa po tom kolapsu co jsem měla v červnu jsem si dala pauzu a nepočítala KJ a teď aji když mě dr. doplnil band tak mi to počítání nejde mám strach, že už víc dolů nepůjdu.
Po doplnění jsem byla taky hodně vyplašená to omezení jsem dost cítila, ale za dva dny už bylo všechno vpohodě jenom kdybych nemlsala teď ujíždím hodně na hroznech sním aji 1,5kg za den . _________________
Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so září 22, 2007 3:22 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko napsal: | Děkuju všem za povšimnutí ztráty dalšího kila... ale až dneska je to teprv to pravé a poctivé KILO.
Protože dlouhou dobu jsem byla na 83,2 a ta potvora nechtěla klesnout níže. Včera to slezlo o 300g na 82,9 .. a dneska? Dneska je to na 82,0 kg .. takže to může vypadat jako 2 kila dole za 2dny.. leč je to 1 kilo+200g... ale díky za ně! Jsem se načekala přes 2 měsíce!!  |
Jsem sice asi již poslední, ale dočítám vše teprve nyní a to ještě v práci na noční Evičko, taky ti gratuluji k sundání dalších dvou kil když jsi přijela z dovči, tak mělas dole 25 a do týdne 27, jede ti to krásně mám strach, že tě ani nepoznám až se zase někdy uvidíme  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so září 22, 2007 1:24 pm Předmět: |
|
|
Evo, ty jedna!!!!!!!!!!!!!! Jak ještě další kilíčko!!!!!!!!!!!!!! Ty tedy jedeš!!!!!!!!!!!! Mě to dneska kleslo o třicet deka a byla jsem tak šťastná, že jsem hned snědla kus čokolády.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so září 22, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
Eleno - no a cóóóó !!??
Pořád jsi kus přede mnou... takže klííííd.. Ještě ti na záda nedejchám..
A nebyly to 2 kila, ale jen 1200g... a navíc mě skončil menzes, tak je to určitě tím..
Ale musím se přiznat, že mě na naše duální rivalita moc prospívá.. když si přede mnou, tak aspoň neusnu na vavřínech..
A ta Tvoje čokoláda? Vidím, že jsme si skutečně tak moc podobné... já jsem před chvílí samou radostí, že jsem se narvala do nových riflí, snědla malou arašídovou nugetku. Taky jako za odměnu.., víš?
Jo - ale do těch riflí se sice narvu, ale nezapnu je.. ale když jsem si je před měsícem kupovala, tak jsem je natáhla sotva do půli stehen a prodavačka jen kroutila hlavou - že ještě nezažila, aby si někdo koupil kalhoty, který mu ani zdaleka nejsou.. Ale do Vánoc se snad zadaří a budu v nich moct i trochu dejchat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne září 23, 2007 10:56 am Předmět: |
|
|
Evi, jak jsem někde četla, byla jsi doplněná, tak gratuluji, sice proti své vůli , ale určitě se zase rozjedeš v hubnutí, fakt jsi jak tornádo, takže už Tě nedoženu, mě to jde hodně pomaloučku, máš 10 kg náskok, ale budu se snažit, snažím se teď o záchytný bod 83, doufám, že do pátku, než půjdu na kontrolu, tedy do čtvrtka, v pátek je volno, že se mi to podaří, je to necelé kilo, tak by to mohlo vyjít.No, možná tě doženu, až budeš čekat mimčo , to já už neplánuji, 2 mi stačí, tak by mi těch 9 měsíců na to, abych tě dohnala mohlo stačit ...tedy doufám.Tak se drž a ať Ti kila lezou dolů _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne září 23, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
Miluško - neboj, nedoženu Tě.... Jsi na 31 kilech, ne?
Tak pokud bych tě náhodou dohnala, tak to určitě nebude letos... možná tak někdy zjara.. ale to ty už s váhou zas budeš bůhví kde..
A hrozny? Ty já taky můžu, ale teď si dávám bacha po tom doplnění - bojím se, aby mi tam nějaká ta mrška kulatá nesklouzla a já ucpaná nefičela do Olmiku. Jsem holt tele, který hubou mele.. ale asi málo - protože kdybych mlela víc, tak bych neměla potíže se sklouznutím větších kousků do krku, že jo..
Každopádně je tu jedna varianta i pro mě - když hrozny, tak v tekutém stavu - to bych snad mohla zvládnout
Jo a Miluško - kdepak máš metřík?? Kampak jsi si ho schovala? I ty jedna..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne září 23, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
Taky10 - ano, dr. si do mě píchnul 2 kubíky. co už nadělám..
A jestli jsem tornádo - tak to bych neřekla... a ty máš teda co mluvit.. když koukám na metřík a tvé BMI, tak ty jsi pak jak raketa, kotě - protože jsi byla na operaci teprve před 2 měsíci a máš dole už 17 kilo !!
Píšeš, že mě nedoženeš.. že mám 10kilo náskok - ale to já měla vždycky, holka - akorát že směrem hore ... ty jsi byla na nějakých 100kilech, když jsi šla na "o" .. a já měla o 9 víc... takže prdlačky žvejkačky - možná metříkově vedu o 10 kilo, ale s váhou jsme na tom skoro úplně stejně. Protože já měla dnes 82,5 kila.. takže pokud ty se pokouším zdolat 83kilo, tak to mi krutokrutě dejcháš do kožuchu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne září 23, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
No to sice ano Evi....ale teď už to moc nejde, navíc já nepočítala váhu nastupující, jen kg dole.....budeš moje motivace, budu Ti tedy dýchat do zad...ale né, aby jsi mě uhnala, nejsem doplněná jo a myslím si, že jsi o dost vyšší než já...tedy podle fotek, já mám 162 cm. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
Klidně mi dýchej do zad, kotě... protože mě to aspoň pořád bude nutit hnát se dopředu. Mě totiž takové "soupeření" hrozně motivuje..
A neboj, ono to zase půjde... a pokud jsi si před operací změřila svoje obvody, tak tě může těšit i ztráta centimentů, když třeba váha stojí - jako tomu bylo mnohokrát u mě..
A ano, jsem o něco vyšší, mám 173cm. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po září 24, 2007 4:44 am Předmět: |
|
|
Hurá, hurá, hurá, dnes jsem dosáhla poloviny metříku, vím, že té lehčí, ale i tak jsem moc a moc šťastná, tak Evi, už jen těch 0.5 kg a mám Tě. Jo a ode dneška se začnu věšet za uši do průvanu, abych prodloužila svoji délku...o těch 11 cm  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po září 24, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
Taky 10 -  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Junona
|
Zaslal: po září 24, 2007 11:04 am Předmět: |
|
|
Ahojky lidičky,
pročítám si vaše pokroky a úspěchy a všem gratuluji k "sundaným" kilečkům.
Jsem podruhé doplněná a teprve teď na svém tělíčku v plném dopadu pociťuji efekt bandáže... Stačí jedno jediné sousto špatně pokousané a cítím bolest jako hrom. Jsem tak utažená, že mi kolikrát dělá problém se napít, koušu a koušu a žvýkám nějakých 100 ml snad déle než 30 min. a soustředím se na jídlo tak jako nikdy. Snad to zvládnu - doplněná jsem od čtvrtku a nekecám už jsem několikrát přemýšlela o tom, že pojedu do Olomouce a nechám si to trochu povolit. Jestli nezhubnu teď tak nevím....ale nevzdávám to, bandáži zdar a kilům zmar! Mějte se
 _________________ Junona 42 let, majitelka kocoura, kočky a smyslu pro humor. kroužek nasazen 4.4.07, doplnění: 17.5.07, 20.9.07 a 13.3.2008
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po září 24, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
díky všem za pochvalu, však i Vám to jde skvěle a Juonko, neboj, určitě se to usadí a bude fajn...proto se taky bojím, až někdy přijde řada na doplnění, protože vše dělám podle předpisu, jen pití asi ne, piju hodně a víc než by se mělo, to bych asi jinak za den nic do sebe nevpravila, žádné litry _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st září 26, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
junono a kde tě dotahovali, někdo tady psal že musel sníst jogurt nebo pít nějakou sádru aby poznali jestli neutáhli moc. Mě teda nic neutáhnou, nemaj kudy a čím, já si ted musím utahovat sama což dělám víceméně pořád, protože tak kromě prvního měsíce po bandáži nepocituji žádné omezení, a hlad mám furt. Jsem optimista snad to taky někdy přijde. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st září 26, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
Maruško, já se taky musím dost utahovat sama , jinak bych asi také nehubla _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|