Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: st září 19, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Alenko, vítám tě tu mezi námi Já jsem šla na operaci za necelé 3 měsíce, je to u každého opravdu jinak také záleží, kam na ni půjdeš, každá nemocnice má jiné čekací lhůty, ale dočká se každý tak hodně štěstí  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alenka
|
Zaslal: čt září 20, 2007 8:21 am Předmět: Moc děkuji |
|
|
Všem mockrát děkuji za milé přivítání. Pořád mám takové zvláštní pocity. Musím se přiznat, že jsem nebyla pěkně dlouho na žádném vyšetření a to z důvodu, že pořád doktoři naráželi na mojí váhu a mne to bylo nepříjemné. Mám problémy s menstruací a to tak, že mi vynechává třeba na půl roku, ale nemůžu se odhodlat jít na vyšetření. Myslím, že je to také způsobené mojí váhou.
Doufám, že se dočkám do těch Vánoc, byl by to moc hezký dárek pod stromeček.
Papa všem Alenka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alenka
|
Zaslal: čt září 20, 2007 8:29 am Předmět: Carmellce |
|
|
Milá Carmellko,
mockrát děkuji za podporu, jinak pojišťovnu mám 207 tak to by snad mělo být ok ??
Zatím pa Alenka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: čt září 20, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
Alenko taky tě tady vítám a přeju ti, aby ti to s tím dárkem pod stromeček vyšlo.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt září 20, 2007 8:59 am Předmět: |
|
|
Víš Alenko, ještě tam může být problém, že budou mít ke konci roku už vyčerpáno a operace dělat nebudou, anebo naopak vzhledem k blížícímu se novému zákonu toho budou chtí stihnout co nejvíc.
Jinak tě tady mezi náma taky vítám a gratuluji ti k tvému rozhodnutí.
Toho 19. jdeš na 1. vstupní vyšetření nebo už na kolečko? _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
Ahojky, zdravím všechny nové a držím palečky při schazování zátěže  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
famotid
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:53 am Předmět: Ahojky všem |
|
|
Ahojky dovolte abych se představila.Jmenuji se Monika a je mi 36 let.Mám 4 děti,nejmladší je 11 měsíců.začala jsem si obíhat vyšetření,ale na endokrinologii jsem objednaná až na únor.Tak si na operaci musím ještě počkat.Budu ráda,když mi někdo napíšete ,co mě čeká po operaci,myslím tím co budu moc jíst a pít a podobně.děkuji všem a těším se na odpovědi.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpwyK4f/]
[/url]
bandáž 4,6,2008 Monika.36 let,4 děti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt září 20, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
Ahojky Moniko, když si přečteš v Kavárně - sekce stravování, tak se dozváš všechno na co se ptáš. Jen stále nechápu, proč musíš na vyšetření na endokrinologie. Zjistili ti problém se štítnou žlázou? _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martulka
|
Zaslal: čt září 20, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
děkuji za vřelé přivítání,dala jsem na radu a pročetla jsem si vaše psaníčka
a diskuse,jsem úplný zelenáč, zítra v pátek jdu na stehy do Iscare,tak jsem taky dost zvědavá, co mě dál čeká a snad nemine, získala jsem z vašich příspěvků dost informací a i jsem se dost nachechtala, jste někteří pěkný vtipálci,moje krevní skupina,hm tady se mi bude asi hooodně líbit,zatím papapa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt září 20, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Alenko,
taky Tě tu vítám.... a chci ti hlavně říct - neměj žádné obavy...
Já se bála jak čert kříže, nemocnice a doktory nemusím vidět ani z rychlíku...brr... ale nakonec jsem zjistila, že to bylo zbytečný..
Dalo by se říct, že pustit se do kolotoče kolem zákroku a podstoupit operaci, bylo jedno z mých dobrých rozhodnutí.
Držím pěsti..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: čt září 20, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,jmenuji se Renata-jsem z Prahy a v pondělí si jdu pro termín operace.Pan doktor mi doporučil tubulizaci a tak se chci zeptat jestli je tu někdo,kdo má tento zákrok za sebou,aby mi řekl co mě tak asi čeká.Na operaci čekám celé léto a čím déle tak už se snad začínám i bát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: čt září 20, 2007 2:33 pm Předmět: jedna nová do klubu |
|
|
Ahojky, jmenuji se Kamča a jsem 6 měsíců po bandáži, kterou mi dělali v Iscare . Zatím mám dole 12 kg. Jde to pomaloučku. Zítra jdu na měření tlaku v bandáži a podle toho mi ji budou upravovat. Mám z toho strach. Bojím se, že to bude bolet. Mám ten port přeci jen ještě dost citlivý a při představě, že mi do něj bodnou jehlu mi je na omdlení... [color=violet][/color] _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:32 pm Předmět: |
|
|
renato a do jaké nemocnice a proč ti doporučil tento zákrok, my skoro všichni máme bandáž nebo minigastrický bypass, nevím zda někdo podstoupil tenhle zákrok. Kolik je ti let a jaké máš BMI? Je to zákrok nevratný ale možná učinější než bandáž, nevím, napiš víc, kdyžtak do některého z kecacích téma. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
Je mi 30,mám 2letého syna a BMI mám 48.Tlustá jsem od malička-jezdila jsem do ozdravoven,chodila po doktorech a vždy jsem dokázala zhubnout a nabrat vše zpět.I při 125kg jsem chodila 3krát týdně na aerobik a otěhotněla po IVF na 1pokus.Jenže další nabraná kila po synovi se ani nehnou a mě strašně chybí jakýkoliv sport.Ted nejsem schopná dělat nic-jsem unavená,udejchaná,otrávená.Chodím k doktoru Kasalickému a ten mi doporučil tubulizaci a tak jsem zde chtěla najít někoho-kdo řekne co mě čeká. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
tohle asi znášhttp://www.plasticka-chirurgie.info/zakroky/tubulizace-zaludku, je to nevratná operace, nevadila by při případném dalším těhotenství? Doc. Kasalický to je na Karláku ne? Dietní opatření jsou tam stejné jako u bandáže, tam je důležité zvládnout chutě ty se totiž neodříznou, a to je nejhorší _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|