Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 4:52 am    Předmět: Citovat

Ahoj Janaaa, vítám Tě mezi námi....já měla taky před operací strach a pak jsem se bála, že nezhubnu, ale všichni tady mě tak podporovali, že jsem se rozhodla to podstoupit a nelituji. Držím Ti palečky
ALENA

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 12:45 pm    Předmět: Citovat

janaaa vítám tě mezi námi a ničeho se neboj, zvládli to všichni, zvládneš to i ty Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
elena

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 4:40 pm    Předmět: Citovat

Janaaa, na lidi se vyprdni a jdi do toho. Za sebe můžu říct, že bych bandáž nevyměnila za nic na světě. Hodně štěstí.

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matylda125

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 8:12 am    Předmět: Citovat

janaaa, vítám tě tady, neboj se, v práci jsem oznámila, že jdu na operaci cysty na vaječníku (žlučníku,žaludeční kýly apod), pryč z domova jsi vlastně jen max.3dny( můžeš jet třeba ke kamarádce), pak jsi doma tak 2 týdny-můžeš mít třeba chřipku a pod. O mně to ví jen manžel a lidičky z fóra. Když v práci zjistili, že hubnu, řekla jsem jim, že beru Meridii, i tak jsem dostala přednášku o škodlivosti léků a tak.Ale už mně nikdo nezpovídá. Tak se opravdu neboj, za pár dnů jsi fit a štíhlejší!!!

[/url]

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!
Taky10

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 9:40 am    Předmět: Citovat

Matyldo, koukám, že s tou chřipkou Ti jdou kila skvěle dolů, moc gratuluji Laughing Laughing
janaaa

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 4:19 pm    Předmět: Citovat

děkuji všem za podporu. dnes jsem volala do Iscare a 16.10. mám první schůzku. doufám, že mě nepřejde odvaha. byly jste to právě vy, kdo mi pomohl k rozhodnutí. vždycky jsem chtěla udělat radikální řez, ale vždycky jsem taky couvla. díky moc.
Taky10

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 4:29 pm    Předmět: Citovat

Tak vidíš, první krok už jsi udělala, to je super, nevzdávej to, byla by to škoda. Já si dopředu stáhla formuláře a když jsem šla na první návštěvu, měla jsem to už s sebou vyplněné, aby věděli, že jsem rozhodnutá a to Laughing :lol:pevně
janaaa

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 4:36 pm    Předmět: Citovat

když jsem tam volala, tak mi sestřička řekla, že si mám vyplnit všechny formuláře, já už sem si je stáhla včera, takže ted už mě nic nezvyklá. Doufám, že do příštího léta už budu mít vše za sebou, přece jen je to neznámé přede mnou a takový ten strach z neznámého je ve mně. moc mi ale dodává sílu, když si otevřu tady ty stránky. kdyby tohle nebylo nevím jestli bych to zase nevzdala.
ALENA

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 4:38 pm    Předmět: Citovat

janaaa, až budeš po operaci, budeš litovat, že jsi už tohle neudělala dříve. Drž se Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Gábina

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 7:28 pm    Předmět: Citovat

Janaaa takto jsme začínali všichni. Wink Dlouho zvažovali, pak se rozhodli, zavolali, vyplnili dotazníky a s trochou obav jeli na první pohovor. Rolling Eyes Tam se dozvíš vše potřebné a budeš mít více jasno v tom, co Tě čeká a zda to skutečně chceš. Laughing Wink Ale myslím, že téměř všechny z nás to utvrdilo v rozhodnutí, že operaci chceme Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: st září 12, 2007 10:33 am    Předmět: Citovat

Gábinko!Po delší odmlce sleduji fórum a nestačím žasnout Shocked Shocked Shocked ,jak krááásně hubneš Very Happy Very Happy Very Happy !Móóóóc blahopřeju,to je fantazie Exclamation Very Happy Exclamation Janaaa fakt se neboj a jdi do toho Wink .Já osobně jsem měla na začátku(někdy v únoru)pocit,že mně se přece nemůže bandáž žaludku týkat,že to je pro takový ty už opravdu monstrózně obézní lidičky,za který já jsem se,při mé výšce 167 a váze 114kg,naivně nepovažovala Shocked Embarassed .Začala jsem pátrat po informacích,dopátrala se až sem,tady jsem narazila na skvělý lidičky,podporu,rady ve všech směrech a dneska už jsem cca 6 týdnů po operaci,takže vidíš,že to celkem trvá,i když jsou mezi námi borci,kteří od prvního telefonu k operaci měli míň jak měsíc,a jsem absolutně v pohodě,dělám vše jako před operací(jen zásadně míň jím Laughing ) ale jím všechno(což byl hlavní důvod,proč jsem se nevrhla na další "zaručenou"dietu) ale hlavně HUBNU Razz !Sice ne tak rychle,jako spousta kolegyň a kolegů zde Wink ,ale hubnu!Takže fakt neváhej a jdi do toho!Stojí to za to!!!
janaaa

PříspěvekZaslal: st září 12, 2007 7:41 pm    Předmět: Citovat

opět se opakuju, ale děkuju všem. Shocked Stránky si otevřu vždy, když mi začne v hlavě nahlodávat červíček. Je až neuvěřitelný, jak všechny hubnete v tak krátké době. Já když jsem naposledy držela dietu zhubla jsem 26 kg ale za 2 roky. pak stačilo jedno těhotenství a do roka bylo nahoře 40kg. Embarassed no hnus. podvědomě se vyhýbám pohledu na sebe do zrcadla. Sad je to hrůza, ta koule v zrcadle to jsem já Exclamation Exclamation manžel mi říká, že nejsem normální, že nechápe, co pořád mám. seš zdravá tak nebreč, ale mu se to mluví se svými 70kg Exclamation Exclamation Exclamation
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 8:40 pm    Předmět: Citovat

Janaaa
Ahoj Jani - vítám Tě mezi náma.. Udělala jsi dobře, že jsi se odhodlala zavolat - je to první krok ke zcela jinému životu. Tvoje obavy naprosto chápu - i já jsem z malé vesnice se 600 obyvateli a tak jsem od počátku byla rozhodnutá, že o operaci nesmím nikomu pustit ani slovo! Taky jsem pochybovala, že bych kdy mohla zhubnout - trvale zhubnout! Říkala jsem si, že zrovna já budu určitě ta, které to nebude "fungovat".. a tak jsem mlčela a stále mlčím jako hrob!!! Ví to jen manžel. Všem ostatním z rodiny a okolí jsem pověděla takovou malou lež - řekla jsem jim, že jsem mívala často bolesti v oblasti žaludku.. a že jsem byla poslaná na gastro a tam mi zjistili kýlu na žaludku a také že mi nedoléhala záklopka na jícnu. Proto operace. Na žlučník jsem se raději nevymlouvala, protože co kdyby mě někdy v budoucnu přece jen chytl... Rolling Eyes

Takže Jani - ničeho se neboj, pravdu řekni jen tomu, o kom jsi si jistá, že to jednou neobrátí proti Tobě! Lidi jsou totiž zlí - já nyní zjišťuju, že ne každý, kdo se tvářil jako kamarád, byl mým skutečným kamarádem. Hodně lidem jakoby "vadí", že hubnu nebo co.. nevím.. Ale na druhou stranu se takto aspoň odděluje zrno od plev! A já se skutečně nepotřebuju obklopovat falešnejma kamarádama..

Jani, jsi tu správně... A myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že tohleto fórum opravdu hodně pomáhá! Neváhej se ptát, rozebírat cokoli, co Tě trápí (v daném tématu).. vždy se dočkáš odpovědi .. Wink Drž se!
Keisha

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 9:58 pm    Předmět: tak konečně.. Citovat

Ahoj všichni, jsem tady nová, tak se trošku představim. Jmenuju se Klára, 25 let, váha 125 kg, výška 172 cm, BMI 43 mam 11ti měsiční dceru Keishu a konečně jsem byla v pátek v Iscaru. Kolečko mam domluvené na listopad a bandáž předběžně na 16. ledna (mam narozky, tak to bude super dárek). Takže jestli všechno půjde podle plánu za čtyři měsíce to budu mít za sebou. Mám to trochu komplikované protože žiju většinu roku v Irsku, takže se teď pěkně nalítam.. Nějak jsem se zapomněla zeptat, kolik dnů se tam zůstává po operaci, můžete mi to někdo prosím napsat, potřebuju vědět, jak si všechno naplánovat... Předem díky Klára
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Heinischová Jarmila

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:21 pm    Předmět: Citovat

Tak se taky připojím,zdar a sílu pro ty,co už jsou okroužkovaní a pevné nervy pro nás,co to čeká Smile Smile .Taky jsem si zažila ústrky a posměch(bečko,tlusťochu,prase vyžrané,řízku,bůčku aj.) Sad Sad a tak vím přesně,jak se ostatní cítí.Těším sena to,až zhubnu,jak ostatní budou valit bulvy a říkat....Ty jsi kočka,jsem volnej,rád bych s Tebou žil....A já na to... polib mi ric,vadila Ti moje prostorová výraznost a teď mě nezajímáš....Ovšem za předpokladu,že mi udělají band. Very Happy Very Happy Wink Wink .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: