Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2007 11:30 pm    Předmět: Citovat

Reaguje vám port na změnu počasí? Nevím ale poslední týden bolí, štípe, buď se sádlo posunulo níž ( a to asi jo) a táhne port dolů, nebo reaguje na změnu počasí? Je to docela nepříjemné , ale nějak zarudlé extra to není, jen to pobolívá více než dřív.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 6:50 am    Předmět: Citovat

Já port vůbec necítím...jsem ráda a ani když cvičím na balonu a tam se břicho celkem namáhá, ale třeba je to tím, že je pořád hezky zasádlené a obalené Laughing Laughing Laughing , takže v tom Ti Maruško neporadím...
Carmell

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 10:00 am    Předmět: Citovat

Marie S. - nevadí, určitě se ještě někde potkáme Wink ale děkuju za zájem (i to pomáhá)...

Mám ale drobet problém Sad jsem už docela fit (operace ve středu), ale pořád mám problém a především bolesti v oblasti portu. Nemůžu zakašlat, zhluboka se nadechnout, na ulici cítím každý kamínek pod nohama Confused Je to normální? O existenci dalších čtyř vpichů jsem nevěděla ani bezprostředně po operaci, jen ten port mi dává najevo, že se něco odehrálo...
Místo nemám zarudlé, ani nemám teploty, jen ta bolest... nejsem schopná doma bez pomoci ani vstát z postele, protože mám vždycky pocit, jako bych se v tom místě začala párat...

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 10:19 am    Předmět: Citovat

Carmell tohle je asi normální a přejde to. Já měla stejný problém. Jela jsem domů vlakem (350 km) a cestou jsem málem omdlela od bolesti právě v oblasti portu. Taky jsem se nemohla ani pohnout a byla jsem jako socha. Trvalo to cca týden a pak to začalo ustupovat. Holka vydrž, bude to dobrý a pak už ti bude jen odměnou za to trápení ty zdrhací kiliska.

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
marie S.

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 11:04 am    Předmět: Citovat

mě tedy y největší bolesti ustoupili ale poolívá to pořád i ted po 3 měsících, když se lbě pohnu,když se i mírně uhodím, pořád o sobě dává vědět a poslední týden víc.

ALENA

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 11:54 am    Předmět: Citovat

Já o portu vůbec nevím, bolelo mě to jen asi 3 týdny po operaci a teď vůbec. Jako bych ho tam ani nikdy neměla. Však ty moje váhové úbytky- vlastně neúbytky- tomu odpovídají. Zato mám krásnou kýlu po operaci žlučníku v roce 1994, kdy se řezalo klasicky a u nás ve Vojenské nemocnici to řezali prostředkem břicha, shora dolů. Tak pod tím mám kýlu a jak jsem zhubla, tak mi to dělá bouli. Ach, jo, asi půjdu brzy taky pod kudlu. Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Gábina

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 2:30 pm    Předmět: Citovat

Carmellko vydrž - i když si myslíš, že jsi už fit, jsi pouze pár dní po operaci! To dobré teprve přijde. Cool To víš, je to cizí předmět v těle a to si na to musí zvyknout. Však proto se nemáme namáhat a i teď, měsíc po operaci mi dr. kladl na srdce, abych netahala nic těžkého. Exclamation Po zákroku se v těle musí všechno usadit, splasknout otoky, které vyvolala operace apod. Možná už Ti vadí i stehy. Idea Pokud se dobře hojíš, budou ti právě stehy působit omezení. Až Ti je vyndají, ty rány se zklidní a už se jen vyloupou stroupky. Pak už budeš moci spát i na druhém boku a časem i na bříšku (pokud to máš ráda Wink ). Mě to také bolelo nejvíc, když jsem si sedala, lehala a pak zase vstávala. Evil or Very Mad Musíš na to myslet a jak Tě to učila rehabilitační, tyto změny vždy prováděj při hlubokém výdechu. Rolling Eyes Opravdu to pomáhá. Rodinu jsem na to upozornila a tak 10 dní jsem si tu bezostyšně funěla. Embarassed Laughing Déle to nebylo potřeba - pak už bylo fajn a Tobě určitě také bude. Laughing Držím palce. Wink
Marie S - U Tebe by to opravdu mohlo být úbytkem tuku v břišní oblasti. Asi si portík hledá nové místečko. Wink Každopádně se sleduj a kdyby to zarudlo, nebo přišly teploty, raději hned zavolej do ISCARE. A pokud můžeš, šetři se, aby se to rychleji usadilo.

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 2:44 pm    Předmět: Citovat

já si právě myslím,že mi sádlo z oblasti žaludku spadlo níž, /škoda že ne uplně ven) a tím trochu táhne ten port. kdy vlastně jdeš gábi na kontrolu?
a co děláte všichni v tomto pošmourném odpoledni? já ráno dožehlila, zároveň peru, teď jsem udělala tvarohovou pomazánku a celerovej salát. Mužskej včera přivezl hromadu zeleniny ( máme dobrého zelináře, muj k němu přijde řekne nemáme doma nic) a on mu nandá 2 bedny všeho co potřebujeme. Tak přivezl celer , velkej jak dětská hlava, porky ty snad maj pul metru.... tak jsem to nastrouhala a nakrájela a strčila do sáčků a do mrazáků

ALENA

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 3:12 pm    Předmět: Citovat

No já v tom pošmourném počasí povalím za chvilku do práce, tak ahoooooooj Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
marie S.

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 3:14 pm    Předmět: Citovat

no tož val co prosímtě děláš, že musíš takhle v sobotu odpoledne? Tož at ti to uteče

Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 10:39 am    Předmět: Citovat

Carmellmoc blahopřeju,že ses konečně dočkala Wink !!!S tou bolestí v oblasti portu ti bohužel neporadím Confused ,já vůbec nevím,že nějaký mám Wink .Až podezřívám pány doktory,že mně jen tak rozpárali a zase zdrátovali,pro ten pocit Laughing Wink ,že mám bandáž Laughing Wink .Snaž se zkraje odpočívat a fakt ti bude hodinu od hodiny líp Wink !Uvidíš Wink !
elena

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 1:26 pm    Předmět: Citovat

Danielo, hezkej metřík - podzimní a hezký kila dole. Gratuluju.

[/url]
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 3:26 pm    Předmět: Citovat

Elen-díky Wink ,ale na tebe nemám Shocked Wink !Jde ti to naprosto skvěle Wink Exclamation
elena

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 4:38 pm    Předmět: Citovat

Jo, Danielo, právě, že moc nejde. Teda už. Plácám se od pořád kolem 98 kilo a nejde mi to dál ani za boha. Snad se to zase pohne. Už mě chytá fantas, že se dál nikdy nedostanu. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]
Taky10

PříspěvekZaslal: st září 12, 2007 7:26 am    Předmět: Citovat

Elenko, nebij, však ono se to zase pohne, já takhle taky pokořuju pokaždé svůj cíl s velkým bojem...teď pokořuji hranici pod 84 a váha se pořád ne a ne pohnout, prý se mám víc hýbat já, je tvrdohlavá a každé kilo si musím odhýbat Laughing Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: