Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Carmell
|
Zaslal: so září 01, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
Všechny opět po delší době zdravím , odoperovaným gratulace, hubnoucím ještě větší
I můj čas se konečně naplnil, a toužebně vyhlížený termín 3.9. je na dohled, ale patrně mi nebylo přáno ani tohohle vymodleného data, neb včera mi volali z ISCARE, a nástup mi posunuli na 4.9. a operaci na středu 5.9.
Už se jen směju, teď tak přemýšlím co mi tentokrát najdou na příjmu, aby mě opět vyrazili _________________ Carmell-40 let-band 5.9.07 (doposud bez doplnění)
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: so září 01, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
Carmell nezoufej vždyť je to jen o den To už vydržíš vím je to nepříjemné člověk se duševně připravuje,všechno se to vněm pere-těšení ,že se dočkal -na druhé straně strach,že něco nevyjde ,ale už je to moccc blízko-vydrž Věř ,že to všechno stojí za to i když vím o příjemnějších radovánkách Můj manžílek Vašek má termín 15.10, a má taky strach,aby mu to datum vyšlo,aby se něci nevyvrbylo a došlo k posunutí termínu-moc se těší. On má tu výhodu,že to se mnou všechno prošel od prvních vyšetření až k operaci a stavům po ní .Byl vždycky se mnou:!: Ví do čeho jde a já mu teď jeho podporu a foukání bebíček ráda oplatím .Moc ti držím palečky ať už vše vyjde a až budeš moci dej o sobě vědět. Moc na tebe myslíme a přejeme štěstíčko a plnou nůši zdravíčka-drž se Hanka a Vašek _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carmell
|
Zaslal: so září 01, 2007 12:44 pm Předmět: |
|
|
WOOOOW - děkuji za podporu
Já nemám nějaké strachy, spíš jsem připravená na to, že se zase něco po...e , a mě se bandáž opět vyhne obloukem .. hih
Každopádně jsem si vzala na tuhle taškařici týden dovolené, a od příštího pondělí hodlám opět naběhnout do výrobního procesu... To, že by mě nemuselo být nějak zvlášť do skoku, jsem si prostě zakázala _________________ Carmell-40 let-band 5.9.07 (doposud bez doplnění)
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so září 01, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
Vím, že tě to nijak neutěší, ale zřejmě mají v ISCARE nějaké menší problémy, protože já jsem původně byla (již od konce července) objednaná na kontrolu na středu 5. 9. a teď ve čtvrtek mi volali a přeobjednali mě a že prý pan doktor bude vyjímečně ordinovat i ve čtvtek. Tak uvidím. A tobě každopádně držím palce, aby to už bylo a určitě se stavím. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne září 02, 2007 8:15 am Předmět: |
|
|
Carmell...moc gratuluji k termínu a doufám, že už Ti vyjde a holkám po operaci přeji rychlé hojení jizviček a hodně úspěchů v boji s kily. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: ne září 02, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
Carmell ,tak koukám ,historie se opakuje !Mně naprosto stejně jako tobě na poslední chvíli šoupli termín,tak aspoň o den a dneska je to měsíc a den,co pobíhám s prstýnkem .Je mi naprosto skvěle,omezení ale cítím,jen když jím až hladová a asi hltam a málo pak koušu .Ještě bych ale potřebovala něco na tu mojí mlsnou hubu !Asi jí zašít celou !Tak se drž,holka,držím ti palce,fakt to není tak hrozný,já osobně hůř snášela gastro .čerstvě oprstýnkovaným holčinámať se vám vede den ode dne líp a prstýnek vám dá to co jste si vysnily !Nebo dá,spíš ať odnese ! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nakládalová Anna
|
Zaslal: út září 04, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
Evi,poslední tekutý.?Nějak rychle.Já byla na tekuté měsíc .Hlavně opatrně  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út září 04, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
Neboj, pochopila si to úplně přesně a správně. Tekuté jsou opravdu čajíčky, vývary a td. To ostatní (po týdnu) už není tekuté, ale mixované nebo spíš pořádně rozmělněné - rozkousané. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út září 04, 2007 5:59 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si první netekuté jídlo dala pečenou sekanou s bramborovou kaší a tak jsem si to nádherně vychutnala, to si teď ještě nedovedeš představit . Pořádně jsem kousala a kousala, až to bylo úplně tekutý, ale tak dobrý.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nakládalová Anna
|
Zaslal: út září 04, 2007 6:27 pm Předmět: |
|
|
Já to Evi pochopila,že se chceš zítra vrhnout na řízky.Já jsem jen na tekuté vydržela poctivě 14 dní a pak jsem jen pomaličku tu a tam zobla něco tužšího.Je fakt,že i dnes mi to dělá potíže a semo tamo něco vrhnu.V říjnu jdu na kontrolu,tak se optám kde dělám chybu. Jinak držím palečky a zítra hlavně opatrně Dobrou chuť.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st září 05, 2007 10:13 am Předmět: |
|
|
Tedy Evíku, ty jedeš jak drak, tolik kilo za chvíli, gratuluji _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lusijo
|
Zaslal: st září 05, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Vás všechny, koukám, že pěkně bojujeje s těmi kilíčky. Já mám termín operace stanovený na den 11.9. tak jsem zvědavá. Doufám, že se na příjmu nic pos..e. Vlastně když mám všechno hotové tak se nic nemůže stát. Držte se |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carmell
|
Zaslal: čt září 06, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se nakonec přece jen dočkala, a už 36 hodin patřím mezi obandážované
Všem děkuji za milou podporu , a jdu zase zalehnout... _________________ Carmell-40 let-band 5.9.07 (doposud bez doplnění)
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt září 06, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tak Carmell, ať Ti letí kilečka dolů a nic nebolí, moc gratuluji _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá září 07, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
carmell chtěla jsem za tebou taky zajít ale až v iscare jsme si uvědomila že vlastně nevím jméno občanské tak jsme si říkala to bude pěknej trapas, nevím jak se jmenuje a ještě ji možná nepoznám, no tak snad příště.... _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|