Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 6:26 pm Předmět: |
|
|
No Milus nikdy není pozdě začít a 44 let není tolik. Tam u nás jezdí asi tak 60 letý chlap a ten by nás tam všechny strčil do kapsy. Moje mamina se naučila lyžovat ve svých 5O letech, tak si myslím, že ty brusle nejsou zas tak těžký. ALE DOPORUČUJI CHRÁNIČE - KOLENA, LOKTY, DLANĚ - Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
Holky, já jsem taky akční, ale mám naprasklý meniskus a bruslí se opravdu bojím...jednou jsem si nabila a stačí.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
Taky 10, tak to ti rozumím. Já jsem po třech operacích kolene a menisky místo toho aby mi je vyndali tak mi je přišili - měla jsem je totiž urvaný oba dva- Při poslední operaci mi celý koleno tak nějak zdrátovali a tak se taky bojím, ale přes důrazný zákazy doktorů přece jenom jdu na ty brusle a hlavně lyžuju - ale samozřejmě velmi opatrně. To víš, že když jsem spadla tak ve mě hrklo a první co jsem zkoušela bylo zda si můžu stoupnout. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BigBoy
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko napsal: | Před několika dny se tu v nějakém tématu ptala Sie, jak je to se střelbou po bandáži. Takže odpovídám..
Jelikož i já jsem tak trochu "akční" a vlastním několikero zbraní - a nastala doba střeleckých závodů, tak jsem se na to minulý týden v Iscare paní doktorky ptala. Bylo mi řečeno, že tak zhruba 3 měsíce po operaci už by to ublížit nemělo, že by už port měl být dostatečně zarostlý a usazený... Ale dříve s tím určitě nezačínat, OK?
Den po návštěvě u doktorky jsem to "prubla" a dala jsem si u nás na Vysoké věži cvičných 100 ran z brokovnice...no a kromě trochu od otřesů namoženého ramene mi bylo fajn. Zítra máme trénink a v sobotu závod, takže pak dám vědět, zda mě to bolí někde jinde než by mělo..  |
Zelenoocko
Normalne jde z Tebe strach bojim bojim zena a zbrane me nejde nejak do sebe.Tim nemyslim nic spatneho jen si myslim ,ze z takove zenske musi jit respekt Taky bych strilel ale asi jen tak z praku Ale sport je to urcite zajimavej a asi i financne narocnej  _________________ BigBoy 33let.
1. Navsteva ISCARE 18.6.2007
Bandaz 1.8.2007
18kg pred bandazi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 7:44 am Předmět: |
|
|
BigBoy .. i ty jeden..
Máš pravdu - finančně je to dost náročný - a kdybys neměl spoustu styků a kontaktů na levnější náboje atd., tak se to ani dělat nedá.
Celé dětství jsem vyrůstala v rodině plné myslivců, kousek od lesa - vlastně odmala jsem byla pořád jen se psem v lese - takže mě přišlo zcela normální, že jsem po maturitě a řidičáku šla dělat myslivecké zkoušky a pak zbroják. Už mě to nepřijde... a jestli jde ze mě respekt? To nevím - to by museli posoudit ostatní.
Ale jak říkají všichni kolem - nějak jsem se našim nevyvedla. Protože nechci chodit střílet do lesa (v tomto jsem po tatínkovi).. To se mi příčí. Zakrmím, vyčistím les, stromky zasázím - ale zastřílet si nejdu na zvěř - ale na asfalt.holuby. Tam se vybiju dosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
Chtěla jsem se zeptat co tae-bo a step...samozřejmě později až bych shodila nějaké to kilo ? Není to nebezpečné když to jsou rychlé aktivity ? _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
Kačko - co se sportu týká, obecně se doporučuje počkat se zátěží cca 6-8 týdnů. Plavat a na kole by jsi mohla začít i o něco dřív. Ale to je strašně individuální, každej to zvládáme jinak, takže je to spíše podle toho, jak se budeš cítit.
Step by vadit neměl, ale tae-bo bych nechala až tak po 3 měsících od vytažení stehů - ale na to se raději poptej lékaře, kterej Tě bude mít na starosti, ano?
Jinak je opravdu důležité nic neuspěchat, mohla by jsi si v lepším případě způsobit kýlu, srůsty, a nebo by se ti mohl posunout port. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 6:32 am Předmět: |
|
|
Děkuji za radu.. Zelenoočko  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 6:48 am Předmět: |
|
|
:lol:Ahojte lidičky. Zdravím vás a jsem ráda, že je tady tolik sportovců. Já jezdín 2-3 týdně Spining samozřejmě i kolo venku, ale mám moc malé děti. 10 a 5 let a venku se moc nezapotím. Je to spíš relax. Pak se snažím alespoň jednou týdně plavat. Obě moje dětičky už krásně plavou tak to jeO.K. semtam benbinton a brusle kolečkové i na led. Už se těším na led, protože ty in line jsou opravdu šílené. Nedávno jsem jela v parku v Havířově z kopce a nešlo mi je zabrzdit. Docela husté. Tak jsem na celé kolo křičela, že neumím brzdit a lidi odskakovali i se svými pejsky a dětičkama. No ustála jsem to , ale pak jsem sebou sekla na rovině a už se docela bojím. No je to vždycky trochu větší investice když si kupujeme sportovní náčiní 4x ale dá se to zvládnout. Tak zatím mnoho sportovních úspěchů Vaše Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
No mě čeká stěhování z pronajatého mikrobytu do našeho domečku na jaře a do té doby už chtěla mít po bandáži a pořídit si orbitrac...myslím, že by to bylo na start dobrý...co si o tom myslíte ?  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 9:21 am Předmět: |
|
|
Asi by pro tebe bylo nejlepší potoím si zaběhnout někam do posilovny a vyzkoušet si to , co ti bude vyhovovat nejvíc a to si potom koupit. Protože ne pro každého oRBITREK je. Někomu vyhovuje, jiný má problémy, vyzkoušej a potom kupuj. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 10:25 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s Martinou. Zajdi si do posilky a vyzkoušej si rotoped, orbitrec nebo stepper. Já osobně do posilky chodím pod dohledem trenérky a nejvíc se zapotím na běžícím pásu i když jen rychlochůzí, kvůli kolenům. Doma mám výborný rotoped a tam se začínám potit až po dvaceti minutách. Chce to vyzkoušet.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
No já mám taky osobní trenérku, ale budu se stěhovat na jaře kousek za Prahu a nebudu mít takový přístup k posilovně a tak bych si něco universálního zakoupila domů...no a mají orbitrec v posilce že bych vyzkoušela v naší totiž ne..  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 2:06 pm Předmět: |
|
|
No tak když máš osobní trenérku, tak by ti měla poradit, co pro tebe bude nejlepší. A navíc co ti brání zajít do jinýho fitka, kde ho mají? Prostě se jenom zeptat a zjistit co a jak. V Praze máš přece spoustu možností. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 2:48 pm Předmět: |
|
|
V Letňanech v Lagoonu ho mají. Je to přesně u toho nákupního centra, jak je aquacentrum. Po schodech nahoru. Neomezený vstup za 70 Kč _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|