Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

A CO SPORT ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 54, 55, 56  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nika

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 6:26 pm    Předmět: Citovat

No Milus nikdy není pozdě začít a 44 let není tolik. Wink Tam u nás jezdí asi tak 60 letý chlap a ten by nás tam všechny strčil do kapsy. Embarassed Moje mamina se naučila lyžovat ve svých 5O letech, tak si myslím, že ty brusle nejsou zas tak těžký. Wink Razz ALE DOPORUČUJI CHRÁNIČE - KOLENA, LOKTY, DLANĚ - Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI. Rolling Eyes Confused

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 6:36 pm    Předmět: Citovat

Holky, já jsem taky akční, ale mám naprasklý meniskus a bruslí se opravdu bojím...jednou jsem si nabila a stačí....
nika

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 7:13 pm    Předmět: Citovat

Taky 10, tak to ti rozumím. Já jsem po třech operacích kolene a menisky místo toho aby mi je vyndali tak mi je přišili - měla jsem je totiž urvaný oba dva- Při poslední operaci mi celý koleno tak nějak zdrátovali a tak se taky bojím, ale přes důrazný zákazy doktorů přece jenom jdu na ty brusle a hlavně lyžuju - ale samozřejmě velmi opatrně. To víš, že když jsem spadla tak ve mě hrklo a první co jsem zkoušela bylo zda si můžu stoupnout.

[/url]

SKYPE - veronika5382
BigBoy

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 4:11 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko napsal:
Před několika dny se tu v nějakém tématu ptala Sie, jak je to se střelbou po bandáži. Takže odpovídám..
Jelikož i já jsem tak trochu "akční" a vlastním několikero zbraní - a nastala doba střeleckých závodů, tak jsem se na to minulý týden v Iscare paní doktorky ptala. Bylo mi řečeno, že tak zhruba 3 měsíce po operaci už by to ublížit nemělo, že by už port měl být dostatečně zarostlý a usazený... Ale dříve s tím určitě nezačínat, OK?
Den po návštěvě u doktorky jsem to "prubla" a dala jsem si u nás na Vysoké věži cvičných 100 ran z brokovnice...no a kromě trochu od otřesů namoženého ramene mi bylo fajn. Zítra máme trénink a v sobotu závod, takže pak dám vědět, zda mě to bolí někde jinde než by mělo.. Laughing Laughing

Zelenoocko

Normalne jde z Tebe strach bojim bojim Rolling Eyes zena a zbrane me nejde nejak do sebe.Tim nemyslim nic spatneho jen si myslim ,ze z takove zenske musi jit respekt Very Happy Taky bych strilel ale asi jen tak z praku Very Happy Ale sport je to urcite zajimavej a asi i financne narocnej Confused
18kg pred bandazi

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 7:44 am    Předmět: Citovat

BigBoy .. i ty jeden.. Laughing Laughing Laughing
Máš pravdu - finančně je to dost náročný - a kdybys neměl spoustu styků a kontaktů na levnější náboje atd., tak se to ani dělat nedá.
Celé dětství jsem vyrůstala v rodině plné myslivců, kousek od lesa - vlastně odmala jsem byla pořád jen se psem v lese - takže mě přišlo zcela normální, že jsem po maturitě a řidičáku šla dělat myslivecké zkoušky a pak zbroják. Už mě to nepřijde... a jestli jde ze mě respekt? To nevím - to by museli posoudit ostatní. Laughing Laughing
Ale jak říkají všichni kolem - nějak jsem se našim nevyvedla. Protože nechci chodit střílet do lesa (v tomto jsem po tatínkovi).. To se mi příčí. Zakrmím, vyčistím les, stromky zasázím - ale zastřílet si nejdu na zvěř - ale na asfalt.holuby. Tam se vybiju dosti Laughing Laughing
Kačka

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 3:32 pm    Předmět: Citovat

Chtěla jsem se zeptat co tae-bo a step...samozřejmě později až bych shodila nějaké to kilo ? Není to nebezpečné když to jsou rychlé aktivity ?

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 6:02 pm    Předmět: Citovat

Kačko - co se sportu týká, obecně se doporučuje počkat se zátěží cca 6-8 týdnů. Plavat a na kole by jsi mohla začít i o něco dřív. Ale to je strašně individuální, každej to zvládáme jinak, takže je to spíše podle toho, jak se budeš cítit.
Step by vadit neměl, ale tae-bo bych nechala až tak po 3 měsících od vytažení stehů - ale na to se raději poptej lékaře, kterej Tě bude mít na starosti, ano?

Jinak je opravdu důležité nic neuspěchat, mohla by jsi si v lepším případě způsobit kýlu, srůsty, a nebo by se ti mohl posunout port.
Kačka

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 6:32 am    Předmět: Citovat

Děkuji za radu.. Zelenoočko Wink

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 6:48 am    Předmět: Citovat

:lol:Ahojte lidičky. Zdravím vás a jsem ráda, že je tady tolik sportovců. Já jezdín 2-3 týdně Spining samozřejmě i kolo venku, ale mám moc malé děti. 10 a 5 let a venku se moc nezapotím. Je to spíš relax. Pak se snažím alespoň jednou týdně plavat. Obě moje dětičky už krásně plavou tak to jeO.K. semtam benbinton a brusle kolečkové i na led. Už se těším na led, protože ty in line jsou opravdu šílené. Shocked Nedávno jsem jela v parku v Havířově z kopce a nešlo mi je zabrzdit. Docela husté. Tak jsem na celé kolo křičela, že neumím brzdit a lidi odskakovali i se svými pejsky a dětičkama. No ustála jsem to , ale pak jsem sebou sekla na rovině a už se docela bojím. No je to vždycky trochu větší investice když si kupujeme sportovní náčiní 4x ale dá se to zvládnout. Rolling Eyes Tak zatím mnoho sportovních úspěchů Vaše Majda Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Kačka

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 9:10 am    Předmět: Citovat

No mě čeká stěhování z pronajatého mikrobytu do našeho domečku na jaře a do té doby už chtěla mít po bandáži a pořídit si orbitrac...myslím, že by to bylo na start dobrý...co si o tom myslíte ? Rolling Eyes

martina

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 9:21 am    Předmět: Citovat

Asi by pro tebe bylo nejlepší potoím si zaběhnout někam do posilovny a vyzkoušet si to , co ti bude vyhovovat nejvíc a to si potom koupit. Protože ne pro každého oRBITREK je. Někomu vyhovuje, jiný má problémy, vyzkoušej a potom kupuj.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
nika

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 10:25 am    Předmět: Citovat

Souhlasím s Martinou. Zajdi si do posilky a vyzkoušej si rotoped, orbitrec nebo stepper. Já osobně do posilky chodím pod dohledem trenérky a nejvíc se zapotím na běžícím pásu i když jen rychlochůzí, kvůli kolenům. Doma mám výborný rotoped a tam se začínám potit až po dvaceti minutách. Chce to vyzkoušet. Wink

[/url]

SKYPE - veronika5382
Kačka

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 1:48 pm    Předmět: Citovat

No já mám taky osobní trenérku, ale budu se stěhovat na jaře kousek za Prahu a nebudu mít takový přístup k posilovně a tak bych si něco universálního zakoupila domů...no a mají orbitrec v posilce že bych vyzkoušela v naší totiž ne.. Confused

martina

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 2:06 pm    Předmět: Citovat

No tak když máš osobní trenérku, tak by ti měla poradit, co pro tebe bude nejlepší. A navíc co ti brání zajít do jinýho fitka, kde ho mají? Prostě se jenom zeptat a zjistit co a jak. V Praze máš přece spoustu možností.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
nika

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 2:48 pm    Předmět: Citovat

V Letňanech v Lagoonu ho mají. Je to přesně u toho nákupního centra, jak je aquacentrum. Po schodech nahoru. Neomezený vstup za 70 Kč

[/url]

SKYPE - veronika5382
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 54, 55, 56  Další

Přejdi na: