Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gábina
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 11:35 am Předmět: |
|
|
Bambulko, tos mě trochu vyděsila. Kam se na Tebe hrabu, mám dole necelých 30 kg, ale už dvakrát mi bylo tak zle, že jsem měla co dělat, abych nezvracela. Z jídla to určitě nebylo, jím málo a celkem dietně. Zatím mi na to stačila bylinková směs na játra žlučník. Připisovala jsem to nějké té viróze, kterých je všude plno, ale co když se to bude opakovat? Jak Ti to prosím Tě začalo? Rovnou záchvatem, nebo jen nevolnostmi? Díky za odpověď. _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
Gábinkoty teda jedeš s těma kilčama dolů !Moc blahopřeju !Holky žlučníkářky-držte se,asi to musí být nářez,když porod je vedle toho brnkačka .Jen doufám,že mně to nepotká,ačkoliv při mém štěstí .... _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bambulka68
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 4:27 pm Předmět: žlučník |
|
|
Gábino, začalo to jako nějaká večerní nevolnost.Bylo to v ty zvlášť horké dny, necítila jsem se dobře, ale do 2 hodin to byl kolaps, ze sprchy jsem lezla po 4. Byli jsme celá rodinka na dovče SR, manža mě odvezl 50km na nejbližší pohotovost, jak jsem řekla, že mám band a ukázala, kde mě bolí, lékař mě vystrašil, že asi došlo k perforaci žaludku, už jsem manželovi říkala, co má dělat, když to nepřežiju.....Ale běhěm pár minut rentgen a ultrazvuk doktorův předpoklad vyvrátili, lékaři mi dali injekci proti bolesti, řekli, že jsem udělala dietní chybu a podráždila band. Po návratu do Čech za 2týdny už bez nějakých malých nevolností okamžitý záchvat, tady teda lékaři hned správně diagnostikovali, dietu držím, další záchvaty nemám, ale játra nejsou ok. Celoživotně je taková dieta hrozná, myslím, že u mě je nereálné aspoň občas nezhřešit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
Bambulko....já být Tebou, až se Ti žlučník uklidní mažu co nejrychleji na operaci, taky jsem zkoušela různé druhy léčby, ale bylo to nanic...jsem po operaci 12 let a od té doby mám pokoj _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem byla na kontrole u p. doktorky Doležalové, byla jsem pochválená, mám jít na kontrolu zase za měsíc, setkala jsem se tam s Verčou a s Evou, která jde zítra na operaci, byla tam i s manželem, prohodili jsme pár slov a pak jí odvedli, ale byla moc fajn a sympatická _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
Bambulko, díky za odpověď. Tak snad to u mě byla opravdu jen nějaká běžná nevolnost, protože to, co Ty popisuješ, by asi čajíček nerozehnal.  _________________
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
Děvčata moc Vás lituji žlučník je prevít.Já měla před asi 25 lety velké potíže se žlučníkem bez kapiček cholagolu,bobulí febicholu jsem se nehnula. Pak to vše přešlo. Až při předoperač. vyšetřeních se mně pan doktor ptal zda stavíme,celá vyděšená jsem způsobně odpověděla ,že bydlíme v paneláku. On na to,že mám kamení do základů -nasmáli jsme se. No ,ale 2 měsíce a 2 dny po bandáži jsem nastoupila na žlučník teď jsem 2 měsíce po a je mi moc fajn-už jsem měla i kousek bramboráku.Držím Vám všem palečky ať je Vám dobře a žlučňajs lumpík nezlobí nebo ho vyžeňte pryč Moc zdravím. _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
Zprávy z Iscare- všechny Vás pozdravuje Boubelka a Eva Zelenková, už jsou obě po operaci, vše je v pořádku. Progra leží někde na sousedním pokoji, zatím s ní nemluvily. _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|
Tak že holkám moc blahopřejeme _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
AŤ se holky drží,pochutnávají si na jogurtíku a vývaru a pak hybaj dom,k hubenějším zítřkům !!! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 8:01 am Předmět: |
|
|
Taky holky moc pozdravuju .. a hodně síly do začátku!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
Moc pozdravů a blahopřání k prstýnku, pěkné hojení a kilečka dolů
Šťastnou cestu domů  _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
krásné ránko Všem ...tak včera jsem se viděla s holkama ..Boubelkou a Zelenkovou Evou. Vypadí moc príma..a jsou príma....snad se tak jmenují..jenom jsem je pozdravila..prohodila pár slov..a pak když jsem odcházela z ISCARU .......vypadají docela "dobře" v rámci pooperačním stavu..a djou půjdou až dnes holčiny... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 2:00 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Evičko. Máš pravdu, na každého jednou dojde a došlo i na Tebe. Moc gratuluji. Všechno, co psaly holky přede mnou je pravda. Hlad třeba už po 2 hodinách, velké chutě, bolest, nepohodlné spaní. Ale je pravda i to, že s každým dnem je lépe, po vytažení stehů nastává obrovská úleva, protože zmizí to nepříjemné "pnutí" a člověk už se nemusí bát zakašlat či kýchnout (nebo i něco jiného ). Pokud jsi měla chvilky, kdy sis řekla "co jsem to udělala?", tak to je také normální. Souvisí to s bolestí, nepohodlím a případně i hladem (já ho měla i po operaci, ale dodržovala jsem to, co mi řekli).
Tak se těš na zítra, protože třeba zjistíš, že už se Ti lépe vstává či lehá, později, že můžeš spát i na druhém boku a nakonec i na bříšku (i když se mi tomu těsně po operaci nechtělo věřit).
Měj se krásně a ať Ti to hezky ubývá.
Samozřejmě zdravím i ostatní čerstvě okroužkované a přeji rychlé hojení bebíček a pohodové ztrácení kilíček.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so září 01, 2007 9:24 am Předmět: |
|
|
Ahoj Boubelko, Evičko a Progro tak jste se konečně dočkali a máte prstýnek tak vám přeju do toho nového a štíhlejšího života hodně štěstíčka a uvidíte za týden bude líp  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|