Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 9:24 pm    Předmět: Citovat

BigBoy - vím, že se budu opakovat - ale taky Tě tu vítám a zároveň přeju hodně sil a úspěchů do prvních dnů... Wink
PS: Zas tu konečně po delším čase přibyl pořádnej chlap! Ti naši dva nás už trochu zanedbávají.. Crying or Very sad Tak snad nám za čas skutečně neprchneš Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 10:09 pm    Předmět: Citovat

BigBoy- vítám tě mezi námi děvčaty + 2 hoši Exclamation Exclamation Exclamation
těch 18 kg před operací, to je paráda a další kila ti poletí dolů rychle, protože chlapům to jde líp Razz Razz Razz
tak ať se ti tady líbí a hlavně piš, ať máme co číst Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 11:34 pm    Předmět: Citovat

BigBoy -vítám tě mezi námi ,to je prima že se tak pěkně rozrůstáme no jo hochů je tu pomálu Crying or Very sad Crying or Very sad ale snad se to časem zlepší.
Tak se budem těšit na tvoje příspěvky Razz Razz Laughing Razz Rolling Eyes
Taky10

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2007 1:24 pm    Předmět: Citovat

To je pravda, chtělo by to víc odvážných chlapů
BigBoy

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2007 2:47 pm    Předmět: Citovat

Olca,Zelenoocka,ALENA,Romana a proste vsem dekuji za privitani vypada to tady suprove tak myslim ze se mi tady bude s vami libit Very Happy
18kg pred bandazi

Romana

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2007 3:48 pm    Předmět: Citovat

BigBoy tak tedy o tom vůbec nepochybuj s námi se ti určitě bude líbit ,jsme prostě veselá kopa Razz Laughing Razz Laughing
Martina 2

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2007 10:05 pm    Předmět: Citovat

Ahoj BigBoy, taky Tě vítám Smile
Ale teď hajdy do kecací kavárny, jo ? Wink Very Happy
zuzu_z

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:30 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vezmete mě mezi sebe?
Je mi 22 a mám krásnou,.zdravou¨4 měsíční berušku. Kvůli ní a kvůli bolestem kloubů a strachu z rizik obezity potřebuji zhubnout. Hledám odvahu a taky někoho, kdo mi poradí, popovídá si. Měřím 170cm a po porodu se váha vyšplhala až na 127kg. Je to pro mě otřesné, vždy jsem byla při těle, ale toto už je moc. Před těhotenstvím jsem zhubla 30kg, takže jak jsem začala normálně jíst, letělo to strašně nahoru. Jsem z toho nešťastná a chci s tím něco dělat.
Když jsem z Ostravy tak to mám nejblíž asi Olomouc, že?

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:31 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vezmete mě mezi sebe?
Je mi 22 a mám krásnou,.zdravou¨4 měsíční berušku. Kvůli ní a kvůli bolestem kloubů a strachu z rizik obezity potřebuji zhubnout. Hledám odvahu a taky někoho, kdo mi poradí, popovídá si. Měřím 170cm a po porodu se váha vyšplhala až na 127kg. Je to pro mě otřesné, vždy jsem byla při těle, ale toto už je moc. Před těhotenstvím jsem zhubla 30kg, takže jak jsem začala normálně jíst, letělo to strašně nahoru. Jsem z toho nešťastná a chci s tím něco dělat.
Když jsem z Ostravy tak to mám nejblíž asi Olomouc, že?

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 12:37 pm    Předmět: Citovat

Pro zuzu_z

Ahoj Zuzko, tady jsi správně, vítáme Tě na foru.
Operace se dělají i v Ostravě, klienti z Olomoucka zatím jezdili na operaci do ISCARE v Praze.
Tvoje odhodlání zhubnout je na místě a držíme palečky, abys to zvládla a nelekla se neúspěchů. Máš výhodu, že jsi po porodu, to se ještě tělo vzpamatovává ze všech těch hormonálních změn a váha půjde hodně dolů i bez bandáže. Ale to ti jistě líp poradí naše princezny, které se tě tady rády ujmou... a také naši skvělé lékaři.
Tak, s chutí do toho, půl je hotovo

Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 1:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj zuzu, samozřejmě, že tě vezmeme mezi sebe. Vítám tě tady mezi náma, jsme tu všichni se stejným problémem. Podpory se ti tady u nás dostane, neboj. Přečti si příspěvky, a když ti nebude něco jasné, tak se zeptej, ale je tady všechno už hezky probráno, takže se toho spoustu dozvíš. Ještě jednou vítej a dej se do boje s kilama.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
elena

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 1:11 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Zuzu-z, vítej mezi námi. Byla jsem na tom úplně stejně jako ty a po porodu druhého dítě jsem se dostala na hrozných 129. Takže ti úplně rozumím, jako všechny holky tady. Pokud jsi z Ostravy, tak můžeš jít na operaci do Ostravy nebo jet do Olomouce, tam by ti udělali všechny vyšetření a na operaci by jsi jela do Prahy. Nevím, jak to s tou Ostravou je, ale mají tam trochu jiný systém a režim, než na jaký jsme zvyklé my. Je tady jedna holka - přezdívka F.ELA, tak ta byla teď nedávno na operaci v Ostravě, tak by ti mohla poradit. Tak jí zkus napsat buď soukromou zprávu nebo na ICQ.
Přeju ti hodně štěstí a brzkou operaci, která ti zaručeně změní život.

[/url]
zuzu_z

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 1:53 pm    Předmět: Citovat

děkuji vám za pěkné přivítání. Moravane, bohužel po porodu kila dolů nešly, je to už 4 měsíce a spíš se to drží na stejném, ale to taky proto, že jsem dlouho hledala rytmus, při kojení nehubla a stravování taky nic moc. ALe to jsem čekala. Jsem úplně nadšená z vašich skvělých výsledků. Já budu ráda za každé kilečko dolů, které taky dole zůstane. Jsem ráda, že jsou tu tak skvělí lidé, kteří drží bezvadně při sobě! A jsem ráda, že jsem se rozhodla přijít mezi vás. Děkuji

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 5:15 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Zuzko Laughing Tvůj příběh je hodně podobný mému. Vždycky jsem byla "oplácaná", přesto jsem celkem bez problémů otěhotněla (tehdy 21let/95kg).V těhotenství jsem přibírala celkem v normě a po návratu z porodnice jsem měla o 5 kg méně, než když jsem otěhotněla. Bohužel, už v šestinedělí jsem měla pocit, že se na mě kila přímo lepí a později jsem už neměla odvahu vlézt na váhu. Embarassed Na rozdíl od Tebe jsem to opravdově začala řešit až po nějakých 14 letech, takže jsem to dopracovala, kam jsem to dopracovala Embarassed Rolling Eyes Možná pro Tebe nebude snadné rozhodnout se pro operaci, když máš tak malého broučka. Confused Přeci jen budete chvíli odloučeni a budeš i potřebovat pár dní na vzpamatování, ale třeba by Ti pomohla už konzultace s obezitologem či psychologem. Rozhodně chválím Tvé rozhodnutí s váhou něco dělat a držím Ti palce, aby se to povedlo! Laughing
Vítej v našich řadách! Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Romana

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 8:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Zuzu vítám tě mezi námi ,samozřejmě jak již říkala Maartina je tady toho spoustu probraného ale cokoliv ti bude nejasné tak se ptej ,však mi ti rádi poradíme .Tak se měj pěkně ,mimochodem moc pěknou berušku máš-tedy okud je na to na té fotečce ona Razz Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: