Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nika

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 7:38 pm    Předmět: Citovat

Crying or Very sad Ahojky, no Danielo určitě to nahlas, ale může se stát, že ti blbě bude. Já jsem sice po radikálnější operaci a byla jsem na sále 5 hodin a pak 48 hodin na JIP a nejméně 12 hod po operaci jsem bli... Embarassed a vždycky jim tam začalo všechno vřískat, protože mi při tom srdíčko běželo dosti rychle Rolling Eyes , no ale to by se tebe nemělo týkat. Bandáž je rozhodně kratší zákrok a pooperační období taky. Pokud já vím tak holky psaly, že šli domů druhý nebo třetí den. To já jsem si poležela v nemocnici dýl. Crying or Very sad Neboj, Neboj - tfuj, tfuj, tfuj a držím všem palečky Razz Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romana

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 8:26 pm    Předmět: Citovat

Gábinko gratuiluji k termínku Razz Razz Razz přeji hodně štěstí vám všem holky co jdete po neděli pro svůj očekávaný prstýnek Laughing
Gábina

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 9:38 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuji za gratulace a držení palečků. Smile Snad to není předčasné a v Praze bude vše OK. Však jsem se načekala. Confused Notebook nemám, ale jsem ve spojení s Olčou, tak když bude souhlasit, dám vám vědět jejím prostřednictvím přes SMS. Myslete na nás všechny, budeme to potřebovat. Cool Rolling Eyes Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Taky10

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 10:34 pm    Předmět: Citovat

Dani, mám už 2 tělísko a nemůžu si stěžovat, oni už teď dělají jiné, než byly dřív
matylda125

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 2:48 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všechny zlatíčka, moc děkuji za všechna povzbuzení, po probrání všech pro a proti nastupuji také v úterý do 11 hod-už se těším až si lehnu a nebudu se o nikoho starat!!! Wink
Gábino, Danielo, těším se na vás! Very Happy
Mám sice husí kůži, ale ten pocit, že na nás myslí tolik lidiček je moc prima!DÍKY,DÍKY,DÍKY VŠEM

[/url]

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HankaŠ

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 6:42 pm    Předmět: Citovat

Děvčátka moje všem Vám moccc Surprised Exclamation držím palečky a garatuluji k termínu operace. Je fakt,že pro nás povídavé je samostatný pokoj děs Twisted Evil já tam našla moc prima človíčka Terezku věkem by sice mohla být mou dcerkou ,ale problémy a srdíčkem jsem naladěny na stejnou notu.Užily jsme si spolu strachu, foukání na bolístku i legrace až nás břicha bolela. Na žlučník jsme se objednaly taky na stejný termín a tak jsme vše spolu zvládly určitě lépe. Naši "dvojku" už si pamatují sestřičky na lůžkovém i Mudr. Kasalický ,Svoboda a Melechovský . Hodně štěstí a všechno dobré.

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
kvetinka99

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 7:22 pm    Předmět: Citovat

Tak vám taky držim palečky ,všem kteří jdou na operaci
martina

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 9:02 am    Předmět: Citovat

Taky se připojuji a všem čekatelkám držím palečky, aby bylo všechno už za nima a nic je nebolelo a hlavně se ty kilečka začaly hýbat směrem dolů. Budu tam ve středu ráno, mám se stavit nebo ne?

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Gábina

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 11:32 am    Předmět: Citovat

Co mě se týká, tak se Martino klidně zastav. Alespoň poznám další virtuální spolubojovnici v reálu. Laughing Wink
PS: Tedy pokud dobře dopadnou předoperační vyšetření a já tam skutečně budu Shocked Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 11:36 am    Předmět: Citovat

Holky zlatýdíky,díky,díky vám všem.Fakt je to děsně příjemný,doslova cítit tu podporu z vašich příspěvků Wink !Martinkonevím,ve středu nás,tedy mě a matyldu,čeká operace.Matylda myslím ví,kolikátá je na řadě.Já jsem radši nepátrala,až to přijde,tak to přijde Confused Wink .Gábinka už to bude mítza sebou,říkala(možná se pletu Embarassed )že bude operovaná v úterý.Zaskočit můžeš,ale nevím,jestli nás zastihneš Laughing ,budem to mít asi rozlítaný Laughing !Tedá Gábi ne,ta se bude lízat s pooperačních stavů,tak nevím.
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 1:19 pm    Předmět: Citovat

Danielko, budu na tebe moc myslet. Pak dej vědět co a jak. Wink Holky přeju hodně štěstí a ještě se na sebe koukněte do zrcadla, vyfotte se a pak hurááááááá na to. Pak při fotkách budete jen vzpomínat na to, jak bylo a radovat se z toho co je. Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
martina

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 2:17 pm    Předmět: Citovat

Heleďte se, operovat se začíná asi kolem půl 9, já tam budu před 8, tak až mě dr. zkontroluje, tak se stavím - někoho určitě najdu. Takže těm co nastupují už zítra - tfuj, tfuj, tfuj a slaďoučké usínání a ještě sladší probuzení a ráda vás ˇpoznám. Takže pa ve středu ráno.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 2:20 pm    Předmět: Citovat

Moni díky,určitě se ozvu co a jak Confused Wink .Je to neskutečné,že jsem se dočkala Laughing .Mám sice teď těsně ve finále tak trochu smíšené pocity,ale uklidňuje mě číst tady všechny ty informace a cítit podporu Razz .Písnu si tvé číslo mobilu,jestli ho najdu.Myslím,že na spolužácích ho máš.Tak mi drž palec,aby mě nevyhodili z příjmu,jako se to stalo chudince Carmell Crying or Very sad Confused .....To si radši vůbec nepředstavuju.....
Olča

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 3:14 pm    Předmět: Citovat

Gábi ty jedna sprinterko zírám na tvůj metřík -20 kg ještě před operací, to po operaci poletí kilíčka jak tryskáč Exclamation Jo a podávej zprávy z Iscare já to pak písnu na fórum.
matylda125

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 5:52 pm    Předmět: Citovat

Danielo, klíííííííííííííííííííííííííííííííd, přece se už musíme dočkat, neboj, já se bojím taky, tak to už jsme dvě a taky jsme pořádný ženský, tak se nedáme!!! Very Happy

[/url]

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: