Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
Uvidíš Maruško...počkej na doktora, co Ti řekne, ale vidíš, že ani bypas není zázračný.
Danielko, Maruška má pravdu, já šla taky druhý den dom a to jsem z Prahy a měla jsem doma klid a mohla si hned lehnout, v pondělí mě přijali, to jsem prokecala s kolegyní na pokoji, v úterý operace a připadalo mi, že spím jen každých 10 min, pořád jsem se probouzela a usínala, fakt, i když jsem seděla na posteli, najednou jsem zjistila, že mi padá hlava a tak to bylo skoro celý den a ve středu po vytažení vývodu po kýle jsem šla odpol domů. musela jsem ještě čekat na zprávu....jinak ale i ta cesta autem dom mě unavila a hned jsem zalehla a jak píše Maruška, večer mě chyběla včelička, ta by mi bodla.....a to jsem si jí ještě nechala dát, než jsme odjížděli a pokud to máš doma tak hektické, tak vážně nespěchej, užij si tam klid a pohodu, vem si časáky nebo sluchátka nebo koukej na telku, nebo pokecej...to je jedno, ale užij si to a odpočiň si, načerpej sílu, pak jí budeš potřebovat, budu na Tebe myslet a držet Ti palečky a neboj, vše bude v pohodě.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 8:50 pm Předmět: |
|
|
Andyko, já také ještě necvičím...nemám ani stehy venku, to si myslím, že by bylo brzy, ale už se těším na kolo, to je moje a plavání....ale já si myslím, že ty na to asi musíš opatrně, pokud máš takové zdravotní problémy, počkej raději na doktora, ať si spíš neublížíš, ale uvidíš, že to zase půjde, držím palečky _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
maruš - ale já jsem to nemyslela ve špatným, jen jsem konstatovala, nic víc. A vůbec to nemělo vyznít, jako že bych nevěřila, vžd\yť jsem psala, že je možný, že telka byla rozbitá a dali tam jinou, to je všechno možný. Tak jestli jsem se tě nějak dotkla, tak je mi to líto, ale opravdu to mělo vyznít jen jako komentář nic jiného v tom nebylo. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
martino v pohodě, jen jsem asi poslední doou nějaká nespokojená, dělám tady marmeládu ze špendlíků, byly hrozně mrňavý tak je to samá pecka, nas.. mě synátor, neudělal zkoušku na vejšce a nebyl schopnej mi poslat ani SMS a na všechno odpovídá to neřeš..., mužskej vyboural auto, a tvrdí že bude opraveno do pátka a nepojedem mrňavou C3 kterou máme jako náhradní auto ( nemám moc ráda tyhle mrňavý auta, necítím se v nich bezpečně) a nevím zda se mám těšit na dovolenou, po horkách jedem zase do horka v utálii má ejt příští týden 35, včera mě šíleně nakrkli v tescu, vybrala jsem si 3 trička ve slevě, a když na pokladně najela puvodní cena a přišla vedoucí tak mi je sebrala a řekla že si je koupit nemůžu páč ještě nejsou v PC, vůbec mě neposlouchala, ted za chvili tam pojedem pro nákup a už vidím jak je nemaj, trička za 84 Kč no nekup to... tak jsem nějaká rozladěná a hubnutí nejde a plavky mi padaj a jiný který by mi byli nemaj, a objednaný tankini z Quele už asi nestihnu,.... no znáš to když se se.. tak se se.. no du pít kávu, nad mi zvedne náladu když DElisu nemůžu.. dnes dobrou _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
No tak tohle je naprosto vražedná kombinace všech NE.........., který můžou člověku naprosto zničit náladu a otrávit ho. Doufám, že dneska je už líp. Na tu marmeládu bych se asi vykašlala, protože by mě to nebavilo se s tím loupat. Tak se drž. Ale do tý Itálie bych jela klidně hned. Nemáte jedno místo volný?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
maminecka11
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:42 pm Předmět: |
|
|
Děvčata, přicházím s první vlašťovkou - 15.8. mám konzultaci v poradně u MUDr. Čierneho. Ježiš, já se tak těším  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:50 pm Předmět: |
|
|
Tak gratuluji, to znamená, že si se rozhodla pro Brno. Hele to bude, cobydup. Ani se nestačíš začít těšit nebo bát a budeš vědět co a jak.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
maminecka11
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
Marti, jak už jsem psala, k Brnu mám vřelejší vztah, jsem asi patriarcha. Nebo matriarcha? Samo, že nic proti Praze, ale představa, že bych po operaci musela jet dálnicí nedálnicí D1 mě děsí i jako nerozřezanou, natož pak. Taky bych aspoň 2 dny neviděla ty moje koloušky. Z Újezda jsem v Židenicích za 10 min. a parkovat můžu u našich, to mám na polikliniku cca 2-3 min. pěšky. Doufám, že se zákrok samotný provádí tamtéž. Snad to půjde ráz naráz.
Někde jsem četla, že když více lidí myslí na řešení nějakého problému současně, že se to pak snáze vyplní. Tak bysme to mohly někdy zkusit a všechny holky myslet ve stejnou chvíli na některou z nás, co je třeba právě na operaci. Nebo tak něco.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyka
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:53 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
maminečko 11 teď už to bude utíkat, nejdůležitější je rozhodnutí a zavolání, tak držím palečky ať vše probíhá tak jak má.
Taky 10 dík, už se snažím na kratší procházky, tak se snad rozhýbu, před operací jsem byla bez problémů, tlak v pořádku, cukr v pořádku, až se docent divil, že by jsem měla ve svým věku mít na něco nárok ( je mi 54let). Proběhla operace, přivezli mne na JIPku a zabylo mi špatně, no zvracela jsem a dost hodně, něco se protrhlo a jela jsem na sál znovu, takže to oslabené srdíčko je ze dvou po sobě jdoucích narkoz ????? asi.
Navíc jsem se už pomalu naučila pít i 2l denně je pro mne sláva. Jinak všechny zdravím ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všichni S i BEZ kroužků!!!
gratuluji všem šikulkám i šikulům k úbytkům a statečnosti při těch komplikacích!
Nějak se teď nestačím zapojovat do diskuse, vždy jen v rychlosti prolítnu vaše zprávy.
Ať se vám to všechno brzy zahojí!!!
Danielko-naprosto tě chápu, mám úplně stejné pocity. Nervozně čekám na zavolání a přitom se bojím a vůbec nevím, jestli jsem se rozhodla dobře. Nakonec je to manžel, který mi dodává odvahu, i když byl nejdřív proti. Taky na tom "pracuji" od února a teď, když bych v pondělí měla jít, tak je mi z toho hrozně.
Tak jestli tě to uklidní, jsem na tom stejně!!!
Jen mně uklidňuje, že tam budeš také  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všem, tak Maminečko 11, gratuluji k zavolání, uteče Ti to jak voda.
Jinak holky.....byla jsem na stehách, vše dobré, ty moje stavy byly fakt spojené ještě s tou operací kýly, ale vše je v pořádku, na další kontrolu jdu koncem srpna a když se ta rozšklebená díra nezacení/ ale prý snad ano/, tak mě jí naříznou a 2 stehy zašijí znova. jinak už prý můžu pomalu špapat na kole/ což mě udivilo, někdo tady psal, že až za dýl/, za týden už můžu i plavat, procházky, ty jsou jasné a zatěžovat břicho až nejdříve po měsíci, takže zítra začnu kolem....Úbytek váhy za týden 5 kg...byla jsem pochválena, byla tam i Verča, ta byla úspěšnější, úbytek 7 kg, tak jsme to šli hned oslavit do kavárny, daly jsme si kávu a vinný střik a bylo nám skvěle.Takže kdo jdete na operaci, vůbec se nebojte...vidíte, že mé domělé stavy byly jiného rázu a že vlastně vše je v pořádku. Jo a konečně vím, kde mám ten port, je u té díry, takže to pod tou dírou není hnis, ale port a tam, kde jsem si vážně myslela, že je port....no, tak to je špek , takže hoďte strach za hlavu a jen se těšte, jak kila budou úbývat po prstýnku...to je hlavně pro Matyldu a Danielku.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
Matyldo125,tak nevím,kde všude to zaklepat,aby nám ten termín spolu klapnul !Taky to mám srovnaný a vím,že tu bandáž chci a potřejuju jí jak prase drbání .Teď mi cca 4 dny nevyzbyla Meridie a už mám zas našlápnuto se pořádně nacpat ,chutě mám jak blázen .No hrůůůza,co budu povídat.Tak nevím,ještě mi nevolali,jestli se neozvou sami zítra,budu tam muset zavolat sama ,kvůli autobusu,jedeme se Student agency a musíme si zablokovat sedadla .Tak doufám,že mi neřeknou,že mám smůlu !Tobě nevolali?Bylo by to fajn,kdyby jsme se tam sešly,aspoň někdo známý ! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
Maminečko11moc ti držím palce i na nohách ,ať se dočkáš co nejdřív prstýnku !taky10díky za informace,aspoň ta trocha útěchy !Zatím se totiž porád nervuju,jestli mi nezavolají,že mi šoupou opět s termínem .Ale jak mi zavolají,že mám fakt v to pondělí nástup,tak se pro změnu začnu nervovat,jaký to bude .Asi jsem ňáká divná ! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
Danielo volají vždy v pátek dopoledne, tak si tam radši brnkni sama ať si můžeš bloknout tu místenku.
Taky ty jsi bezva týden po bandu a už si dáváš vinný střik... a kilíčka se ti moc pěkně ztrácejí. A co Veronika je spokojená s druhým prstýnkem? _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 7:07 pm Předmět: |
|
|
Maminečko11 tak ti moc blahopřeji k tomu zavolání a taky k termínku schůzky.Ano samozřejmě že samotný zákrok se dělá taky na Viniční.Tak to bude v pohodě uvidíš.A ty se budeš cítit skoro jako doma
Jinak děkuji za poklonu kterou jsi mi vyslovila.No jasně měla jsem přímo morbidní obezitu,ale je pravda ta že se teď cítím velice dobře ba přímo skvěle
jsem velice šťastná že tu operaci mám.No a co se týče toho oč máš bojovat tož to je děvčico rada těžká.On ti asi Dr. Čierný řekne co pro tebe bude nejvhodnější,však uvidíš
a jestli můžu rýži?no jasně že ano ,já vlastně jím všechno ale v malém množství a z těch minerálů co mi chybí si žádné strachy nedělám ,doplním je tabletkama.Tak se měj pěkně a budu ti držet pěsti ať ti konzultace dobře dopadne  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|