Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 5:48 am    Předmět: Citovat

Ahojky maminečko11, i já tě tady moc vítám. Každá dobrá duše do našeho klubu ubývajících balonků je vítaná. Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 7:45 am    Předmět: Citovat

Maminečko11 Laughing ,jsi fakt numero uno Laughing !K tomu početí s meridií,já antikoncepci musela vysadit teď před operací,sice jsem to manžovi řekla,že od pondělka jsem bez antikoncepce Confused ,ale taťka si to vysvětlil,že od příštího pondělka a pak už najednou bylo tak nějak pozdě Embarassed Embarassed Embarassed ......No tak teď se pozoruju Laughing ,jestli nemám nějaké příznaky Laughing .Když jsem otěhotněla s naší ,jak jí důvěrně říkáme,vydrou,dělala jsem si test(levnej,obyč,protože než jsem otěhotněla poprvé,byly to dva roky usilovné práce Laughing )tak se mi nechtělo věřit,že bych byla cca po 14-ti dnech snažení v tom.Test vyšel negativní a my si zaplatili dovolenou na léto se super slevou za včasný nákup Confused .Zaplatili jsme zálohu a já si druhý den,jen pro klid duše,koupila dražší test.......A bylo vymalováno.Zálohu si ty bestie nechali, 7 000,-Kč, i když ten zájezd do srpna,rezervovali jsme začátkem února,určitě prodali Evil or Very Mad znovu.Ale ta malá vydřička nám to vrací,je to takový sluníčko Very Happy .Hoši taky nebyli zrovna nadšením bez sebe,plánovali dokonce,jak v hororu,jak si s miminkem pohrajou Embarassed Laughing .A teď?Hopsají kolem ní jak smyslů zbavený a ta malá je pěkně diriguje Laughing !Bude to správná ženská Very Happy !Nic si od chlapů nenechá líbit!Ale tu zálohu a levný test mám občas na talíři dodnes Cool Laughing .Že bych manžela podráždila a zašla si koupit dneska nějakej levnej testík Laughing Laughing ?
Taky10

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 8:05 am    Předmět: Citovat

Ahoj maminečko...to je individuální, já jdu teprve dnes po týdnu po operaci na stehy, ale na břiše už asi 3 dny spím a bylo to tak i po císaři,tak to sice trvalo déle, ale dopracovala jsem se k tomu a taky záleží, kam Ti dají port, to je taky individuální.
martina

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 10:09 am    Předmět: Citovat

Spím na břiše i na obou bocích. A to naprosto bez problémů.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
maminecka11

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 10:34 am    Předmět: Citovat

Ahoj Mončo Zamazalová, jsem ráda, že se mi dostává tak krásných přijetí, takže i tobě díky.
maminecka11

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 11:21 am    Předmět: Citovat

Danielko, manžela by asi terfil šlak, co? Už tak to musí být hroznej záhul uživit 4 caparty. Jinak tobě teda v současné době doporučuju zájezdy jedině last minute. Ale když tak na to koukám, tobě se termín nebezpečně blíží. Budu na tebe myslet, abys byla ready pro tu vaši drobotinu. Jinak, jak jsem to pochopila já: 2 děti jsou manželovy a 2 máte spolu? Nebo je to jak u nás?: Hele tati, moje děti a tvoje děti bijou naše děti.
maminecka11

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 11:25 am    Předmět: Citovat

Taky 10 a Martinko, díky za uklidnění ohledně spánku.
Olča

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 11:26 am    Předmět: Citovat

Ahoj maminečko taky tě tu vítám. Jak si to tu čtu s tebou bude asi pěkná sranda to je dobře potřebujem to tu krapet rozproudit (jo dovolené) všichni se moc těší i já Crying or Very sad Měla jsem termín až přijede dcera z tábora tj. kolem 10.8. a jak se tak přehrabuju v papírech čučím, že ten můj milášek má propadlí pas no nic. Tak buď pojedeme až začátek září a nebo budu trůnit doma Sad uvidíme bude zasedat rodinná rada co z toho vzejde?
maminecka11

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 11:55 am    Předmět: Citovat

Milá Olčo, já mám srandu hrozně ráda. Moje děti říkají, že mají prdlou maminku. Jejich spolužáci jsou ze mě taky vedle sebe. Špica je, že máme velkej barák, protože je nás tady pořád plno. Když zaslechnu nějakou pěknou rytmickou písničku nebo, když dělám disco (to pak lítají okenní tabulky až na chodník), hned začínám tancovat. Děcka i můj muž z toho mají hroznou srandu, protože hudba už třeba nehraje a já se ještě vlním. Stejně je to i s naším psem, když se ten kolos rozběhne, tak potom brzdí tlamou o vrata. Korunu tomu nasadil můj (tenkrát asi pětiletý) syn Milda. Vždycky jsem jim vtloukala do hlavy, že nejsem tlustá, ale PROSTOROVĚ VÝRAZNÁ. No a můj synek mi chtěl polichotit a prohlásil: Maminko, ty nejsi tlustá, jsi jen VÝRAZNĚ PROSTORNÁ. Po kom ty děti asi jsou?
maminecka11

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:08 pm    Předmět: Citovat

Jo Olčo, ještě k té dovolené: Do zemí EU pas nepotřebuje a myslím, že do Chorvatska taky ne, ikdyž není v EU (??) My byli letos 12 dní na Krétě a vím zcela jistě, že někteří letěli jen s občankou. Pak jsem odvezla děti do tábora a jen s mým Pedrem a s malou Kachničkou jsme si zajeli na týden na Djerbu. Tam byl pas nutný, zato na letišti jsme nakoupili levně cigarety, protože jsme byli na cestě mimo EU. Asi si otevřu trafiku, protože táta rozhodl, že v sobotu vyrážíme tentokrát bez Kachny, za to s Maruškou zpět na Djerbu a to právě kvůli možnosti nákupu těch levných cigár. To je samozřejmě legrace, letíme tam hlavně za sluníčkem a mořem. Řeknu ti, že neznám nic horšího, než neopálenej špek - prostě bílýho tučňáka. Teď už jsem jak čokoláda a nebudeš věřit, ale to opálení jaksi zeštíhluje. klidně jsem se tam rozvalovala v dvoudílných palvkách, přetíkala jsem přes okraje lehátka, všichni na mě čučeli jak potroublí, ale nikdo z nich se tam tak nepobavil jak já. Prostě ti hubeňouři se neumějí odvázat. Čmoudi si pro mě chodili, na žádné akci jsem nemohla chybět a bavila tam celej hotel. Když jsme hrála vodní pólom, tak mě všichni chtěli do týmu, páč jsem se vždy otočila, udělala vlnu, tím oslepila brankáře a vstřelila gól. No řekni, dokázala by tohle nějaká vychrtlina?
martina

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:16 pm    Předmět: Citovat

maminečko - poprosím tě, o přesun do Kavárny. Tady je téma na představení, to proběhlo, všichni tě znají a tak si krásně pokecáme tam, kde na to je kolonka, ju?

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
maminecka11

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 12:33 pm    Předmět: Citovat

Už tam běžím a mám dobré zprávy.
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 5:59 pm    Předmět: Citovat

Maminečko Laughing Laughing Laughing !Letim do kavárny,ať se zasměju Wink !jinak ta děcka:2+1+1,t.j.2 manža,jedno já a vydřičku spolu Very Happy .Ale taky můžem říkat moje děti a tvoje děti bijou naše děti Laughing
kvetinka99

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 6:49 pm    Předmět: Citovat

Ahojky já jsem se nepřestavila tak se omlouvám ,jmenují se Líba je mi 55 let a čekám na bandáž a jsem kousek od Prahy .
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 7:17 pm    Předmět: Citovat

kvetinko99tak to je fajn,aspoň to budeš mít blíž než spousta z nás Very Happy !Já osobně jsem z K.Varů a je to docela náročný Rolling Eyes ,ale co by člověk pro lepší pocit sama ze sebe neudělal Cool Laughing Cool !Tak hodně sil a štěstí do boje a taky trpělivosti,i když mám takový pocit,že pražský mají nějak víc štěstí a jsou od první konzultace do operace rychlejší Embarassed Wink ,takže než se rozkoukáš,budeš se pyšnit krásným prstýnkem Wink !
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: