Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 7:54 pm    Předmět: Citovat

ale neboj, zase se to pohne Laughing Laughing
qwys

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2007 9:19 am    Předmět: Citovat

Mno ja zjistila, ze i po 14 dnech odpusyodtrhavani a denne min. hodiny chuze v Praze sem porad 3ciferna Very Happy musim na doplneni, ale kdy, kdyz musim chodit do prace Laughing asi nikdy Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2007 6:59 pm    Předmět: Citovat

Qwys nebuď smutná, kila ti jdou dolů, sice dost pomalu, ale když stihneš to doplnění, tak určitě bude líp Razz Razz
Čím je větší vedro, tím více mi otíkají nohy a celá jsem jakási oteklá Crying or Very sad Crying or Very sad i ruce, prsty mám jak válečky Sad Sad piji hodně, holou vodu bez bublin a váha mi leze nahoru Mad Mad čím více piji, tím více leze Evil or Very Mad Evil or Very Mad už aby se ochladilo a já splaskla, je to hrozné, člověk skoro nejí, jen pije a váží stále víc a víc Shocked Shocked
Pokud se u nás to horko zabydlí, tak asi půjdu bydlet do Norska Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
kvetinka99

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2007 7:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Alenko já jdu za 6 dní jdu na kolečko a jak mám oteklé nohy a taky jsem celá oteklá s toho horka a mám o 10 kila na víc . A mám strach že mě nevemou aby šla ručička dolu tak to jde na horu .Beru prášky na odvodnění a nepomáha mi to nevim co mám dělat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2007 7:28 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Květinko99, musíme čekat až se ochladí, taky beru prášky na odvodnění a nic, hodně piji, málo čůůrám. Je to všechno z toho horka Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Taky10

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 7:34 pm    Předmět: Citovat

Tak holky nevím, pořád váhám....mám jít ve středu na tahání stehů a přemýšlím, jestli se tam nemám zastavit zítra.....jizvy začínají červenat, občas někde nějaký hnis...bojím se to něčím mazat, jen to přetřu desinfekcí Betadine, navíc 1 jizvu mám přesně tam, kde mám podprsenku/ a taky občas musím vylézt ven, ale bez ní, to by asi dopadlo Laughing /, tak ta i dost . Vždy po všech operacích se mi toto stávalo, ale než mě propustili domů, vše mi došetřili.Dále tam , jak jsem měla vývod po kýle, tak ta díra se vůbec nezatáhla, to se mi zase nikdy nestalo, takže to vypadá hrozně, je to takové červenobílé a dost otevřené, skoro jak na 1 až dva stehy. Další věc, nevím, čím to je, jestli tím, že mi operovali brániční kýlu, nebo tím, že je to ještě moc brzy a tělo si zvyká, jak tam ta kýla tlačila, ale nemůžu se donadechnout, jako bych měla na plicích cihlu a když to udělám, tak mi jako by v boku, co mám další jizvu rupne, jako bych tam měla něco vzpříčené nebo píchnuté, ale je to hrozný pocit a každé nadechnutí, no nepřála bych to nikomu. Vím, že mám snížený práh bolerstivosti, ale přežila jsem větší zásahy, ale takhle mizerně jsem se necítila, tak nevím. Jo, teď by mě zajímalo, kam dávají port, jestli je to pod levým prsem??? Nebo až skoro na tom bokunebo jakoby nad pupíkem?? Ta jizva pod prsem je ta otevřená a kde jsem měla vývod, tam by mi asi port nedávali co???Jsem taková bez chuti a bezradná , bojím se, aby vše uvnitř bylo v pořádku, myslela jsem si, že to bude den ode dne lepší a můžu říct opak.Ale jsem ráda, že alespoň hubnu a nemám hlad.Nebo myslíte, že je příliš brzo a že to vše odezní?? Mám celkem problém i se stolicí a větry, jde to, ale fakt s velkou námahou. Přitom piji jen Actimel nebo Aktivii, vývar a piju dost vody. Napište mi své zkušennosti????Jo, ještě ta díra pod tím prsem, já mám pocit, že tam ten port asi je, protože tam mám celkem velkou bouli...ale třeba je to špek Laughing Díky všem i za nějaké odpovědi. Mám z toho depku, tak se nezlobte. Ahojky Martina
Taky10

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 7:46 pm    Předmět: Citovat

Jo, ještě by mě zajímalo, kolik jste zhubli kg do vytažení stehů...tedy asi týden po operaci??? Vím, že je to individuální, já jen pro srovnání.
martina

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 8:27 pm    Předmět: Citovat

Holka moje, tak je mi tě líto, ale ještě bych počkala, aspoň jeden den, a když se to bude ještě zhoršovat, tak bych prostě v úterý jela. Port by měl být na levě straně, ovšem umístění je individuální - každý lékař to má jako svůj podpis. Ale většinou to zašívají pod žebro, takže ta boule by tomu odpovídala.

Já mám taky otevřenou díru do břicha a mám obavy, že mi to ani nikdy nesroste, navíc tam je už taková propadlina, že to stejně vypadá hrozně - prostě 2 pupíky nad sebou. Někdo tady psal, že nemá žádný, to je možná lepší než tohle.

Ta bolest při nádechu - to bude ještě odeznívající nafouknutí při operaci, než ten plyn úplně vyprchá trvá u někoho skoro až ten týden.

Nebo tam zkus zavolat, dali ti přece to pohotovostní číslo a tam když bude jen záznamník, tak ti hned jak tam budou zavolají a můžeš se s dr. domluvit co a jak.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
marie S.

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 9:02 pm    Předmět: Citovat

týden po operaci jsem zhubla 4 kg, a to byl ten největší skok, ted horko tezko 2 kg za měsíc a nic jiného. A t skoro vůbec nic nejím a hlad mám víceméně pořád a víceméně žádné omezení necítím, ale je pravda že moc nezkouším jíst víc, trpím raději hladem. Ale protože jedem ted do itálie tak to nebudu řešit, až přijedem tak jdu na kontrolu tak uvidíme. Utěšuju se jen že když teda nehubnu tak aspoň snad nezískám zpátky 10 kilo které jsem zhubla před operací a 6 pak. Jinak to cotě tak bolí bude port, zezačátku jsem se taky nemohla nadechnout , postupně to ustávalo, ale jinak mě ještě bolí i teď pokud se špatně pohnu, nemůžu spát na mém oblíbeném bolu ani na břiše.Jizvy se mi zahojili dobře, a to jsem měla strach páč mám cukrovku.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Olča

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 7:03 pm    Předmět: Citovat

Taky já jsem zhubla za 1 týden 6kg celkem za 1 měsíc 10 kg. Jinak port dají do té největší jizvy a posunou ho blíž mám ho také pod žebrem. Ta jizva na levém boku ta se mi hojila nejhůř je tam prý hadička od portu říkala mi to dr.Doležalová.
Taky10

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 7:31 pm    Předmět: Citovat

Olčo díky, tak jestli je to ta největší díra, tak jí mám tak 6 cm od pupíku našikmo, ale ta se hojí dobře a vůbec mě nebolí, teď jsem si tam mačkala a asi to tam je, za to ta díra, co mám po vývodu po té brániční kýle, tak ta je velká jak malíšek a vůbec se nezatahuje, taky mám břicho samou jizvu, ale jsou docela pěkné i ty, co jsem měla dříve, ale tohle je děs, přímo pod prsem. Holky, vážně nejsem žádná estétka ani manekýna a fajnovka, ale tahle díra je rozšklebená, i když mám postavu jakou mám, často chodím plavat a i u moře nosím 2 dílné plavky a myslím, že bych hned n na svou díru strhla pozornost, je rozšklebená a má i zvláštní barvu, navíc si myslím, že to mám pod ní nějaké nateklé, takže jsem z toho trochu pryč...a ve středu nevím, co s tím udělají, ta jizva už nesroste, to dá rozum, tyto jizvy se zatahují skoro hned a staré jizvy nejde moc přešívat, ale fakt budu trvat na tom, aby mi ji třeva nařízli znovu, ale hlavně sešili, je ještě řezaná příčně, takže co krok to rozšklebení, fakt, teď tu nemám foťák, má ho kluk na tíboře, jinak bych se Vám vyfotila, že nepřeháním
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2007 10:43 am    Předmět: Citovat

Taky10,docela mě ty tvé pooperační stavy nahánějí hrůzu Confused Rolling Eyes !Mám DOUFÁM Embarassed nástup v pondělí,ale normálně se začínám děsit Shocked Confused Shocked !Chápu,že je to operace,jako koždá jiná,že nebudu mít už nikdy Crying or Very sad postavičku,jako před prvním porodem(69 kg Laughing ),po druhém porodu mám jizvu po císaři,ale ta není prakticky díky pupku vidět Embarassed .....Holky,co jste tak nějak dýl po operaci,jak se vám hojily jizvy a jak vypadají po úplném zahojení?Jsem asi děsná,ale miluju "válení" na pláži,dle možností bez Embarassed ,nebo alespoň v dvojdílných plavkách....Je jasný,že mi nějaký jizvy zbydou,ale nějaké rozšklebeené hrůzy Confused Crying or Very sad Confused .....Ach jóóó.Taky10,prosím,informuj o vývoji,držím ti palce,ať je to už jen lepší!
marie S.

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2007 11:37 am    Předmět: Citovat

no mě se jizvy hojí dobře, ale ta prostřední teda zrovna nejkrásnější není, a tam co mám port, tam je jizva propadlá, a někdy když se pohnu tak zase boulatá a normálně ho nahmatám jakoby těsně pod kůží. Co mi štve ale nejvíc, že nemůžu moc spát na boku a vůbec na břiše a že víceméně vůbec nehubnu. Tak se utěšuju že snad alespoň nenaeru zpět.

marie S.

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2007 11:53 am    Předmět: Citovat

Taky 10 napiš jak to vypadá, doufám že se ti to hojí, alespoň se trochu ochladilo, tak to je na hojení lepší. Danielo, tobě přeju dobré pořízení, škoda že budeš na operaci zrovna v době kdy se budu péct na dovolené, jinak bych se za tebou přišla juknout. Napiš kdy tě pak pozvou na kontrolu na stehy, třeba se sejdeme já jdu na kontrolu 9.8.

martina

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2007 12:54 pm    Předmět: Citovat

Damielo, já mám třeba po bandáži jen malý tenký jizvičky, který nejsou skoro vidět. Taktéž po 2x císaři. Prostě jsem se vždycky hojila nádherně, až teď po tý kýle - prostě díra do břicha, který zatím nesrůstá, okolí propadlé, hrůza. Současně mi byl dělanej i žlučník a ....... malý tenký jizvičky.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: