Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
tak oběma přeji dobré hojeníčko _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | ...při operaci narazili na brániční kýlu... |
Ahoj Taky
gratuluju k bandáži
Mě taky současně dělali brániční kýlu (hyátovou hernii)
je to fajn, že nám to udělali najednou, není o co stát se znovu nechávat napíchnout
Tak teď hodně odpočívej, den ze dne ti bude líp  _________________
Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:41 am Předmět: |
|
|
Díky všem za podporu, dneska už je o malounko lépe...jen ty větry....hrůza...chodím a chodím a větry si klidně v mém těle zůstávají...snad kdyby u mě někdo zapálil oheň, tak vylítnu nebo se vznesu.....a mám na Vás dotaz...trchu špatně jsem to asi pochopila...na stehy jdu příští týden ve středu, rány mi včera vyčistili a zalepili a teď co??? Když se budu chtít sprchovat, mám to odlepit a koupit si nějaké náplasti a desinfekci a po koupání to natřít a zase přelepit nebo už to nechat volně, jen to natřít desinfekcí?? Nebo ani to ne?? Na to jsem se zapomněla zeptat. Jen mám obavy, že když to nechám volně, tak se mi za ty stehy bude třeba tričko zachytávat nebo aby mi ty jizvy nezačaly hnisat...i to už jsem zažila..navíc tam mám takovou divnou dírku ještě ne zacelenou po těch hadičkách...tak mi poraďte prosím, jak jste to dělali vy. Nebo jste šli na vytahování stehů už bez náplasti jen tak volně???CHci se dnes koupat a nevím, jak to udělat...tedy sprchovat... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
Ahojky Martino zdravím...víš, že ani nevím na jakém pokoji jsem byla???Ale asi na 1, protože jsem si všimla, že přesně naproti byl pokoj 11 a 12 a ry byly poslední a já byla na druhé straně hned vedle sesterny. Mohla jsi alespoň nakouknout, to mě mrzí, já vůbec nevěděla, že tam bude někdo tady z fora. Jak víš, že jsem tam byla já?? Já na přijmu viděla jen černovlasou slečnu a pak nějakou paní a ta se jmenovala myslím Marie. Na pokoji se mnou ležela Veronika,taky z Prahy, tak jsem jí řekla o foru, tak slíbila, že se taky přihlásí. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:53 am Předmět: |
|
|
Jo a taky mi opět nejde metřík, 3x jsem to zkoušela, tak kdyby jste mi ho někdo mohl opravit,,,prosím prosím,,,, _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
Taky10 - já jsem se sprchovala hned 2.den .. odlepila jsem si náplasti a lehce rukou "šudlila" přes jizvy, aby se odlouply stroupky. Ale nedávat mýdlo !!!
Po osprchování si to buď zalep (kup si pokud možno ty stejné náplasti s otvůrkama, co ti na to dali v nem. - aby to mohlo dýchat) a nebo choď bez.
Já to nosila jednou tak a podruhé tak... taky mě to tahalo za tričko a bylo to takový nepříjemný. Samozřejmě když půjdeš ven, tak si to přelep. A na stehy jsem jela se zalep.stehama, odlepila jsem se v čekárně, abych nezdržovala.
Jo ale tu ranku, kterou máš jakoby pootevřenou, tu si asi raděj přelepuj - aby se ti tam nedostala infekce..ju?
Mazala jsem si to mastí Contractubex, je to docela malé a drahé balení, ale jizvy se hojily dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 9:49 am Předmět: |
|
|
já si taky koupila náplasti, a po vysprchování nechala trochu oschnout a zalepila, jinak se mi drátky zachytávali. Do vyndání stehů jsem ničím nemazala, jen co mi namazali na iscaru jodovou tinkturou. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
Díky, díky, jdu na sprchování, už se těším, v tomhle vedru bych se nejraději naložila do vany....a ještě mám jednu otázku...vůbec nemám hlad od pondělí prakticky jen piji vodu a teď nevím, co dál...mám se přinutit něco sníst nebo počkat až si tělo samo řekne a hlavně jak často tak jíte??? A pokud nebudu mít hlad, mám stejně jíst třeba po 3 hodinách??? _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
No vidiš Moravane a to jsi slibobal, že žádné sado-maso hadičky nebudou...a já měla hned 2, jen ten klistýr chyběl, ale bez toho jsem se obešla , ale bála jsem se, že mi ho dají závěrem, mojí kolegyni vedle mě na posteli dokonce každý den cévkovali, nemohla se chudák ani vyčůrat, nešlo jí to, z toho jsem měla tedy taky strach, ale naštěstí můj močový měchýř byl v tu chvíli při mě  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:16 am Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | Ahojky Martino zdravím...víš, že ani nevím na jakém pokoji jsem byla???Ale asi na 1, protože jsem si všimla, že přesně naproti byl pokoj 11 a 12 a ry byly poslední a já byla na druhé straně hned vedle sesterny. Mohla jsi alespoň nakouknout, to mě mrzí, já vůbec nevěděla, že tam bude někdo tady z fora. Jak víš, že jsem tam byla já?? Já na přijmu viděla jen černovlasou slečnu a pak nějakou paní a ta se jmenovala myslím Marie. Na pokoji se mnou ležela Veronika,taky z Prahy, tak jsem jí řekla o foru, tak slíbila, že se taky přihlásí. | Já jsem to taky nevěděla, že tam budu, jela jsem v ppondělí na rychlo. A opravdu jsem nechtěla, aby někdo ode mě chytil to nepříjemný hnisání. Po operaci to není nic moc pěknýho, takže je mi to opravdu líto, ale chránila jsem sebe, ale především ty ostatní. A s tím metříkem, zkus ho aktualizovat a pokud to nepůjde, budeš si muset udělat novej. Není v mých silách ti pomoct. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 6:03 pm Předmět: |
|
|
Taky Jsi na tekuté takže vývary,jogurtové nápoje,přesnídávky, jogurt apod. určitě jez po 3 hod.i když nemáš hlad, ale jen málo tak 100 ml ono ze začátku to ani víc nejde. Jinak já chodila ¨doma bez náplastí, když jsem š la ven tak jsem si přelepila port na vyndání stehů jsem jen zalepila port. Jinak zatím ničím nemaž, až se ti vyloupnou stroupky tak můžeš jak radila Zelenoočko nebo já mazala měsíčkovou mastí. Gratuluju k prstýnku a přeju hodně štěstí při hubnutí pa pa  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
Díky Olčo, tak od zítřka najedu na pravidelnost, dnes jsem na 2x vypila aktimel a měla jsem dost a trochu šťávy z melouna _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
pro Taky10
já jsem měl trošku problém s jizvama (a s čím taky ne ... taky musím mít všechno )
tak jsem si v lékárně koupil náplast Omnifix Elastic .. to je ta bílá skoro papírová, co ji používají i v ISCARE
... po osprchování jsem na jizvy dal malinký plátek gázy a přelepil - krásně to přes ni dýchá a lehce se odlepuje. Doporučuji. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:26 pm Předmět: |
|
|
Moravane....máme teď skoro stejné BMI, tak se budem předhánět  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:41 pm Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | Moravane....máme teď skoro stejné BMI, tak se budem předhánět  |
hmm mě se to nějak zastavilo a mám pořád hlad  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|