Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nika

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 8:24 am    Předmět: Citovat

Díky za radu, tak já se budu o víkendu držet. Nerada bych, aby mi tu operaci odložily. Crying or Very sad Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eficka

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 9:04 am    Předmět: Citovat

ahojky ja mela jatra zvetsena uz pri sonu takze jsem mela zhubnout pred operaci 5kg povedlo se mi cca 8kg a bez nejakych leku.
za dva dny se jatra zmensit nestihnou (teda alespon podle meho lekare) je treba aspon tak mesic dodrzovat zdravou stravu (malo tuku,libove maso ovoce zelenina) pred operaci jsem si neodpustila pizzu a vse ok ale jinak jsem cele dva mesice sekala dobrotu:-)takze bych na dva dny pred operaci nespolihala pokud se ma jednat o zmenseni jater Very Happy

[/url]
nika

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 9:28 am    Předmět: Citovat

Já je nemám zvětšený, teda alespoň na sonu mi nic neříkali. Prý je vše v pohodě. Jen jsem musela dvakrát na gastro, ale to už je taky v pořádku.

[/url]

SKYPE - veronika5382
Taky10

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 10:08 am    Předmět: Citovat

Jsem tu jen na skok....mám dnes fofr........ale musím se vypovídat....dnes mi volali s Iscare......prý v červenci neoperují....tedy asi teď se rozhodli neoperovat, něco tam budou předělávat....takže mi posunuli termín.....jsem z toho vyřízená, ale já vím, že tím si nepomůžu, takže Danielko...nejsi v tom sama, dali mi termín na 6. srpna............jsem zklamaná atak raději nebudu pokračovat v psaní...pokazila bych Vám náladu, zatím pa...mějte se....
qwys

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 10:59 am    Předmět: Citovat

AHoj Taky, koukam ze mas taky den D - jako debil Laughing Confused Jenze ja je mam porad, takze uz sem zvykla, tak me to nechava vlastne klidnou, jen to podavam ironizujicim tonem Laughing Pac mam ascendent v Panne. A toho 6.8. te bude operovat kdo? Abych vedela, kdy se mam objednat na kontrolu Laughing (kontrolu niceho).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 11:00 am    Předmět: Citovat

Oni si fakt neuvědomují, co to dělá s psychikou? Crying or Very sad Fakt je mi vás holky líto a od nich je to krajně bezohledné. Twisted Evil

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
nika

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 11:35 am    Předmět: Citovat

Téda holky, to je hrozný, že vám stále přesouvají termíny. To musí být veliké zklamání. Sad Sad Chtěla jsem se vás zeptat proč jste šli právě do Iscare. Question Vždyť tuhle operaci dělají i Na Homolce, ve Střešovický vojenský nemocnici. A to je jenom Praha. Teď nevím přesně kde, ale dělají to i jinde v ČR - Brno atd.Ale ono to je jedno, já jen že je vás dost komu takhle v Iscare přesunuli termín a je mi vás líto.

[/url]

SKYPE - veronika5382
Taky10

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 9:14 pm    Předmět: Citovat

Tak večer mi volali s Iscare znovu...a dali mi jiný termín, lepší, na 30.7. tak jsem z toho už magor....no, prostě dokud nebudu na sále, tak už nevěřím žádnému datu a i tak to třeba není jisté, že mě odoperují.....Vadí mi to, jak psychicky, tak hlavně proto, že jsem celé prázdniny zorganizovala tak, abych se dobře zahojila, dětem jsem plánovala tábor, babičku na hlídání atd....Neříkejte mi, že když jsem byla v pondělí na gastru a ověřovala jsem si termín, že nevěděli, že celý srpen nebudou operovat, taková rozhodnutí se nedělají ze dne na den
martina

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 8:19 am    Předmět: Citovat

V pondělí nastupuji ráno do ICARE a ještě týž den jdu na sál - operace žlučníku, tak se tam zkusím nenápadně (nebo spíš nápadně) poptat, proč mají najednou tolik změn v termínech atd. A dám vám potom vědět. Přece jen, když tam budu chvíli ležet, tak je víc příležitostí se setřičkama prohodit pár slov a ony rády poví.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
elena

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 12:45 pm    Předmět: Citovat

Tak Martino, zvládni ten žlučník a pak dej vědět, jaký to bylo. Mě to bohužel taky čeká. Doufala jsem, že to vydrží do zimy a ono asi ne. Už mi párkrát bylo špatně, ale zatím teda záchvat ne. Jen trochu bolení břicha a hrozné krkání. Nemůžu vůbec česnek, ten mě zabíjí a kombinace mastné a ještě česnekové, to by byla moje smrt. Takže pokud ta mrcha nedá pokoj, tak budu muset jít dřív. Oni mě na to v Iscare upozorňovali, že jak zhubnu, že to začne zlobit, ale že to bude tak rychle, to mi neřekli. I když teda vyhrožovali operací tři měsíce po bandu a to teď skorem mám, ale nechci se nechat na léto rozřezat. Chci se koupat a být fit. Tak snad to do podzimu vydrží. Tak se drž a ať to dopadne, tak jak má a nic tě nebolí.

[/url]
Reloaded

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 3:16 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den všem,
19. 6. tj. před třema dny jsem podstoupila bandáž žaludku v ISCARE. Chci se zeptat, zda je normální, že mě dost bolí port a připadám si jako balon. Prosím, může mi někdo napsat, jka dlouho po operaci měl bolesti a jestli na ně pomáhá něco jinýho než čípky nebo kapky? Děkuji všem a přeji krásné štíhlé léto... Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 3:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Reloaded, port bolí většinou dost dlouho a nafouklí jsme byli všichni, je to zbytek plynu, který vháněli do dutiny břišní. V nemocnici chodí za pacienty po operaci rehabilitační sestra, která ukazuje jak cvičit, aby šly prdíky ven. Když si pročteš Forum, zjistíš, že tohle se tu rozebírá stále dokola, ale to chce sem občas zajít a pročíst si, co tě zajímá. Je dobré i před operací, aby pak nebyl člověk zaskočenej, jak tělo reaguje. Tak se neboj, jsi na tom jako všichni. Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 3:39 pm    Předmět: Citovat

http://zdravi.idnes.cz/chirurg-obezita-je-lecitelna-nikoli-vylecitelna-fug-/zdravi.asp?c=A070515_093841_zdravi_bad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
OravaP

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 4:11 pm    Předmět: Citovat

Ahojíček, koukám že nejen mě se pořád posunuje operace, měla jsem jít začátkem června a když jsem volala na termín tak mě řekli at si zavolám začátkem měsíce že snad už bude vědět termín, je to šílený to čekaní,
martina

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 5:17 pm    Předmět: pro elenu Citovat

eleno, to je přesně to samý jako se mnou. Při sonu mi zjistili 2 kameny a protože mi do té doby nedělaly žádný problém (vlastně jsem o nich ani nevěděla) tak mi udělali nejdřív bandáž, ale dr. řekl, že do 3 měsíců mě chce vidět na sále. No a já protože jsem neměla žádné problémy, tak jsem dělala mrtvýho brouka a naplánovala si to taky až na zimu. Ale člověk míní a žlučník mění. Sice jsem klasickou koliku taky nezažila, ale vím o něm a strach, aby mi nebylo hodně blbě a já nemusela ležet v nemocnici na kapačkách a čekat až to přejde a teprve potom jít na operaci, mě dohnal, že jsem se raději objednala a nechám si to udělat raději teď. Aspoň budu mít klid.

Sice se bojím (snad víc než před bandáží), ale zase to budu mít už za sebou a dovolenou v srpnu si myslím, že v pohodě zvládnu.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: