Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 5:52 am    Předmět: Citovat

Decka, vam, co ste docentky, gratuluju a zavidim Embarassed !! Ja tam jeste nejsem, nebot mam tezky mozek, prisla sem na to, ale jakmile skonci zkouskove, tak se zase vypari, odletne jak holuběnka, tak pak vam zavolam do klubu a pripojim se Mad Shocked ja du na zkousku, bojim bojim Rolling Eyes Crying or Very sad Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 5:55 am    Předmět: Citovat

Holky my to děláme celou dobu blbě. Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 5:56 am    Předmět: Citovat

Prej do hodiny ztloustnes o 35 kilo, oooo ja o ne zhubnout, tak se du zfleku ovinit!!! Twisted Evil
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 12:35 pm    Předmět: Citovat

Moni Laughing Laughing Laughing Laughing ,tak se jdeu převážit a ať si mi šoupou s termínem jak chtějí Laughing Laughing Laughing
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 12:44 pm    Předmět: Citovat

uvidíš, jak budeš po převážení spokojená. Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 12:52 pm    Předmět: Citovat

No to doufám Razz !Už jsem tak nějak z nejhoršího"vydejchala" to šoupnutí termínu Confused Rolling Eyes ,ale teď nevim....Jsem objednaná na příští středu k dr.Owen a na předoperační.Asi blbost tam jezdit,když mě SNAD operovat budou až 30.7.,co?Štvou mě,že mi šoupají s termínem,to mi zařídí,ale o ostatní věci,aby se člověk staral sám Evil or Very Mad !Do Prahy to nemám za humnama a každá zbytečná cesta navíc stojí taky nějakou tu pětku!Asi tam zavolám a zjistím,co a jak.
rendula

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 12:58 pm    Předmět: Citovat

Teda holky,to by mě asi pěkně hnulo,takhle to furt měnit. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 1:05 pm    Předmět: Citovat

Taky Vás lituju... dokážu se vžít do Vaší situace.. ale zatněte zuby a zkuste to překlenou v pohodě... však se taky dočkáte.. Wink a na Vánoce - o několik kil lehčí - se tomu budete už jen smát.. Laughing Laughing
marie S.

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 2:00 pm    Předmět: Citovat

danielo, tak tam paní doktorce zavolej, a jestli nepotřebuješ třeba recept na léky ( psala mi meridii) tak se s ní domluv. Je opravdu zbytečné, pokud to má být předoperační tam jezdit, protože to nesmí být starší týdne. Mě ho dělali až ráno před, krev a moč a EKG a spirometrii dělali sestry a dr. šrámková, mě poslechla a chirurg ještě napsal předoperační zprávu, a už jsem mazala na pokoj. Dr. Owen je moc hodná a několikrát jsem ji volala , jednou i na mobil když jsem ji nemohla sehnat a byla příjemná.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 4:39 pm    Předmět: Citovat

Maries,já vím,že je pí.doktorka moc fajn,nemohla bys mi prosím písnout její číslo na mobil soukromou zprávičkou ?Díky.Meridie mi už dochází,měla jsem jí skoro jak spočítanou do operace.....Ale teď o ní projevil zájem i manža Laughing ,tak se spravedlivě rozdělíme.Já si taky myslím,že je zbytečný tam jezdit,sice už jsem si koupila jízdenku,ale co tam,že Rolling Eyes ?
marie S.

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 5:56 pm    Předmět: Citovat

prosím tě Danielo, přišla ti ta zpráva? Nějak mi to ukládá do nedoručených a nevím z tho zda je to poslaný nebo ne.Koukni a napiš kdyžtak ti to pošlu ještě jednou

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
milus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 6:33 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem se dostala konečně pod tu stovku už nejsem trojciferná, ale dvojciferná mám 98kg takže celkem 30kg dole, JENŽE za jakou cenu v úterý ránojsem zkolabovala a odvezla mě záchranka do nemocnice s podezřením na mozkovou mrtvici. Naštěstí se to neprokázalo a ani jiná vyšetření nic neukázala lékaři se nakonec usnesli, že to bylo z nervů a špatné léky na tlak. Nějak se to na mě všechno sesypalo, tatínka jsme minulý týden dovezli domů po mrtvičce, mamince našli něco ve střevech a ještě všelijaké starosti, takže jak řekla dr. v nemocnici džbánek přetekl. Dnes mě pustili z nemocnice domů, ale není mi moc dobře.

Několik dnů jsem sem nenahlížela a vidím ty krásné pokroky GRATULUJU VŠEM Shocked Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Měřík jsem si ještě nestihla opravit Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 6:39 pm    Předmět: Citovat

Jejdanánky Miluško... copak nám to děláš, holka ?? Shocked Shocked
Pěkně mě ten Tvůj příspěvek vyděsil, jen co je pravda.
Jo jo - nervy - to znám dost dobře - taky jsem si prošla dost krušným obdobím a taky mě porazilo. Je ale třeba trochu vysadit, nabrat síly a jak jen to půjde, vzepřít se tomu.
Holka, opatruj se, šetři se a hlavně už nic takového nedělej!! Wink Držím pěsti Wink Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 6:59 pm    Předmět: Citovat

Miluško to je mi moc líto, co se ti přihodilo, jo nervy, to je věc, ty dokáží šílené věci s lidským tělem. Nedivím se , že tě to tělíčko zradilo a nezvládlo ten nápor. Naše tělo je opravdu jako hrneček, když do něho budeš pouze nalívat, tak přeteče. A to šílené vedro ještě k tomu, tak to vše ještě zhoršilo. Miluško, drž se a snaž se alespoň hodně spát, pokud ti to půjde Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 5:42 am    Předmět: Citovat

Miluško myslíme na tebe a držíme Ti palečky. Holka vydrž!!!!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: