Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: st červen 20, 2007 8:09 am Předmět: |
|
|
Tak včera mi řekli, že výsledky gastra jsou v ořádku, málem jsem skákala do výšky...znovu bych to asi nepřežila, takže operace snad toho 16.7. bude...napřed mi řekli, že půjdu kolem 15 hod. odpoledne, včera zase, že půjdu už v 9hod., tak uvidím, buď mi to řeknou ještě na tom interním, co jdu11.7, nebo až mi budou ještě předem volat. Chtěla jsem se zeptat, když by mě operovali ráno, tak v kolik tak ráno tam musím být??? A když odpoledne?? Pokud bude operace ráno, nechtějí doufám, abych si tam šla večer předem lehnout???? _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st červen 20, 2007 8:30 am Předmět: |
|
|
Taky10, gratuluju k dobrejm výsledkům z gastra!!!
Jinak pacienti z Prahy tam myslím nemusí jezdit o den dříve, to víceméně chtějí po těch, co jsou víc zdaleka. Nástup je většinou kolem 7.00 ráno - a je jedno, jeslti jdeš na sál hned ráno nebo až po poledni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st červen 20, 2007 9:14 am Předmět: |
|
|
Tak děvčata,mám toho právě tak akorát Právě mi volali z Iscare,že mi ten můj dlouho očekávaný termín operace,bohužel,musí posunout ,že 9.7. určitě néé,něco na mně blekotala o zavřeném sálu a tak Že prý až tak v druhé polovině srpna Takže už toho mám tak akorát!Byla jsem asi nepříjemná ,ale vy,několikráte odložené,posunuté,mně chápete,co?Ještě minulý týden jsem tu "udělovala" rady o trpělivosti a teď můžu vzteky puknout!No nakonec,že prý by mně mohla ještě vmáčknout na 30.7.!Fakt mně neskutečně štvou!!!!Ještě jedu příští středu k doktorce Owen,tak se s ní pokusím promluvit,jestli by tam nenašla okýnko někdy dřív.Poprvé jsem do Iscaru volala někdy začátkem února,na kolečko mně objednali až na duben,horko těžko jsme domluvili termín na začátek července a teď tohle!Tak ještě uvidím,jak to nakonec všechno dopadne .Jsem naštvaná a smutná zároveň......Já vim,že jsem si v klídku tloustla téměř deset let ,ale teď už mi to čekání na operaci fakt připadá nekonečný.Všechny,co se o operaci začali zajímat daleko po mně,už jsou buď po operaci,nebo těsně před....Já se snad nedočkám Tak jsem si tu alespoň postěžovala,jaká jsem chudinka odsunutá ,sice mi to nikterak operaci neposune,ale aspoň jsem si ulevila.... _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: st červen 20, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
Dani to je mi líto. Já se tak těšila, že tě poznám a oni nám to tak zhatí. Budu držet palečky, at ti paní doktorka pomůže a termín se najde dřív. Já se do toho obula jen těsně před tebou a už jsem dva měsíce po a ty musíš zase čekat. Tohle se mi na nich taky nelíbí. Já si tím sice neprošla. U mě funguvalo všechno podle domluvy, ale taky bych řvala zlostí.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: st červen 20, 2007 9:24 am Předmět: |
|
|
Ještě mě tak napadlo. Proč někomu nabízejí ještě léky a hubnutí před operací a podle BMI jste na tom někteří líp než jsem byla před operací já?Mě jen řekli, at zkusím odložit tak 3 kila než půjdu pod kudlu a jinak nic. Nikdo mě nějakým jiným způsobem netrápil. Já ani nemusela přijet o den dřív a to jsem jela 370 km. Vyjížděla jsem o půl druhé ráno a po deváté hodině už mě brali na sál. I kolečko mi nabídli v jeden den všechno a dietní sestru jsem neměla vůbec. Jsem z toho volajaká zmetěná. Není pro všecny stejný metr. Kdyby to všechny měly já, tak si hvízdají spokojeností.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st červen 20, 2007 9:32 am Předmět: |
|
|
hmmm.Taky jsem se těšila,že když nám neklapla ta operace společně,že mně přijde utěšit po operaci spřízněná duše a zas z toho nic nebude .Nevím,proč to u někoho vše klapne a u druhého s tím dělají takové obštrukce......No uvidím,co mi k tomu poví ještě doktorka . _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: st červen 20, 2007 9:43 am Předmět: |
|
|
Taky,Zelenoočko bohužel i Pražáci musí do Iscare den před operací pouze ti, kteří mají operaci v pondělí tak nemusí. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st červen 20, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
Pro Danielu - je mi líto, že ti to zase posunuli, mě když řekli na Homolce, mže přes léto tuhle operaci nedělají,tak jsem na ně asi koukala hodně nešťastně nebo viděšeně , protože mi nabídli termín 2.7 - je to určitě i proto, že jsem zdravotní sestra a oni to ví.
Pro Romanu - to je ÚŽASNÝ, že si tolik schodila, utčitě ti velmi stouplo sebevědomí a taky se cítíš celkově líp . Já doufám, že se taky tak budu cítit. Již brzi
A pro Monču - po mě taky nechtěli žádné hubnutí před operací a kolečko jsem taky měla vše v jeden den - od náběrů, přes psycholožku, gastro až sono. Jo a u dietní jsem taky nebyla. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st červen 20, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
s tím dnem předem je to asi jak kdy, já šla v úterýjako druhá a stačilo ráno v 1/2 8 a to jsem neměla předoperační vyšetření, a paní která šla druhá ve středu tam už musela být v uterý a byla pražská. Asi jak jim to vychází. S tím přeložením je to smůla,když mne objednávali na kontrolu tak to bylo taky pořád , to ne je dovolená, pak taky ne, a čekárna plná , asi toho maj hodně. Tak snad se to povede, doktorka Owen ale termíny neurčuje ani neovlivní, objednává chirurg. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st červen 20, 2007 10:53 am Předmět: |
|
|
ještě k tomu hubnutí, taky asi záleží na velikosti jater, já je měla hraniční a tak jsme se dohodli že by to bylo dobrý pro operační výkon. měli tam několik případů, že kvuli velikosti jater operaci neprovedli.Já zhubla před operací 6 kg sama a 4 kg s meridií. Se mnou byla na pokoji paní, které bandáž dělali napodruhá, napoprvé ji otevřeli a zjistili že to nejde že ty játra jsou moc velký a tak ji jen zašili a bandáž nedali. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: st červen 20, 2007 10:56 am Předmět: |
|
|
No pane jo. Jít tam nadvakrát Já jsem po... i napoprvé _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sie
|
Zaslal: st červen 20, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
Tak mne dneska objednali na 13.8. na operaci. wow, už se nemůžu dočkat. Jen doufám že mi to neposunou, už bych to měla ráda za sebou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st červen 20, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
Prave kvuli tomu nekolik dni pred operaci se nesmi tuk. Ja dva dny nejedla vubec. Ale rikali, ze se muze zelenina treba a caj s trochou cukru, ale hlavne ne tuk. Potom se jatra zmensi... A tahle dieta je dobra uz i klidne 5 dni pred. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: st červen 20, 2007 12:19 pm Předmět: |
|
|
No mě dali leták s instrokcema a den předem můžu jen tekutou dietu a nic víc. Já jsem si řekla, že si ještě poslední týden dám něco dobrého, ale výčitky mi to moc nedovolí, tak hřeším jen trošku. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 5:54 am Předmět: |
|
|
Niko, jestli chces predejit tomu, ze by te poslali domu s maxijatrama, tak urcite 2 dny taky nejez, mne rekli, ze sem fakt udelala jenom dobre ale byl to humeeel... chce to aspon trochu cukru... to prave dovoli... ale hlavne zadny tuk  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|