Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HankaŠ

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 7:23 pm    Předmět: Citovat

Moc všechny zdravím.Niko chtěla jsem se s tebou podělit o své zkušenosti. Řadu let trpím na migrény /opravdu fest,zvracím mám poruchy vidění když ji mám jsem úplně odepsaná /v práci to už znají a tak stačí zavolat,protože prostě nemůžu vstát-jediné co se mi chce je brečet...
Před bandáží jsem měla proto velký strach co po narkoze,zda mi nebude špatně.Tenhle svůj problém jsem napsala i do dotazníku co se vyplňuje po příjmu na pokoji.Kolonka tam sice není ,ale já to tam dopsala.Můžeš to taky vepsat do odstavce zda bereš léky proti bolesti /myslím že je tam často-občas-vůbec/tak jsem to tam rozepsala,že trpím na migrenu a co na to beru...Anestezioložka když přišla před operací mně uklidnila,že nemám mít strach,že si s tím poradí-opravdu nebylo mi vůbec nic jen druhý den mně bolelo za krkem a šlo mi to do hlavy/prý od podložky pod hlavou/ tak jsem si po dohodě vzala Algifen kapky/měla jsem své/. Po dvou měsících jsem šla na žlučník -dnes jsou to dva týdny a po narkoze v noci se mi chtělo blinkat,ale neměla jsem v žaludku vůbec nic a tak mi sestřička dala cosi do kapačky a během pár minut mi bylo prima. Ptala jsem se proč to Question Surprised že posledně mně nic nebylo a dověděla jsem se že jsem měla velké srůsty a operace trvala déle /2 hod,/ a tudíž jsem měla silnější narkozu a tělo na ni takhle reagovalo. Ale rozhodně to všude říkej nic tím nezkazíš..... Exclamation Exclamation Surprised Moc ti držím palečky a neměj strach Razz Exclamation

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nika

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 7:34 pm    Předmět: Citovat

No určitě to všude nadiktuju a algifen si hned přibalím do tašky do nemocnice. No a jak si říkala o té bolesti za krkem tak to bude u mě velikánskej problém aprotože mám nemocnou krční páteř. No ale pro krásu se musí trpět. Už se moooc těším až to budu mít za sebou

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 10:14 pm    Předmět: Citovat

Mě taky bolelo po operaci za krkem... a taky hlavně ramena.. ale mě nic o podložce neříkali - mě bylo řečeno, že je to po té operaci normální, že je to z toho, jak jim na sále visíš - tak tě musej přivázat za ruce (ramena)..
Elenka tady kdysi krásně popisovala, že ji musej přivázat, to aby jim neuletěla pryč, jakmile ji nafouknou... hihi.. vzpomínáš, Eli?
Romana

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 11:51 pm    Předmět: Citovat

Marie S. to ti asi jen po tom slunci trochu hlavička vynechává,píšu na metříku kila,těch 134 jsou kila které chci celkem zhubnout,ano vážila jsem přes 200kg ,a pod metříkem máš první číslo kolik jsem zhubla a to druhé kolik mi ještě zbývá.Tak doufám že ti to jako vysvětlení stačí Razz :lol:ikdyž metřík máme na principu stejný tak by jsi mu měla rozumět Shocked Rolling Eyes
Taky10

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 7:08 am    Předmět: Citovat

Tom co tady popisujete...i to jsem zažila a taky se toho nejvíce obávám...stavu po narkoze...po prvním císařském řezu mi bylo fakt dost blbě...zvracela jsem jak blázen a motala se se mnou celá postel, vlastně i pokoj a tak dobré 2 dny to trvalo, než to přešlo, ani jsem mezi tím moc neregistrovala, že jsem v porodnici, že mi vozí dítě na krmení....fakt, bylo to hnusné, moje mamka, když mě po operaci viděla, tak brečela, prý jsem byla jak mrtvola, všude jsem měla hadičky, pak i ještě dva dny cévku, nebyla jsem schopná stát, řekla bych, že jsem měla i poporodní depresi, že už asi nikdy nebudu schopná vstát z postele, natož se postarat o dítě, když za mnou sestřičky přišly, že mám vstát, že mi pomůžou a půjdem se osprchovat, tak jsem si ťukala na čelo, že to nemůžou myslet vážně, že jsem lazar a že asi zůstanu na vozíku, byly hodné, pomohly mi, vytrpěly chudinky i mé blbé řeči, měly trpělivost, tak mi pomohly vstát a jak jsem vstala, tak rychle jsem šla k zemi...zachytily mě a daly sednout na postel, chvíli jsme čekaly a pak jsem se opírala o židli a sunula jí před sebou až před sprchu a sestry mě podpíraly, ve sprše jsem jenom stála a říkala, ať si se mnou dělají co chtějí, že já už nemůžu nic....fakt hrozný...přežila jsem to, i když v porodnici jsem byla ještě 3 týdny, špatně se mi hojila jizva, hnisala, pořád z ní něco teklo a já si říkala, že další dítě nikdy, ani operaci......ale člověk míní......po 3 měsících po tomto zážitku jsem byla pod kudlou znovu...žlučník...měla jsem takové záchvyty i při dietě a lécích a občas i infuzích, až po jednom velkém záchvatu jsem ještě ráda pod tu kudlu šla....už předem jsem řvala, že se nejvíc bojím narkozy a jak mi je po ní zle...fakt tam něco přimíchali a já byla hned po operaci jako rybička a tak to pak bylo se všemi operacemi...už i teď jsem na to hned upozorňovala, ale řekli mi, že se nemám čeho obávat a mám se domluvit s anesteziologem..........což rozhodně udělám...tak doufám, že mě tento zářitek nepostihne znovu, ale říkám si, že horší než gastro to nebude.....tomu se zatím nic nevyrovnalo.....a doufám, že ani nevyrovná
Taky10

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 7:10 am    Předmět: Citovat

jo a ještě...ramena mě taky bolely, ale prý je to i tím, jak se do Vás dostane vzduch, tak ten se někde v těle vždy usadí...než vyleze kudy má Laughing , mě se vždy usadil v ramenou, myslela jsem si, že mi prasknou, ale jen co šly větry ven, tak bolest se ztratila....
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 7:15 am    Předmět: Citovat

Taky10,tak jsem nepřeháněla,co? Confused Rolling Eyes Confused ?To gastro je fakt humáč Shocked Confused !A co se týče narkóz,už jsem si taky vytrpěla svoje,tak budu taky zavčasu hlásit,jak mi je příšerně zle po narkóze Confused Rolling Eyes Confused .Císaře mi dělali v epiduralu a bylo to v naprosté pohodě,i když posadit se poprevé po císaři je taky zážitek.Jsem si vždycky začala sedat cca 1 hod. před začátkem návštěv Laughing Laughing Laughing .Ale jinak mi nic nebylo,jako kolapsy,blitíčko a tak..... Ale to gastro,děkuju pěkně Confused Rolling Eyes Confused !
Taky10

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 7:19 am    Předmět: Citovat

Danielko, fakt zážitek...no jdeš přede mnou na operaci, já o týden později, tak mě budeš informovat.....budu napjatá, ještě jsem se chtěla zeptat, všechny vyšetření mám za sebou, na operaci jdu 16.7.,ale nechápu, proč ještě týden před tím jdu znovu na internu, na krev a na vyšetření, na ekg a spirometrii, když jsem vše měla v pořádku, měli jste to taky tak????
Moravan

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 7:31 am    Předmět: Citovat

Prcinky moje,
nebojte se - není to taková hrůza.
Já jsem za hodinu po převezení na pokoj už šel sám na záchod.
A věřte tomu: Čím dříve vstanete, tím dříve všechny ty plyny a jedy půjdou z těla ven a bude vám líp.
A bolest? - ta se dá dnes utišit. Setkáte se s ochotou každému od bolesti ulevit.

Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 7:53 am    Předmět: Citovat

Moravane díky...snad žádná bolest nepřijde...algifen si taky raději přibalím....jistota je jistota....
nika

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 8:45 am    Předmět: Citovat

Pro Taky10 - To předoperační je úplně normální, oni nesmí být ty výledky starší 14ti dnů. To kvůli tomu, kdyby jsi měla nějakou infekci v těle a tak. Já to absolvuji právě teď. Ráno jsem byla na náběrech a do týdne to ostatní.

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Olča

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 8:58 am    Předmět: Citovat

Moc se tady neděste hlavně ty co jsou před operací. Já jsem po operaci 3 týdny a jsem v pohodě. Narkóza byla taky v poho... žádná blivačka ani bolest po operaci.... sice to vstávání z postele jde hůř, ale jde to tak 3 dny to trochu bolí ale nic hrozného to asi po každém zákroku. Hlavně to chce chodit aby prdíky odešli....takže děvčata nebojte se ničeho Very Happy Smile Laughing
marie S.

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 12:45 pm    Předmět: Citovat

Romano, díky za vysvětlení, v tom případě blahopřeji k zhubnutí tolika kil, mě to připadalo až neuvěřitelné, proto mi to nevycházelo. No to je prostě nádhera!

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 12:48 pm    Předmět: Citovat

Romča je úžasná, já před ní smekám. Fakt ! A držím palce ať se to hýbý dál a dál. Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
marie S.

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 12:55 pm    Předmět: Citovat

tak dneska jsem byla vytahat stehy na Iscare, a protože můj doktor byl na sále,vzala mě dr. Doležalová, moc příjemná, vytahali mi stehíky, a už jsem pádila domů. Kontrola až 9.8., protože mezitím mají dovolenou a pak zase já. Varovala jen před jídlem na dovče, ale my schválně máme bez jídla ,aby mne ty přeplněné švédské stoly nelákali. Čekárna nebyla přeplněná , ale spousty lidí na pohovory.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: