Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nika

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 9:22 am    Předmět: Citovat

Ahojky lidičky. Jsem tu nová, ale nemám voperovanou bandáž. Je mi pouhých 25 let a vážím 127 kg. Tuto operaci jsem chtěla podstoupita ale mě byl doporučen MGB - minigastrický by-pass. Na operaci jdu cca. za dva týdny. Moc se na to těším, až budu moci něco dělat s mojí váhou.Já ráda jezdím na lyžích ale stouto váhou se to už moc nedá (vydržet v lyžácích a tak) Má tady někdo zkušenosti s MGB nebo nějaké info Question Doufám že tady na těch stránkách berete i ty co mají jinou operaci než bandáž Question Razz

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martina 2

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 9:38 am    Předmět: Citovat

Ahoj Niko, vítám Tě mezi námi.
Romana má bypass Smile
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 9:42 am    Předmět: Citovat

Ahojky Niko, nám je jedno, co máš za operaci a jestli nějakou vůbec máš. Laughing Laughing Vítámě tě tady mezi náma. Důležité je, že chceš něco se svým tělem dělat a tady budeš mít podporu ze strany náš všech. Laughing Laughing Laughing Takže holka do toho Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
nika

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 9:44 am    Předmět: Citovat

Dík za info. Já se vcelku bojím, ale za to mi to stojí. Čekala jsem na tu operaci dlouho, protože jsem myslela že nejdříve musím přemluvit obvodní doktorku a ta mi to pořád rozmlouvala. Prý je mnoho možností jak zhubnout, ale ona má 60 kg i s postelí a problém s nadváhou nikdy neměla. Užívala jsem mnoho léků, i zahraničních po kterých jsem zhubla i 30 kg za 3 měsíce ale pěkně se to podepsalo na mém zdraví. Pak jsem samozřejmě přibrala 40kg. Twisted Evil

[/url]

SKYPE - veronika5382
nika

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 9:48 am    Předmět: Citovat

To je super. Takovou podporu jsem nečekala. Asi na těchto ztránkách budu častěji. Mám takovou otázku : Jsem zdravotní sestra, na mém oddělení je nás teď tak 25 sester a ani jedna neví že jdu na tuto operaci. Myslím si že by mě odsuzovali za to, že nedokážu zhubnout i normálně bez operace. Myslíte si, že bych jim to měla říci Question

[/url]

SKYPE - veronika5382
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 10:05 am    Předmět: Citovat

Niko, ty sama své kolegyně znáš nejlíp a podle toho se musíš zachovat. Tady některé holky okolí nic neřekly a asi ví proč. Já jsem ale každému otevřeně řekla co a jak a je mi jedno co si o tom myslí. Wink Ty kila jsou jen moje, já se tím trápím, všem okolo je to jedno a je taky moje věc jak to budu řešit. Very Happy Ten kdo tě bude hanit a pomlouvat si nezaslouží být tvůj přítel. Wink

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
nika

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 10:18 am    Předmět: Citovat

To je zase pravda. Mám dvě kamárádky, které to ví a pak ještě dvě ségry a maminu. Ty mě podporují a to mě zatím ke štěstí stačí

[/url]

SKYPE - veronika5382
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 11:46 am    Předmět: Citovat

Já jsem s tím,komu to říct a komu ne,nejdřív taky dělala celkem drahoty....Nejdřív jen manža,pak jsem to řekla ségře a tím jsem si mohla být jistá,že ta to poví bráchovi,mamce....Bála jsem se to mamině říct,taky se celej život hlídá,aby nepřibrala a nás od malinka honila,aby jsme netloustli.Ale nějak se jí to vymklo.Asi zafungovalo něco jako dětská revolta a já se cpala potají,naschvál.Až teď chápu,že jsem se vlastně cpala naschvál sama sobě.Ale hold na některý věci si člověk musí přijít sám Embarassed Rolling Eyes !Já jsem momentálně na mateřské"dovolené",takže jsem zatím kolegyně a bohužel ani kamarádky řešit nemusela.Ale myslím,že až bude vhodná doba,tak jim to povím.Doufám,že než se budu vracet do práce,že už to na mně bude sakra vidět Laughing Wink a pak budu asi muset s pravdou ven.A je mi to jedno,ať si každej myslí,co chce,oni ty kila navíc za nás taky nenosí.A mají nás drbat,že jsme tlustý,nebo že jsme zhubli s prstýnkem?Je mi to fuk.Kdo nám to přeje,ten se bude radovat s náma a kdo s tím má nějaký problém,tak ať si ho vyřeší,to není naše věc!Myslím,že se fakt nemáme za co stydět Cool !Ale rozhodnutí,komu to řekneš a komu radši ne,je na tobě....
nika

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 6:10 pm    Předmět: Citovat

No ja to raději v práci zatím říkat nebudu. Nejsem si jistá jak by holky zareagovaly. No a doma toneví jen tata. To opravdu nevím jak by zareagoval on. Kdyby hrozně, tak si myslím, že by mě to asi hrozně mrzelo. Ale i tak teď myslím jen na to abych měla už tu operaci za sebou a jak alespoň něco zhubnu.

[/url]

SKYPE - veronika5382
nika

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 6:26 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky, samozřejmě že obavy jsou pořád. Já jsem se předoperačního kolečka taky obávala i když já jsem dala na doporučení a jdu na o něco radikálnější operaci. Jdu na minigastrický bypass. Provedou to na Homolce. Předoperační kolečko jsem ale měla stejné jako všichni ostatní. Dokonce jsem měla dvakrát za sebou gastro protože jsem měla helicobactera a ten je při této operaci kontraindikací. Vše jsem zvládla a termín mám 2.července. Wink Wink Už se strašně těším a věřte mi že se taky dočkáte. Tady najdete vždycky podporu ode všech, to jsem poznala hned po první návštěvě tohoto fora

[/url]

SKYPE - veronika5382
marie S.

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 9:34 pm    Předmět: Citovat

Tak tě vítám niko, budeš mít hubnutí o trochu jednoduší, nemusíš se tolik držet a výsledky jsou jistější, zase ta operace je náročnější a nevratná, což si myslím že pro některé děvčata, která ještě chtějí děti by mohl být problém. Budeš muset brát vitamíny?, to prý je při té maloabsorci nutné. Každopádně ti přeji mnoho úspěchů, bydlím kousek od tebe, tak at moc nezatěžujem MHD. Ahoj Marie

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
nika

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 8:13 am    Předmět: Citovat

No výsledky po bypassu jsou prý opravdu "rychlejší" než po kroužku ale omezovat se budu muset určitě více. Nebudu třeba moct vůbec sladký, možná ani med, jen a jen umělá sladidla. Já bych pak měla totiž veliké potíže se zažíváním (křeče, průjem, zvracení ) a žaludek bude mít objem cca.60 ml, tak to se taky moc nenajím a s pitím při jídle je to stajné jako u vás okroužkovaných. Tak to opravdu nebude o moc snadnější ne Wink To jsem ráda že někdo bydlí kousek ode mě. Třeba by jsme se mohli někdy vidět, i když já to mám trochu složitější, protože jezdím stále mezi Prahou - prácí - Litoměřicema ( tam mám veškerou rodinu a já jsem na nich závislá ), ale myslím že by jsme se dohodli - někdu v budoucnu. MHD nezatěžuji, já si vozím zadek v autě Razz Very Happy

[/url]

SKYPE - veronika5382
nika

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 8:19 am    Předmět: Citovat

Jo a abych nezapoměla ty vitamíny a minerály budu muset brát do konce života a co já vím tak děti budu moci mít, ale až se mi váha ustálí. Stejně není zatím na obzoru žádný chlap, který by o mě stál Crying or Very sad

[/url]

SKYPE - veronika5382
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 9:36 am    Předmět: Citovat

Ještě se o tebe nika poperou.

nika

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 9:49 am    Předmět: Citovat

No to doufám, kvůli tomu to taky trochu dělám. Samozřejmě hlavně kvůli sobě a především kvůli nohám - z té mé váhy bolí a bolí. Crying or Very sad

[/url]

SKYPE - veronika5382
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: