Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: po červen 11, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
ještě jsem se chtěla zeptat,asi to tu někde je, ale než bych to našla....za jak dlouho jste si po operaci začali mazat ty jizvy?? Čím, aby se to dobře hojilo, asi po vytažení stehů, kolikátý den je tahají? Kdy si člověk může sundat ty náplasti? Já vím, je toho hodně, ale ptám se, zajímá mě to a jaké máte zkušennosti s těmi jizvami, hojí se to dobře? _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po červen 11, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
mě je namazali druhý den po o když jsem se chtěla jít vysprchovat, takovým jodovým umělým obvazem a potom zase zalepili.Doma si je přelepuju sama, bez náplastí se mi ty drátky zachycují o tričko nebo pyžamo a je to protivný a i mám strach abych si to neroztrhla. Na kontrolu jdu zítra tj, týden po o ale vytahovat stehy asi ještě ne, myslím tak 10 dnů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po červen 11, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
Etelo, je to tak, jak píšou ostatní. Není se čeho bát, doma si poležíš tak 2-3 dny a pak to již bude o 100% lepší. Já doma 2dny po příjezdu z nemocnice vařila, trochu poklízela, lehce umývala podlahy...prostě vše - ale s dávkou jisté opatrnosti... jinak je samozřejmě nutné nic těžkého nezvedat, netahat, nekopat na zahradě a tak... žádná těžká práce 6-8 týdnů....
Jinak co se stehů týká... tak si myslím, že skutečně v Praze vytahují stehy již za 7 dní, takže Tě to nejspíš, Marie S., čeká zítra. Mě je tahali až 10.den, ale já "patřím" do Olomouce..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 6:45 am Předmět: |
|
|
Stehy mi tahali po týdnu (operace v Praze). Jizvy se mi hojí dobře samy, ničím je nemažu. Ale myslím, že to je individuální. Někomu se rány hojí hůř a někomu v pohodě.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 6:56 am Předmět: |
|
|
Holky,no neděste mě,že kvůli vytáhnutí stehů budu muset do Práglu !To mně mužskej asi vykostí !Fakt si to vytažení stehů nejde domluvit v místních nemocnicích? _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 6:59 am Předmět: |
|
|
Dani tam nejedeš jen kvůli stehů, ale taky kvůli kontrole. Já jezdím každý měsíc 700 km.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:05 am Předmět: |
|
|
Roztomilej smajlík !No je to teda peklo!Se snad budu muset naučit projet Prahu sama,abych netahala porád celou famílii s sebou .Ještě možná na ty stehy,to ukecam na výlet do ZOO ,ale pak?! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:07 am Předmět: |
|
|
No já si myslím, že to pro tebe na výlet do ZOO ještě nebude. Budeš ráda, když dojedeš domů a odpočineš si. Já jedu do Prahy zase toho 10.7. a beru malou sebou. Budeme odpoledne courat po Praze a další den máme ZOO na celý den. Večer Pendolínem domů. Už se na tebe těším.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:18 am Předmět: |
|
|
Ach jóóó ....To vzdychání nepatří tobě,já se na tebe taky těšim ,sice ze mně bude asi úplná troska,špatně snášim narkózu ,ale aspoň nějaká spřízněná duše mě podpoří osobně !Hold to se mnou bude muset mužskej zmáknout,kluci už jsou dost velký,aby počkali doma,no né?Včera mi zas pěkně zvedla mandle "maminka" kluků-teď je tam na týden měla,protože si to kluci u ní vyprosili,jak jsme byli na Slovensku.Od soudu má nařízeno vzít si kluky na 3 týdny po dobu letních prázdnin a včera poslala oznámení,že vzhledem k tomu,že je tam měla již minulý týden,tak že si je veme o prázdninách jen na 14 dní !Ten mladší z toho byl dost špatnej,pořád chudák nechápe,že se mámě nemůže vnucovat,aby si ho vzala k sobě víc....No a vzhledem k tomu,že rozhodně odmítají jet na tábor,znamená to,že 6 týdnů je budeme mít pěkně doma zalezlý......By se jeden z toho zbláznil  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
Aspon budeš mít fofr a kila budou zdrhat mílovými kroky. No děti to nemají jednoduché a rodiče si bohužel nevyberou. Měli štěstí, že narazili na tebe a snažíš se jim tu "mámu" nahradit. Ty seš akční (to si dokázala už tím, že ses jich ujala) takže něco vymyslíš a prázdniny si užijete.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:39 am Předmět: |
|
|
Snad máš pravdu .Něco budeme muset vymyslet.....Ale znáš to,dětičky jsou tvorečkové nevděčný ,jen tak s něčim je nenadchneš.Naštěstí v Karlačkách funguje příměstský tábor,t.j. denně,kromě víkend.,od 9-17 mají pro děti program.Docela pěknej.Už chodili vloni.Štve mě,že je nedostanem na žádnej tábor klasickej,myslím,že se ochuzujou o spoustu zážitků.Až budou velký,nebudou mít na co vzpomínat,ať už v dobrým,nebo i částečně zlým .Taky dodnes s"dojetím" vzpomínám na puťák,kde jsem málem vypustila duši ,ale zas na ostatní tábory,které jsem absolvovala(světe div se )s oddílem sportovní gymnastiky,kterou jsem dělala cca 9 let ,vzpomínám moc ráda.No jo,hold už dneska nejsou děti co bejvaly,nebo se mi to jen zdá? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:51 am Předmět: |
|
|
Děti jsou opravdu jiné než jsme bývali my. Ted je v televizi program celý den, za nás byl jen cca 2 hodiny denně. Proto jsme byli pořád venku a vymýšleli ptákoviny. Moji kluci na tábor taky nechtěli, ale jeli a pak už zase chtěli každý rok i dvakrát. Vydrž, oni se jednou osamostatní a budou rádi, že můžou vypadnout z domu. Já zase jezdila do 15ti let na koni. Pak se to nějak zvrtlo  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
Tak jsem bya na kontrole v Iscare, vše v pořádku, na stehy jsme se domluvíli s panem doktorem až za týden, jsem cukrovkář a těm se všechno hůř hojí. Po císařáku se mi stehy rozjeli a museli mi to znovu sešívat,tak at to pořádně sroste. Plus synek jede na školandu, tak budu mít časíka a taky dojedu sama nemusí manžel. Dnes tam se mnou trpělivě čekal což je u něj obdivuhodné. Čekárna byla plná že už se tam nedalo po desáté ani sednout. Bylo i několik mužů, i na příjem, možná to byl morawan nevím . Byla jsem pochválena od operace před týdnem jsem sundala 4 kg a od počátku tj. od dubna je to celkem 14kg. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
daniela vodkaď seš od Varů, když máš ovci tak počítám že na kolonádě to nebude? Já jsem puvodem kousek od Sokolova a jezdila jsem na střední do Ostrova každý den přes Vary, Ve Varech mám spolužačky a spolužáky, když jedem k rodičům občas se ve Varech stavíme na oplatku nebo vřídlo už jako turisti. Teď z Varů jsem se dočetla jezdí bus Student Agency, tím pak můžeš jezdit na kontroly sama, je klimatizovanej a ještě dostaneš kávičku a noviny. Kdybys potřebovala pak doprovod z Florence na Iscar tak napiš a když to vyjde tak ti pomůžu, není to nic složitého. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:58 am Předmět: |
|
|
Marie S máš pravdu,na kolonádě fakt nebydlíme !Teď přes víkend jsme naši ovečku ostříhali,ze Slovače jsme jí dovezli krááásnej zvonek s vytepanou protěží,takže teď když popoběhne,si připadám jak někde v Alpách !No já taky jezdila na střední do Ostrova,byť rozená Varačka,až do doby,než jsem si odskočila na víkend k budoucímu manžílkovi na domeček cca 20 min.od Varů a jsem tu už pátym rokem .V profilu máš povolání technik,tak předpokládám,žes absolvovala průmku,já gympl tamtéž .Ale děsně to letí....Teď to bylo 21.5. sedumnáct let od matury...Jo,jo .No,když bych moc neotravovala,tak možná příležitostně tvé nabídky využiju.Možná by mi stačilo ukázat cestu(kudy tudy do Bavorova,prostě se nemůžu ubránit hlášce ze Slunce,seno ..)a já bych to už pak třeba příště zvládla i sama.Tak si to budu pamatovat,a případně se ozvu.Jsi hodná ,díky. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|