Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HankaŠ

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2007 7:23 pm    Předmět: Citovat

Elen zdravím,je to asi různý nemá smysl někoho strašit.Já měla komplikaci s těmi srůsty o kterých nikdo nevěděl až při operaci jsem dala Mudr.Kasalickému prý zabrat Surprised Surprised Nejvíc mě bolela rána ve které byl zaveden dren,ten nám druhý den vytáhli a bylo to o 1000% lepší.Při operaci se moc snažili ,aby nám dělali co nejméně nových jizviček.Tak já i Terka máme dva stehy v pupíku ,jeden v jizvičce po bandáži /vpravo u žebra/ a dvě nové /dva a jeden steh/. Tentokrát mi bylo na blinkání po narkoze v noci,ale dali mi Surprised cosi do infuze a bylo to fajn. Jinak to asi vyjde na stejno /netlačí port Razz Surprised to je plus/. Den ode dne je to lepší Razz Exclamation Tak že se ničeho neboj peče jako vždy 100% ze všech stran
všichni se snažili aby nás to moc nebolelo ,tak že byly čípky a včeličky na noc.Mocc zdravím a neboj zvládneš to hrrravě Razz Exclamation Exclamation V pondělí nám s Terkou vyndají stehy a bude nám zase líp. Surprised Surprised Terezka hubne hodně nechci si vymýšlet, ale snad pře 20 kg ,já mám dole 8kg -díky za ně Razz A o dvě konfekč. velikosti méně Exclamation Exclamation Prstýnku díky Exclamation Very Happy Jen mi dcera musí hýbnout metříkem .Moc všechny zdravím .Krásný sluníčkový víkend.

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elena

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2007 9:06 pm    Předmět: Citovat

Díky Hani. Tak to jsi mě trochu, ale jen trochu uklidnila. Mě totiž po bandáží bolel jen port, takže jsem si bláhově myslela, že po žlučníku mě nebude bolet nic Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes , ale bohužel asi každá operace bolí. Ach jo.

[/url]
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 9:09 am    Předmět: Citovat

Tak děvčátka, až teď se dostávám,abych podala zprávu z páteční návštěvy ISCAR. Absolvovala jsem chirurgii(model žaludku atd. Rolling Eyes ),potom úúúžasné gastro Confused Confused Rolling Eyes Rolling Eyes -humus,humus,hnus-hlavně ty pazvuky,co ze sebe člověk dostane a nemůže to nějak zrušit,naštěstí vše o.k.,tak si to nebudu muset zopakovat-uf! Evil or Very Mad Evil or Very Mad uf!, no a pak psycholožka-nevím ani jména doktorů.U chirurga jsme byly tři ženy-špatné zprávy pro pojištěnce 222-Česká národní zdravotní pojišťovna-NEPLATÍ bandáž! Jedna z těch paní ji měla,a aby se s ní dál bavili,musí změnit pojišťovnu(trochu to zavánělo nějakým podivným chováním ze strany p.chirurga,paní se ptala jakou a on jí řekl,že jí to poví,až budou spolu sami...).No tak jsem to přežila a snad nic nebude stát v cestě za prstýnkem.Ještě jednou musím k dietce a k dr,Owen a snad se toho 9.7. dočkám Very Happy .
Jitka D.

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 6:38 pm    Předmět: Citovat

elena napsal:
Morawane gratuluju k termínu, ale nesváděj nás na dvoulůžák nebo si fofrem zařídím ten žlučník. Laughing Laughing Laughing
Hani S, řekni mi, co bolelo víc bandáž nebo žlučník? Ať vím do čeho jdu. Jinak jsem ráda, že se hojíš dobře. A co byla tam s tebou na operaci ta Terka? A jak jí jde hubnutí?

band od 28.3. 2007
Jitka D.

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 6:42 pm    Předmět: Citovat

Kdese se vzala, tu se vzala, tato zpráva se u mne objevila.

band od 28.3. 2007
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 9:23 am    Předmět: Citovat

ahojky Morawane, i ty už pofičíš na okroužkování a já ti ze srdce gratuluju a přeju aby ti ty kila mizely stejně rychle jako ti malí cyklisti pádí Laughing Laughing

ještě si dej nějaké to ňamko a pak už budeš jen a jen slintat Laughing Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Moravan

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 9:56 am    Předmět: Citovat

Pro Monču:

je ve mě malá dušička Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 10:08 am    Předmět: Citovat

Taky Morawane gratuluji...neboj, to zvládneš, budeme Ti držet palečky
etela43

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 10:27 am    Předmět: Jak dlouho trvá zákrok? Citovat

Ahoj všichni.
Tak po operaci ještě zatím nemám, ale napadly mě další otázky. Jak dlouho operace trvá? Question Provádí se pod celkovou anestézií nebo lokální?Jak dlouho trvá rekonvalestence? Question Myslíte, že budu moct jet letos i k moři? Question
Ahoj Etela
Nakládalová Anna

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 10:43 am    Předmět: Citovat

Ahoj Etelo,zákrok trvá zhruba hodinu a je pod celkovou anestezií.Já mám po operaci necelé tři týdny a z provozu jsem byla vyřazená na tři dny.Teď se cítím naprosto v pohodě a nejsem ničím omezena.Takže vzhůru do toho,moříčko čeká. Razz Razz Laughing Laughing

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 10:53 am    Předmět: Citovat

Milá etelo, tak se mi zdá, že si se asi moc nenamáhala se čtením, protože na tvou otázku tady je již několikrát odpovězeno. A právě proto jsem tvůj dotaz přesunula do tohoto tématu, kam patří. Jinak prosím, je zbytečné, abys stále zakládala pro každou svou otázku nové téma, ano?

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka

Naposledy upravil martina dne po červen 11, 2007 11:03 am, celkově upraveno 1 krát.
Olča

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 10:55 am    Předmět: Citovat

Anička má pravdu pokud jde vše hladce tak asi 1 hodina mně přišli ještě na cystu takže volali gynekologa a bylo to 1,5 hod. operace. Jinak neschopnost je asi 14 dní, ale už po týdnu ani nevíš, že jsi na nějaké operaci byla. Já jsem po operaci 13 dní a cítím se skvěle - tak neváhej a jdi do toho stojí to zato Razz
Moravan

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 2:41 pm    Předmět: Citovat

Pro etelu43:

Tady najdeš odpovědi na své otázky... je to záznam pořadu Diagnoza z ČT1.
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1095946610-diagnoza/27640-lecba-obezity.html?streamtype=WL

Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 3:03 pm    Předmět: Citovat

teda fuj, ještě že jsem neviděla ty operační detaily předem, já jsem posera a tyhle záběry mne děsí ( přikryla jsem monitor), byl někdo v té nemocnici z reportáže?
Taky10

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 7:22 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem se podívala....jsem před operací, tak jsem z toho trochu vedle, ale co, hlavně, že to zaspím a nebudu nic vědět
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: