Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
huhu

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 4:35 pm    Předmět: Vezmete mě mezi sebe? Citovat

Přeji všem krásný a sluníčkový den. Very Happy
Již měsíc si pročítám Vaše příspěvky a hřeje mě u srdce, že se konečně nemusím stydět o svém problému mluvit, proto jsem se nakonec osmělila a poslušně hlásím, že jsem tu.

31.5. mi začíná klasické kolečko před operací a možná je to normální, ale začínám být trochu na rozpacích…asi to všichni znáte. Prostě se mi najednou do podvědomí vkrádají otázky, zda na bandáž jít nebo ne? Mám za sebou už řadu pokusů o zhubnutí, ale vždy se mi kila vrátí ve 2násobném množství, proto si myslím, že bandáž je pro mne poslední záchrana. Bojím se jen, že třeba já budu to malé procento, u kterého to nebude fungovat…
Dietami jsem si úplně rozhodila metabolismus, takže teď přibírám, i když se na jídlo jen kouknu...

Noooo, dost bylo litování………….vezmete mě mezi sebe, prosím, prosím, prosím?
Gábina

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 5:16 pm    Předmět: Citovat

Ahoj huhu, jsi tu správně a ničeho se neboj. Smile Já se bála už dlouho všeho možného a teď mám strach jen z jednoho a to z toho, že bych mohla propásnout svoji šanci. Sad Bylo to těžké, ale odložila jsem stud, strach z vyšetření i operace a snažím se jen těšit na to, jaké to bude, až konečně po tak dlouhé době zhubnu a už to bude na pořád. Nechci si připouštět pochybnosti, protože bych se v nich utopila. Embarassed Rozhodla jsem se, že si poprvé v životě budu věřit a Ty se o to pokus také. Když máš na co se těšit, žije se lépe. Cool Laughing Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romana

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 5:25 pm    Předmět: Citovat

ahoj huhu vítám tě mezi námi ,máš pravdu že tohle forum dokáže pěkně potěšit člověka ,hlavně si tu můžeme poradit a taky postěžovat.A ty určitě ničeho nelituj a když už jsi se dala do boje a tím myslím začátek kolečka ,tak to holka nevzdávej ,přeji hodně úspěchů Razz Laughing Razz Laughing
Carmell

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 5:33 pm    Předmět: Citovat

Ahojda HUHU Smile

zdravím rovněž, a blahopřeju k rozhodnutí být Twiggi Laughing

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 5:33 pm    Předmět: Citovat

Huhu.. Wink .ahojenky..jen pojd mezi nás.....a neboj se ničeho. Wink Kam jedeš toho 31.5 na kolečko?...do Prahy??...budu tam také ale až odpoledne...až kolem 13h...mám tam dva doktory..jdu na kontrolu s bandáží a pak vedle do centra IVF Razz Tak pokud tam někde budeš ještě poletovat tak dej vědít..můžem popovídat ... Wink A nebuj se ničeho....jsi šikulka také to zvládneš..tak jako my tady.. Exclamation Embarassed Exclamation

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
ALENA

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 9:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Huhu také tě tady mezi náma vítám a přeji ti ať máš rychle všechna vyšetření hotová a můžeš jít na operaci. Potom již tě čeká nový, jiný, hezčí život Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 11:21 pm    Předmět: Citovat

AHOJKY HUHU, Laughing VÍC SI MUSÍŠ VĚŘIT, DĚLÁŠ TO PRO SEBE. JSEM TAKÉ NOVÁČEK. NYNÍ DODĚLÁVÁM TO SLAVNÉ KOLEČKO. JEŠTĚ PSYCHOLOGII A JEDU SI PRO TERMÍN OPERACE DO OLOMOUCE. UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT. Wink Laughing VŠICHNI JSOU TADY MOC HODNÍ, POVZBUDÍ TĚ, PORADÍ TI A HLAVNĚ TĚ PSYCHICKY PODPOŘÍ. NEJKRÁSNĚJŠÍ POCIT, ALE JE, KDYŽ SE S NĚKTERÝMI SEJDEŠ A VÍŠ, ŽE NEJSI SAMA NA SVĚTĚ S TÍMTO PROBLÉMEM. JSI ZKRÁTKA MEZI SVÝMI.KRÁSNOU DOBROU NOC VŠEM. Laughing Laughing Wink Wink Razz Razz
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 5:50 am    Předmět: Citovat

Ahoj Huhu...jistěže Tě vezmeme mezi sebe... a rádi.. Laughing
Ničeho se neboj, všechno bude OK. Rozhodla jsi se správně.
I já si pořád říkám, že určitě budu jedna z těch, které to fungovat nebude (po tolika nezdařených pokusech něco shodit) a že přece nemůžu mít tolik štěstí...
Ale zatím to jde. Zpočátku to šlo rychlejc, teď to jde pomalounku (aspoň nebudu tolik plandat..Rolling Eyes ) - ale hýbe se to. A hlavně směrem dolů, což je skvělé..
Takže se skutečně ničeho obávat nemusíš, jsi na správné cestě, holka... Wink
huhu

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 9:11 am    Předmět: Jste zlatíčka, DĚKUJI! Citovat

Jééééééé, já jsem tak ráda, že jsem tady Very Happy .
Všem vám moc děkuji za podporu, sluníčka Laughing
Chodím do ISCARE (Praha) a 31. 5. mě čeká v 11,45 sono a gastro a pak ve 12,45 chirurgie....
huhu

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 9:42 am    Předmět: Jste zlatíčka, DĚKUJI! Citovat

Jééééééé, já jsem tak ráda, že jsem tady Very Happy
Všem vám moc děkuji za podporu, sluníčka Laughing
Chodím do ISCARE (Praha) a 31. 5. mě čeká v 11,45 sono a gastro a pak ve 12,45 chirurgie....
progra33

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 3:36 pm    Předmět: Ahoj lidičky Citovat

Už mnoho let se zajímám o bandáž žaludku a rozhodla jsem se ji podstoupit. Měla bych se představit. Jmenuji se Eva, je mi 34 let, měřím 168 a vážím 111 Kg. Byla jsem poprvé v Iscare s doporučením od obezitologa a v Iscare jsem byla u chirurga. Na 25.6. mám objednané gastro a psycho. Pořád se bojím, že se něco zkompliku a že mi to nedoporučí. Momentálně žádnou dietu nedržím, ale psychicky se připravuju na tu poooperační. To je asi vše, papa Eva Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
huhu

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 3:59 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Evi Very Happy
S pocity jsme na tom hodně podobně, já mám taky zatím operaci před sebou, ale neboj nic, všechno to zvládneme...URČITĚ Wink
Přeji Ti hodně štěstí a vítám Tě tu.
progra33

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 7:25 pm    Předmět: Citovat

moc děkuju za pdoporu, jsem ráda, že je tu tolik milých lididček, kam se obrátit pro pochopení a povzbuzení..... Razz

34 let,3děti, bandáž 27.8.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 4:31 pm    Předmět: Citovat

Milý nováčkové,moc vás tu vítám. I já jsem se rozhodla radikálně a doufám, že defenitivně, změnit svůj dosavadní boj s kily navíc.Prostě už mě neba se s tim tahat Confused Rolling Eyes Exclamation V nějakém časopise jsem objevila článek o paní,která byla po bandáži žaludku,hned jsem sedla k PC a hledala a hledala,až jsem se dostala až sem.Věřte,jste tu správně, na tom nejinformovanějším místě,protože tady se dozvíte úúúúplně všechno,co se operace,jídla po operaci,stavů a bolístek po operaci týče Wink Exclamation I já jsem měla období,kdy jsem částečně propadala depkám,že se snad nedočkám,měla jsem pocit,že všechny zde přítomné dámy,a pár pánů Cool ,mě "předbíhají",každý se tu chlubil termínama operace,zatím co já, se s bídou dohrabala k odběru krve a termínu kolečka.Pro představu-začala jsem se po tom všem pídit někdy začátkem února.Termín kolečka jsem dostala na červen,dokonce nadvakrát,a termín mi snad klapne na 9.7. Confused Wink .Takže jsem čekala cca 5 měsíců Confused Confused Rolling Eyes Exclamation Ale snažila jsem se být rozumná,přeci jsme ty,bohužel,desítky kileček taky nenebraly za týden,ani za měsíc Laughing Wink ,že né Question Taky jsem se už viděla v létě v bikinkách Shocked Laughing ,tak to hold odložím plavky v celku až příští léto,ale vím,že to bude.Protože tady je fakt vidět,jak to holkám krááásně jde dolů a při troše sebekázně se už nikdy nevrátí Wink Exclamation Takže milé dámy,společně do boje a my to taky dokážem Exclamation Exclamation :!:Teď v pátek jsem absolvovala v ISCAR gastro,psychologa a chirurgii, 27.6. jedu znovu k dietní sestře a dr.Owen a pak DOUFÁM 9.7. vzhůru pro prstýnek!Tak se obrňte trpělivostí a neházejte flintu do žita,když to náhodou nepůjde tak rychle,jak jste si představovaly Rolling Eyes Wink Jednou se dočkáte a jsem přesvědčená,že to stojí za to !!!
martina

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 8:49 am    Předmět: Citovat

Moc hezky si to napsala a naprosto pravdivě.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: