Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jitka D.
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
Ahoj Datli, nějak se mi v tom krásném počasí nechce sedět u počítače, také když vidím ty úspěchy všech tak mne bere depka a tak PC moc mezapínám. Teď to trochu pročítám a došla jsem na tebe. Pokud ještě sháníš druhý díl cvičení pilátes z MF tak ho mám. Pokud ho budeš chtít, tak ti ho půjčím. Do Olomouce na kontrolu jdu 4.5, nebo ti ho pošlu poštou.
Ahojky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpIXKxS/]
band od 28.3. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Datli
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 9:39 am Předmět: |
|
|
Děkuji-já toho Pilatese mám.Mám Vlastně 1 a 2 Pilates a pak to formování postavy,co vyšlo potom.
Sice nevím kdy,ale měla bych se do toho taky pustit a začít cvičit.
A jak se ti vede? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Monika Zamazalová
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
Já už včera snesla z půdy rotoped a oprášila ho. To bude maso, až se budu na něm lopotit. _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Beata
|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
Vážené dámy,páni,vy co sportu trušku či i více holdujete ( ) - prosím poraďte.
Je možné měsíc po bandu jezdit na kolečkových bruslích,když doktor v Iskare říkal,že těžké věci lze zvedat až za 3 měsíce?
Pořídila jsem si kolečkové brusle,ale než jsem se na nich naučila jezdit tož jsem šla na band.No a teď bych si ráda zašla do kurzu bruslení. Bohužel termín je už za měsíc a další až na podzim.
Díky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5tSLZ2/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
Nedávám ti radu, rozmyslet si to musíš sama, ale myslím, že bys měla počkat až na ten podzimní termín. Jde o to, že by ses mohla do portu uhodit a přivodit si zdravotní problémy. A to bys přece nechtěla. A zvýšená tělesná námaha tak brzo po bandu není opravdu žádoucí, prostě nic neuspěchat. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Beata
|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
Díky - potřebovala jsem se poradit.Tak pokud začít ,(i s jiným sportem-kromě chození....) tak opravdu až za ty 3 měsíce.Počkám. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5tSLZ2/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, na bruslich sem jezdila uz mesic po operaci, jako pripos.... a hodila sem 3x drzku, nicmene sem umela spadnout tak, ze port v pohode - hlavne nepadat na zada, ale nejak normalne - a nejezdit moc rychle - no a bylo to dobre, ale ted vecne chčí a na brusle to neni. Taky sem mesic po byla i v bazene ale ted sem nemocna, takze tam nelezu. A chci na kolo, az prestane chcat, jenze je pichle, jako ono to vypada jak vymluvy ale nejsou! |
|
Návrat nahoru |
|
|
ALENA
|
Zaslal: st květen 30, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
Qwys _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zelenoočko
|
Zaslal: st květen 30, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
Qwys...ber trochu ohledy na děvčata čerstvě po bandáži... ... vždyť jim z těch Tvých příspěvků popraskají stehy... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Beata
|
Zaslal: st květen 30, 2007 5:35 pm Předmět: |
|
|
Vážené bandingklubovky - vy jste mi pěkně zdivočili můj poklidný baculovitý život!
Začalo to v březnu časopisem Týna a Jarkou "Zakladatelkou", - hrrrrrr na bandáž.A teď díky vašim příspěvkům hrrrrrr na aktivní sport!
Pravda - chudák paní,co jsem ji měla na pokoji,co tak hezky zhodila - ale ta převislá kůže.Chápu,že ikdyž plavala a chodila do posilovny moc ji to nepomohlo,že to asi závisí i snad na intenzitě cvičení,elastičnosti kůže a kdo ví ještě na čem.
No,chtěla bych tomu nějak,třeba částečně předejít.(určitě nejsem sama!)
Někdy v září tu psala Věra že za 14 měsíců sundala 60 kg,všemožně sportuje a - na masáži ji masérka řekla,že není poznat ,že tělo prožilo takový šok.
Teď po operaci - po dobré mi radě, nelze kolečkové brusle,posilovna.
Mám sice rotoped a kolo,ale samotnou mě to neba.Když jedu s partou na kole tak jsou ze mne všichni vytočeni,protože sice jedou taky vyhlídkovou jízdu,ale né jak já 5 až 10 km /h. - Holt není to mé hoby. Plavat umím,plavu ráda,ale chodit pravidelně na bazén - to taky né.
Holt každý máme něco.
ALE - začala jsem dumat a sedím u PC celé odpoledne ,a šmíruji internet ohledně Pilates.Je to něco podobného jak dříve kalanetika?Nebo kalanetika - joga?Koukám na kurzy kol Olmiku,ale už je pozdě.Sezona končí ,až po prázdninách.Tak se koukám po kazetách - a nevím kde začít.
Tož mi prosím pěkně poraďte - když už jste mne navnadili. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5tSLZ2/]
[/url]
Naposledy upravil Beata dne st květen 30, 2007 6:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Beata
|
Zaslal: st květen 30, 2007 5:39 pm Předmět: |
|
|
A - qwys - chápu tě!opravdu tě chápu! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5tSLZ2/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
qwys
|
Zaslal: st květen 30, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
Beato, do Pilates ted nejdi - bolelo me z toho bricho a i bocni bricho, takze to nech tak 3 mesice po operaci. No je to v podstate asi takove, ze si hrajes na sochu, treba 20 sekund si v jedny poloze a pripadas si jak debil, ale je to ucinne - nicmene to bricho jeste fakt nezatezuj |
|
Návrat nahoru |
|
|
Beata
|
Zaslal: st květen 30, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
TAK ŹE - SUMA SUMÁRUM SEČTENO A PODTRŽENO - KROMĚ VYCHÁZEK SI DÁTI RADĚJI PO OPERACI 3 MĚSÍCE POHOV.!!!!
Tož ,aby mě to nepřešlo
Ale chodit ,to mě baví to by šlo. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5tSLZ2/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nakládalová Anna
|
Zaslal: st květen 30, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
Beatko já ti rozuměla že zátěž můžeš 3 týdny po operaci,teďkom nevím jestli jsem se spletla. To byly měsíce,mě děsíš. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
qwys
|
Zaslal: st květen 30, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
Summa summarum tedy chodit, lehky kozoskočný erobik, erotyk (kdo mate skym ), plavani, kolo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|