Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gábina
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
Pro OravaP: Jasně, že to zvládnem Když ne teď, tak kdy? Další šanci už nedostaneme. Asi máme větší zásoby a tak musíme víc dřít Konečně do krku nám to jídlo nikdo necpal. Takže sklízíme, co jsme zasili a musíme být už konečně jednou zodpovědné samy za sebe!
Pro Romanu: Mám hodně kil ke zhubnutí a Ty jsi můj vzor Sleduji Tvé pokroky, držím Ti palce a doufám, že to taky dokážu. Dáváš nám všem jasný příklad, že to jde. Jen se musí vydržet
Pro Alenu: Vytrvej a nevzdávej se Vím, že to člověka trápí, když se snaží a nevidí výsledky , ale oni se časem dostaví. Máš nový životní styl a tvoje tělíčko je Ti za něj vděčné. Určitě to brzy pocítíš sama na sobě.
Pro Datli: Gratuluji ke změně konfekční velikosti . Ještě si pamatuji, jaká je to psychická vzpruha kupovat si oblečení v běžných obchodech a velikostech. A pro nás, ženské, to znamená asi ještě víc, než pro chlapy (pánové prominou ). _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
Gabčo, dík, taky je Romana pro mě vzor, tak doufejme že budem tak šikovný jako ona a zvládnem to, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
Holky, jste všechny moc šikovné...doufám, že to taky zvládnu...musím...jste mým vzorem....s tím oblečením máte pravdu...to je taky určitá motivace....jak jsem to tu pročítala, tak mi trochu není jasné, jak je to s tou stavou po operaci...já jen, abych měla představu...kolik se toho smí a jak často??? Dali vám nějakou brožůrku...nebo řekli Vám, jak se stravovat???? _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:07 pm Předmět: |
|
|
Taky10,paní doktorka mi dala celou sadu brožurek k té Meridii a jednu docela obsáhlou s jídelníčkem po operaci .Musíš si o ní říct.Ještě než jsem jela poprvé do Iscare,tak mi jí poslala Zelenoočka.Jestli budeš chtít,teď nevím,jestli se tu někde uvádí emailová adresa,můžu ti jí poslat.  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
Gábi, OravoP,holky určitě to zvládnete,no jasně jednou jsme se dali na boj s naším novým životema tak to prostě zvládnout musíme nebojte jde to i když někdy hodně pomalu.Ale stojí to za to věřte mi  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
Romi-ty si to můžeš dovolit tady dávat po nějakých x kilčech a já jsem vděčná za desetinky,které tady mohu upisovat.To jsou dobré paradoxy,co?
Hlavní je,že se ale máme obě čím chlubit.
Jinak asi tuším,proč jedu tak malinko na kila.
Asi ztrácím ten tuk a současně zvětšuju svalovou hmotu(si to teda namlouvám) a proto svaly jak jsou těžší,tak ten jejich nárust způsobuje asi zvyšování hmotnosti .A tak pracně vypocené třeba jedno kilo tuku hned nahradí svaly.Jen neznám jejich přepočet.
A to,že nemám svaly ,zjišťuju denně.To co já zvedám s velikýma obtížema,jiní lidé nahodí jak mouchu.Mě to zmáhá a oni se jen šklebí,nic netucha,že v té hroudě špeků není žádné maso,co by to mělo zvládat.
Takže až naberzu ztracené svalstvo,snad se pak konečně nastartuje proces snižování váhy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:35 am Předmět: |
|
|
Ahooj Vám všem!!!Gratuluju k menším i větším úspěchům a přidám taky trošku: z téměř 42 BIM jsem na 30,5 to je skvělý mám radost a doufám že to tak půjde dál tak se tu mějte a vydržte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:57 am Předmět: |
|
|
Belo, blahopřeji ke skvělému výsledku To rozhodně potěší  _________________
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
Holky tak nevim,sem se zapřisáhla,že do návštěvy Iscare 8.6. se nebudu vážit,ale včera jsem nevydržela a-za 9 dní mám dole 2,5 kg a to jen díky Meridii !Je fakt,že o dost míň jim ,ale nikterak ukrutně nehladovim,poněvač bysem to nevydržela ,a navíc malá začala ne chodit,ale"lítat" a já lítam za ní .Máme přes zahradu potok,místy i hluboký 0,5m a to by jí k utopení stačilo .Takže sem se chtěla jen maličko pochlubit  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: út duben 24, 2007 11:47 am Předmět: |
|
|
Danielo, chci se zeptat párkrát jsem tu ten název Meridii četla ale nevím co to je, a kde to dostanu, povíš mě to síííím, dík  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út duben 24, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
Oravo, Meridie jsou prášky na hubnutí, které ovlivňují centrální nervový systém tím způsobem, že ovlivňují pocit hladu a chutě a zároveň zrychlují metabolismus. Jsou dobré, protože ve většině případů nemají nežádoucí účinky. Pokud je chceš, tak ti je předepíše klidně i obvodní lékař nebo tam, kde tě budou operovat. Cena příznivá kolem 400 kč za měsíc. Před třemi lety stály Kč 4000/3 měsíce. Takže jestli potřebuješ zhubnout do operace, tak si o ně určitě řekni. A dodržuj dietu kole 3500 kj. Hodně štěstí. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út duben 24, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Danielo gratuluji Já jsem na tom podobně. Za necelý týden mám dole 2 kg (podle mé váhy) a také beru Meridii. Musím ale říci, že celý úspěch v tom určitě nebude. Dodržuji dietu na 1000 Kcal a musím se dost hlídat. Ráno abych vůbec jedla a večer abych nejedla A taky abych víc pila! První dva dny jsem měla hlad skoro pořád, teď už je to lepší. Píšu to jenom proto, aby si někdo, kdo tyto léky ještě nezná, nemyslel, že je to zázrak. Holky (a kluci ) pomáhá to, ale musíte také přidat něco ze sebe. Hlavně asi disciplínu v jídle. To už ale všichni znáte.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út duben 24, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
OravoP jak psala Gábina,Meridie jsou pilule na hubnutí,napsala mi je pí.doktorka v Iscare na prvním pohovoru.Do jídla se spíš teď musím nutit ,je mi jakoby lehce na blindění,ale rozhodně ne hlad.K těm pocitům na blindění,doufám,že to má skutečně souvislot s tou Meridií,nedávno jsme měli s manžou takovou "nehodu" ,tak doufám,že nejsem v tom Používám náplasti Evra(antibaby) a našli jsme jí nalepenou na prostěradle.....Tak doufám,že je tam nějaká ochranná lhůta :!:Ještě k těm pilulím-jsou dva druhy Meridie 10mg,a Meridie 15mg.Mám ty silnější na cca 3 měsíce a platila jsem je něco kolem 1300,-Kč. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: út duben 24, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Danielo gratuluju k hubnutí já bych tu Meridii asi taky potřebovala ráno a dopoledne nejím a od oběda nevím kdy přestat v pátek jdu na internu tak si o ní asi také řeknu. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út duben 24, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
Také mám Meridii předepsanou v ISCARE, také tu silnější. V jejich lékárně stála cca 400 Kč na měsíc (bere se 1 denně). Danielko, do měsíce uvidíš, jestli je to Merídii, nebo . . . Jisté je, že nevolnosti jsou tam psány jako možný vedlejší příznak užívání. Já to sice neměla, ale tím Tě nechci strašit. Spíš jsem v prvních dnech zaznamenala to zvýšené bušení srdce. Ale teď už nic nepozoruji. Jen 2x týdně váhu  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|