Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lubko
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
ALENA napsal: | Lubko, pokud bys chtěl ještě nějaké informace o Ostravě, zkus napsat soukromou zprávu Věře z Ostravy. Je zaregistrovaná jako Věra |
diky za info ale ta Věra tam nema žádné kontakty L. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:26 pm Předmět: |
|
|
Lubko, hlavne si zjisti, zda tvoje bandaz bude adjustabilni nebo rigidni. Na tu rigidni nechod, kdyby ti to v Ostrave chteli dat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubko
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
qwys napsal: | Lubko, hlavne si zjisti, zda tvoje bandaz bude adjustabilni nebo rigidni. Na tu rigidni nechod, kdyby ti to v Ostrave chteli dat. |
Tomu nerozumím??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
Tak mas dva druhy bandazi, ta adjustabilni, ta se da doplnovat, protoze je tam port. No a ta rigidni, to je jenom naka takova paska kolem zaludku, ktera se navic muze prorezat do zaludku a neda se doplnovat a asi to jeste nekde delaj, ne tak v Praze, Brne ci oveckam z Olomouce. Ale nekde v Ostrave pry jeste ano. Proste se poptej, co do tebe presne daji. A opet moje divne vysvetleni - pokud to bude vypadat jako obojek s voditkem a na konci takova jakoby titanova kulicka (port), tak to ano  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
Lubko u jména Věra klikni na řádku na SZ, otevře se ti a můžeš psát vzkaz. Snad si sem chodí číst a odpoví ti na otázky. Zkus to. _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
no adjustabilní se dá doplnit, pokud by jsi časem přestal hubnout, vpichem přes port, ale rigidní ne.Tak nějak laicky řečeno _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubko
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | no adjustabilní se dá doplnit, pokud by jsi časem přestal hubnout, vpichem přes port, ale rigidní ne.Tak nějak laicky řečeno |
aha diky moc to jsem nevěděl zitra jdu na prvni schuzku do nemocnice tak aspon vím na co se mám ptát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:14 pm Předmět: |
|
|
Jé ty huš jdeš zítra sluníčko? Tak to je tedy fofr koukám...oni převážně huš dělají jen tu doplňovací bandáž...tak dej zítra vědít jak sji dopadl ju?.. pa pa Mili _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubko
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
Milca-berca napsal: | Jé ty huš jdeš zítra sluníčko? Tak to je tedy fofr koukám...oni převážně huš dělají jen tu doplňovací bandáž...tak dej zítra vědít jak sji dopadl ju?.. pa pa Mili |
jak doplnující??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:18 pm Předmět: |
|
|
Lubko-koukni se nejen tady po foru po informacích,ale hlavně na stránky banding klubu.Cvakni si na interaktivní odkaz dole.A tam najdeš informace,jaké bandáže se dnes dělají a taky malé nákresky,aby sis to představil.Moc ti to pak pomůže se zorientovat.
A doplňující-je modernější.Kroužek,co je kolem žaludku,je dutý a je propojen s komůrkou,která je všita do podkoží na břiše pod hrudníkem.Celé je to propojeno hadičkou.
Pokud hubneš malilinko,nebo necítíš žádné změny oproti stavu před operací,nebo ti váha nesmyslně stojí,ikdyž dodržuješ dietní nařízení,tak se do toho silikonového kroužku napustí přes komůrku tekutina.Tím se objem komůrky zvětší a dojde tak ke zůžení průtku mezi žaludkem nad kroužkem-nad bandáží-a pod kroužkem.A mělo by se tak docílit zase k nastartování hubnutí,protože propustnost jídla do dolní části žaludku je pomalejší a máš proavděpodobně i delší pocit nasycení.
Podívej se na ty stránky a pochopíš to určo líp,než jsem to tu popsala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubko
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
Datli napsal: | Lubko-koukni se nejen tady po foru po informacích,ale hlavně na stránky banding klubu.Cvakni si na interaktivní odkaz dole.A tam najdeš informace,jaké bandáže se dnes dělají a taky malé nákresky,aby sis to představil.Moc ti to pak pomůže se zorientovat.
A doplňující-je modernější.Kroužek,co je kolem žaludku,je dutý a je propojen s komůrkou,která je všita do podkoží na břiše pod hrudníkem.Celé je to propojeno hadičkou.
Pokud hubneš malilinko,nebo necítíš žádné změny oproti stavu před operací,nebo ti váha nesmyslně stojí,ikdyž dodržuješ dietní nařízení,tak se do toho silikonového kroužku napustí přes komůrku tekutina.Tím se objem komůrky zvětší a dojde tak ke zůžení průtku mezi žaludkem nad kroužkem-nad bandáží-a pod kroužkem.A mělo by se tak docílit zase k nastartování hubnutí,protože propustnost jídla do dolní části žaludku je pomalejší a máš proavděpodobně i delší pocit nasycení.
Podívej se na ty stránky a pochopíš to určo líp,než jsem to tu popsala. |
děkuji moc ja už to pročetl zkrz naskrz akorát toto mi uniklo děkuji!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carmell
|
Zaslal: so duben 21, 2007 9:23 am Předmět: Ahojky všem |
|
|
Tak jsem našla tento úžasný web a ráda bych se s Vámi podělila o své zážitky...
Je mi 38 let, mám 3 děti a od 29 let jsem po hysterektomii, což znamená, že jsem úplně bez ženských orgánů, užívám hormonální substituci,a nějak od té doby začalo mé nabírání na váze..V současnosti vážím 111 kg při výšce 164 cm , přidružily se další potíže,jako otékání kloubů, hypertenze (mám tlak 170/120 ), dušnost a nakonec v poslední době i záněty prsu. A právě poslední skutečnost mě dohnala k jednání!!! Ikdyž jsem tělem i duší Moravanda (pocházím z Uherského Hradiště), poslední tři roky žiju v Praze, a jakmi-le mi začaly potíže s prsem ,začala jsem se léčit ve vojenské nemocnici ve Střešovicích,tam jsem se dozvěděla,že obézní žena je mnohonásobně náchylnější k nezhoubným,ale i zhoubným nádorům prsu a tehdy mě polila hrůza,a to mě konečně rozhýbalo něco dělat....
Minulý týden,po úspěšném vyléčení mého prsního zánětu,jsem navštívila ordinaci lékaře přímo ve vojenské nemocnici se žádostí o adjustabilní bandáž, kterou jsem měla načtenou z netu...V současnosti mám za sebou interní vyšetření a čekám co se bude dít dál Jsem ráda,že jsem narazila na tento web,který mi dává určitou představu... _________________ Carmell-40 let-band 5.9.07 (doposud bez doplnění)
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]
[/url]
Naposledy upravil Carmell dne čt květen 03, 2007 6:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so duben 21, 2007 9:42 am Předmět: |
|
|
Carmell vítám tě mezi náma ,a samozřejmě ti držím palečky v dalším vyšetření ,ale už máš část za sebou tak to už bude jen a jen lepší tak hodně štěstí _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 21, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Carmell, tak tě vítám mezi námi. Jsi na té správné adrese a na té nejlepší cestě k novému a hezčímu životu.Již se těším, až nám napíšeš termín operace  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|