Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hanhula.23
|
Zaslal: pá leden 16, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
Děkuji no,snad to bude zase dobrý.Bylo mi doporučeno abych komlpetně vyřadila cukr a v pondělí mi ten test udělají znovu a uvidí se Jinak děkuji H.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá leden 16, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Hanhula23
Jak víš, prožívám si to podobně. První test na cukrovku je sice v poho (ale nejásám - bude ještě jeden ), ale mě zase straší ty protilátky. S tím bohužel nemůžu dělat nic a tak uvidím, co se ve čtvrtek dozvím v poradně .
Jinak já se tak 2 - 3 dny před testem na cukrovku opravdu snažila cukr moc nekonzumovat (a že to bylo těžké s tím vánočním cukrovím ), jen sem tam kousek ovoce a i to opatrně.
Moje sestřenka těhotenskou cukrovku měla, pořád ji něčím strašili, píchala se do prstu a dělala si domácí testy, držela přísnou dietu . . . Ještě než šla rodit, cukrovka zmizela, malá byla OK a mamča taky, takže to byl zas jen další strach . . .
Budu na tebe myslet, aby se to povedlo a ty abys měla alespoň těch pár zbývajících měsíců pohodu  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: pá leden 16, 2009 5:42 pm Předmět: |
|
|
Děkuji ráda bych už měla klid,ale je to děs!!!první těhu jsem si opravdu užívala a ted...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíťa63
|
Zaslal: pá leden 16, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
Mamči nebojte,
před nedávnem porodila moje kolegyně krásnou zdravou holčičku,skoro všechny testy měla taky na prd a teď s odstupem doby si libuje,že jí ta t.cukrovka pomohla,neboť musela držet dietu a při své počáteční rozežranosti by teď zápasila s minimálně 20 kily navíc.Takhle těch 11 kilo dala dolu porodem.
Možná jsme měly my ,dlouhodobější maminy,štěstí,že tenkrát se nedělalo tolik testů a mohly jsme být v klidu...........TAKŽE KLÍDEK A UŽÍVEJTE SI TO : _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wSLJA4b/]
[/url]
45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: út leden 20, 2009 10:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky,tak včera jsem se dozvěděla 2krásné noviny
Ta první je že plodová voda je v pořádku a budeme mít zdravou holčičku
A ty testy na cukrovku jsou taky v normě-šla jsem si za doktorem pro papíry a prý ty testy jsou malinko vyšší,ale ještě v normě
tak ted už snad si budu to těhotenství začít konečně užívat!!!!Hana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út leden 20, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
Tak vidíš Hani, všechno zlé je pro něco dobré Sice sis prožila nervíky a trochu strachu, ale teď máš nádhernou jistotu, že jsi ty i malá v poořádku a tak si to těšení pěkně užij zasloužíš si to  _________________
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: st leden 28, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
Protilátky byly i po třetím kontrolním odběru zvýšené , takže následovala konzultace na hematologii. Nakonec jsem tam ani nemusela osobně, pí. doktorka napsala závěr "od stolu" ze tří dodaných rozborů.
Výsledek z hematalogie ohledně mých stále pozitivních protilátek (zjednodušeně ):
Ve všech třech odběrech jsou protilátky zvýšené, nicméně s klesající tendencí, což se dává do přímé souvislosti s injekční aplikací protilátek po odběru plodové vody. Doporučení: zvýšené sledování stavu. Má gynekoložka mi řekla, že mi prostě budou dělat odběr při každé poradně a to je vše . Snad si tedy na chvíli můžu oddechnout a konečně si trochu užívat své zvětšující se bříško  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
No vidíš Gábi,tak to je dobře že to není až tak vážné.Zbývá nám už jen pár týdnu,tak musíme těch pár nervíků ještě přetrpět. Já jsemv 26tt.a pořád mi čím dál tím víc tvrdne břicho jako před porodem Takže taky moc v klidu nejsem.A navíc švagroví ted zjistili,podle ultrazvuku,že její miminko má na srdíčku nějaké myomi.Jsme stejně těhotné,tak to prožívám vše s ní.Včera byla v Hradci v tunelu a dnes jeli do Prahy do Kardyo centra
Modlim se,aby bylo vše dobré,protože si nedokážu představit,kdyby o to mimi měla přijít-když by mě potom viděla s kočárkem -pořád bych jí to připomýnala:(
Je mi z toho taky nanic!!!!pa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 11:13 am Předmět: |
|
|
Gábinko to je dobře, že je vše v pořádku, jak píšeš, užívej si svůj stav, odhoď všechny chmury a relaxuj, už se těším až porodíš a pošleš fotečku Jiříčka  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
Po čase zase písnu pár řádek jsem doma,dítě odjelo na zkoušku a na chvilku je volný počítač. Já bojuji s chřipkou přepadl mně najaký virus a tak jsem musela zůstat alespoň 2-3 dny doma v teple kašlu jako pes Všechny moc pozdravujeme už i tady v Ústí jsem v kontaktu s dalšíma lidičkama už jsme celkem 4 , jedna je po tubulizaci 2 měsíce ,Lucinka začíná . Byla v ISCARE na první konzultaci. Jsou moc prima a bezva jsme si popovídaly. Maminky čekatelky , moc Vám držíme palečky.Sama vím, jak se člověko o to maličké bojí, ale uvidítel,že vše dobře dopadne. Věda běží mílovými kroky a úspěšně zvládá i věci o kterých se našim maminkám ještě ani nesnilo. Hezky si to užívejte a opatrujte se Jak jsme jen letmo přeběhly řádky ,tak snad MUDr. Svoboda je v IScARE primářem ,nevíte čeho chirurgie A nevíte někdo, kam odešel z Karláku Doc. Kasalický mám k němu jet na kontrolu.
Děkuji za informace. Jinak jsme v celku ok, váha se už téměř nehýbá,chtěli bychom doplnit-no uvidíme. A pak to břicho pryč- kůže ještě na dvě normální obdobně vypadají moje ruce/ kůže visí jako hadr/. Vašek je na tom o moc lépe-prostě chlapy to mají všechno snažší Moc Vás všechny zdravíme přejeme hodně zdravíčka a dobré nálady. Snad se děti dostanou k tomu, aby nám udělali metřík a vložili pár foteček na stránky. Hanka a Vašek _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
haničko Kasalický je ve vojenské nemocnici ve střešovicích, jestli bude ještě spolupracovat s Iscare, to nevím, to se musí ještě vyzkoumat. Koukni na studentku a přidejte s vašíkem nějaké fotečky. Musím ted pádit do školy pro vénu, dneska je vysvědčení, má jednu dvojku , v páté třídě to jde tak jdeme do Imaxu a na něco dobrého  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Zdravím HankuŠ a Vaška
Maruško, to je synek pašák, jedna dvojka, vynikající kup mu něco dobrého
Koukám, že už i v Praze se lékaři přesunují na lépe placená místa, hlavně, že vám neprchají mimo Prahu, třeba na Moravu, dojíždění za něma není nic moc já jezdím zatím jen do Přerova, ale snad nebudou další přesuny nyní mám aspoň vše bez polatků i hospitalizaci Přerov patří mezi vyvolené, zato u nás v Olomouci se platí dál, jo politika to je věc  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
tak nakonec jsme skončili se synkem v luxusní rekonstruované cukrárně MYŠAK ve Vodičkový ulici ( tam tedy holky co mají rádi sladké raději nechodte) na luxusním poháru, bylo tam spousta dětiček s rodiči, prarodiči, bylo vidět že je to oslava vysvědčení, některé holčičky s babičkami v krásných šatečkách ( my jsme schovávali triko od oběda s flekama ) a tedy ty poháry ( jen z vůně mám nejmíň kilo navíc) no bylo to hezké.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
no malinko už podražili , ale ne moc, jesti se povedla fotka dám na studentku fotku koruny krále Václava. Moc se mi líbilo nádobí, nádherné sklenice načaj, poháry nazdobené , opravdu krásné.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|