Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 503, 504, 505 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
VESELE VELIKONOCE VSEM NA FORU PREJI
A vsem co uspesne podstoupily opku a uz jsou doma ooooooobr gratulace a preji hodne uspechu at jdou kilca dolu  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko gratulace velká a opravdu ty první dny jsou nejhorší. A s tím portem jsem to měla taky, byl tam vrostlý a pan doktor mi ho musel doslova vyrvat ven. To taky bylo to co mě bolelo nejdýl. Ale ta úleva je nepopsatelná, nemyslíš???????????
Takže teď už jen ať ti kila mizí a tobě je jen a jen dobře a to samé samozřejmě platí i pro kosmetičku  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Zdravím v kurníčku
nedočítám, nechce se mi....lenost je silnější
Jsou Velikonoce a já mám v troubě mazance, jsem dobráááá že joo Jeden mazanec už jsme dostali ve čt od macechy, jenže ten už nějak zmizel No dřív to fakt nevyšlo a kdyby ho po mě nechtěla včera upéct ségra, tak péct nebudu vůůůbec NIC, ale že prý mám tu dom. pekárnu, tak ať jí ho upeču no jistě, že jsem tam hodila suroviny z kila mouky, takže mám hned 4 !! mazance, kdo to bude žrát, to teda nevím, ale rozdám to, ať si daj i jiní....beránka jsme dostali včera od tchýně, takže tu vlastně také máme velikonoční žrádélko......joooo taková já jsem, jiné to už nebude  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
zelenoočko
tak hurá, gratuluju k zlepšení to je moc dobře... mám radost, že v podstatě obě ten 4tý den tak nějak cítíte velký zlepšení oproti stavu po opce... aspoň zhruba vím kdy ho čekat
Já dneska chystám věc dětem, peru žehlím, zítra navařím ať tady mají, musíme zajet nakoupit hlavně věci pro mě, nějaký Actimely, Nutridrinky, a přesnídávky a jogurty k ředění. Ať to tady mám. Bude tady s dětma tchýně, chlap se vrátí až v pátek to už asi budu doma.. uvidím, ráda bych kdyby mě tam nechali ty dva dny, no uvidíme jak to půjde. Pak tady budu mít o děti postaráno, a po víkendu už doufám budu moci aspoň trošku fungovat sama. To bude ten pátý den po opce, tak snad.
Krásné velikonoční pondělí přeju
Návrat nahoru |
|
 |
milus
|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko, gratuluji Ti k reoperaci a přeji Ti ať se brzy zotavíš a konečně dojdeš ke své vytoužené váze už ses potrápila dost teď už to musí vyjít moc Ti to přeju. _________________
Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: po duben 25, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: po duben 25, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko:holka zlatá tak ti mocinko blahopřeji,zvládla jsi to a jsem ráda že to šlo udělat zaráz,jsi holka šikovná,,,moc tě objímám a drž se a ta bolest hlavičky bude jistě z vody,no já když nevypiji 2litry tak mám hlavu jak střep,vím že teď víc nemůžeš,ale časem bude líp,tak se drž holka,,,jsi šikulka
zakletá:nádherný baránek a nádherně prostřeno,,
Verčí:to bylo krásné s těmi mazanci,,,jsem se rozesmála,,krásný den i Tobě kotě  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: po duben 25, 2011 12:24 pm Předmět: . |
|
|
zelenoocko: moc drzime palce, ta hlava bude z toho mala piti, si myslim, snaz se po locich vypit co nejvic - nejlepe caj nebo ledovou vodu. _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: po duben 25, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
Koukala jsem na jiný server. Maminy se tam chlubí, kolik toho synkové vykoledovali. Celkem mě to šoklo, co s tím ti lidi budou dělat? To ten klučík musel obejít dům od domu celou velkou vesnici nebo několik menších. A nemohl to unést, to si vezl vozík nebo s ním jezdí tatík autem, aby to bylo kam odložit? Přijde mi to jako hon, kdo víc urve, vždyť to ti lidi nemůžou spotřebovat. Za nás se teda chodilo po nejlepších známých, kluci po kamarádkách, spolužačkách, ale koledníci mívali v tašce pár vajíček a nějakou drobnou sladkost, ne celé lahůdkářství. Bohudíky máme holky a bydlíme ve městě. Na tohle bych neměla žaludek. Ale třeba je to tím, že jsem divná
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po duben 25, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
Sibyl nejseš divná. Já mám sice synky, taky bydlím ve městě, nikdy jsem na to nebyla zvyklá, protože jsem se sem přestěhovala z Prahy, ale můj muž byl, a tak když byli kluci malí, tak taky chodili na koledu - vždycky jsem měla předem hrůzu co s těma vejcema budu dělat. Naštěstí také chodili jen po dobrých známých, takže každý měla tak 6 vajec vařených a stejný počet čokoládových. Což ještě docela šlo, protože byli 2. Když potom dorost ten nejmenší, tak už zas nechodili ty velký. A letos????????? Konečně absolutní klid Velký nejsou doma a malej byl jen u babičky  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
|
Zaslal: po duben 25, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
Tak u nas uz jsou kluci taky davno z koledy doma a jsme na tom obdobne jako pani z fotky Mozna toho mame jeste vic
U nas to od pradavna chodi po cele vesnici od baraku k baraku.Neumim si to ani jinak predstavit a jsem za to rada.Nechtela bych bydlet ve meste ani za zlate prase Jsem holka z vesnice a jiny to nebude Je toho sice hodne ale tak budou mit kluci zasobu hold a z cokolady udelam polevu na buchtu Mam doma 4chlapi tak pohoda.Z vajec bude pomazanka,salat a co se nesni tak se da pak slepicim a neco udam-proste to nejak neresim a jsem stastna ze jsou kluci spokojeny a stastny z koledy.Je to o nich a pro ne  _________________
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: po duben 25, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
Krásné a veselé Velikonoce všem, přeji!
Zelenoočko,
vítej doma, průkopnice moje Moc a moc ti přeji, aby ti bylo už jen a jen líp a líp!!! Jsem ráda, že máš opku zdárně za sebou. Až ty budeš už skoro hubeňour, tak já teprv pomažu na sál. Vypadá to u mě až na červenec....
Z toho, co píšeš, mám docela strach Nesnáším zvracení, pocit nevolnosti.. A tak si říkám, jestli to nevzdat...docela váhám...
Tak se opatruj, pěkně odpočívej, nepřepínej se a těším se, že se potkáme na nějakém srazíku.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUI0xva/]
[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: po duben 25, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
Gluminko, taky nesnáším zvracení. Vydržím všechno, ale jen ne zvrcet!
Proto jsem pečlivě studovala druhy operací a vybrala si tu, kde zvracení nebývá. A po operaci jsem zvracela jen jednou a dalo se to vydržet. V nemce nám píchali nějaké injekce, abychom nezvraceli, já si o ně říkala preventivně 3 dny
Gluminko, nějakých pár zvracení tě přece neodradí od toho, abys byla krásná a štíhlá! Nic není zadarmo  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: po duben 25, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
Aničko, taky jsem bydlela 10 let na vesnici a před tím na malém městečku, ale tohle jsem fakt nikdy neviděla  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
|
Zaslal: po duben 25, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
Sybil-tak treba je to vseude jine-jak se rika Jiny kraj jiny mrav U nas se opravdu chodi dum od domu
Taky nesnasim zvraceni teda-bleeeeeeeeeee Se mnou na tubu byla Evca a ta teda zvracela radne po opce chudera Ja zaplatbuh ne
U nas lije jako z konve,hlavne ze kluci odchodili koledu relativne za dobreho pocasi,sice byla kosa ale neprselo a to je hlavni  _________________
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|