Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 503, 504, 505 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 9:48 am    Předmět: Citovat

VESELE VELIKONOCE VSEM NA FORU PREJI

A vsem co uspesne podstoupily opku a uz jsou doma ooooooobr gratulace a preji hodne uspechu at jdou kilca dolu Smile Smile Smile Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martina

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 9:56 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko gratulace velká a opravdu ty první dny jsou nejhorší. A s tím portem jsem to měla taky, byl tam vrostlý a pan doktor mi ho musel doslova vyrvat ven. To taky bylo to co mě bolelo nejdýl. Ale ta úleva je nepopsatelná, nemyslíš??????????? Laughing Laughing Laughing

Takže teď už jen ať ti kila mizí a tobě je jen a jen dobře Laughing a to samé samozřejmě platí i pro kosmetičku Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
verca

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 10:18 am    Předmět: Citovat

Zdravím v kurníčku Wink

nedočítám, nechce se mi....lenost je silnější Embarassed Laughing Laughing Laughing

Jsou Velikonoce a já mám v troubě mazance, jsem dobráááá že joo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Jeden mazanec už jsme dostali ve čt od macechy, jenže ten už nějak zmizel Rolling Eyes No dřív to fakt nevyšlo a kdyby ho po mě nechtěla včera upéct ségra, tak péct nebudu vůůůbec NIC, ale že prý mám tu dom. pekárnu, tak ať jí ho upeču Rolling Eyes no jistě, že jsem tam hodila suroviny z kila mouky, takže mám hned 4 !! mazance, kdo to bude žrát, to teda nevím, ale rozdám to, ať si daj i jiní....beránka jsme dostali včera od tchýně, takže tu vlastně také máme velikonoční žrádélko......joooo taková já jsem, jiné to už nebude Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 10:32 am    Předmět: Citovat

zelenoočko
tak hurá, gratuluju k zlepšení to je moc dobře... mám radost, že v podstatě obě ten 4tý den tak nějak cítíte velký zlepšení oproti stavu po opce... aspoň zhruba vím kdy ho čekat Laughing
Já dneska chystám věc dětem, peru žehlím, zítra navařím ať tady mají, musíme zajet nakoupit hlavně věci pro mě, nějaký Actimely, Nutridrinky, a přesnídávky a jogurty k ředění. Ať to tady mám. Bude tady s dětma tchýně, chlap se vrátí až v pátek to už asi budu doma.. uvidím, ráda bych kdyby mě tam nechali ty dva dny, no uvidíme jak to půjde. Pak tady budu mít o děti postaráno, a po víkendu už doufám budu moci aspoň trošku fungovat sama. To bude ten pátý den po opce, tak snad.

Krásné velikonoční pondělí přeju Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
milus

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko, gratuluji Ti k reoperaci a přeji Ti ať se brzy zotavíš a konečně dojdeš ke své vytoužené váze už ses potrápila dost teď už to musí vyjít moc Ti to přeju.

Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mona

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 11:16 am    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:58 pm, celkově upraveno 1 krát.
Iriska

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 12:13 pm    Předmět: Citovat

zelenoočko:holka zlatá tak ti mocinko blahopřeji,zvládla jsi to a jsem ráda že to šlo udělat zaráz,jsi holka šikovná,,,moc tě objímám a drž se a ta bolest hlavičky bude jistě z vody,no já když nevypiji 2litry tak mám hlavu jak střep,vím že teď víc nemůžeš,ale časem bude líp,tak se drž holka,,,jsi šikulka Razz Razz Razz

zakletá
:nádherný baránek a nádherně prostřeno,, Razz Razz Razz

Verčí:
to bylo krásné s těmi mazanci,,,jsem se rozesmála,,krásný den i Tobě kotě Wink Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
cindicek

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 12:24 pm    Předmět: . Citovat

zelenoocko: moc drzime palce, ta hlava bude z toho mala piti, si myslim, snaz se po locich vypit co nejvic - nejlepe caj nebo ledovou vodu.

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sibyla

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 1:44 pm    Předmět: Citovat

Koukala jsem na jiný server. Maminy se tam chlubí, kolik toho synkové vykoledovali. Celkem mě to šoklo, co s tím ti lidi budou dělat? To ten klučík musel obejít dům od domu celou velkou vesnici nebo několik menších. A nemohl to unést, to si vezl vozík nebo s ním jezdí tatík autem, aby to bylo kam odložit? Přijde mi to jako hon, kdo víc urve, vždyť to ti lidi nemůžou spotřebovat. Za nás se teda chodilo po nejlepších známých, kluci po kamarádkách, spolužačkách, ale koledníci mívali v tašce pár vajíček a nějakou drobnou sladkost, ne celé lahůdkářství. Bohudíky máme holky a bydlíme ve městě. Na tohle bych neměla žaludek. Ale třeba je to tím, že jsem divná Smile

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
martina

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 1:50 pm    Předmět: Citovat

Sibyl nejseš divná. Já mám sice synky, taky bydlím ve městě, nikdy jsem na to nebyla zvyklá, protože jsem se sem přestěhovala z Prahy, ale můj muž byl, a tak když byli kluci malí, tak taky chodili na koledu - vždycky jsem měla předem hrůzu co s těma vejcema budu dělat. Naštěstí také chodili jen po dobrých známých, takže každý měla tak 6 vajec vařených a stejný počet čokoládových. Což ještě docela šlo, protože byli 2. Když potom dorost ten nejmenší, tak už zas nechodili ty velký. A letos????????? Konečně absolutní klid Laughing Laughing Laughing Velký nejsou doma a malej byl jen u babičky Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 1:56 pm    Předmět: Citovat

Tak u nas uz jsou kluci taky davno z koledy doma a jsme na tom obdobne jako pani z fotky Smile Wink Wink Mozna toho mame jeste vic Rolling Eyes Surprised
U nas to od pradavna chodi po cele vesnici od baraku k baraku.Neumim si to ani jinak predstavit a jsem za to rada.Nechtela bych bydlet ve meste ani za zlate prase Smile Wink Wink Wink Wink Jsem holka z vesnice a jiny to nebude Smile Smile Smile Je toho sice hodne ale tak budou mit kluci zasobu hold a z cokolady udelam polevu na buchtu Smile Smile Mam doma 4chlapi tak pohoda.Z vajec bude pomazanka,salat a co se nesni tak se da pak slepicim a neco udam-proste to nejak neresim a jsem stastna ze jsou kluci spokojeny a stastny z koledy.Je to o nich a pro ne Smile Smile Wink Wink
Gluminka

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 2:02 pm    Předmět: Citovat

Krásné a veselé Velikonoce všem, přeji! Very Happy

Zelenoočko,
vítej doma, průkopnice moje Very Happy Moc a moc ti přeji, aby ti bylo už jen a jen líp a líp!!! Jsem ráda, že máš opku zdárně za sebou. Až ty budeš už skoro hubeňour, tak já teprv pomažu na sál. Vypadá to u mě až na červenec....
Z toho, co píšeš, mám docela strach Shocked Shocked Nesnáším zvracení, pocit nevolnosti.. A tak si říkám, jestli to nevzdat...docela váhám...
Tak se opatruj, pěkně odpočívej, nepřepínej se a těším se, že se potkáme na nějakém srazíku. Very Happy

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Sibyla

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 2:14 pm    Předmět: Citovat

Gluminko, taky nesnáším zvracení. Vydržím všechno, ale jen ne zvrcet!
Proto jsem pečlivě studovala druhy operací a vybrala si tu, kde zvracení nebývá. A po operaci jsem zvracela jen jednou a dalo se to vydržet. V nemce nám píchali nějaké injekce, abychom nezvraceli, já si o ně říkala preventivně 3 dny Laughing
Gluminko, nějakých pár zvracení tě přece neodradí od toho, abys byla krásná a štíhlá! Nic není zadarmo Wink

Sibyla

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 2:16 pm    Předmět: Citovat

Aničko, taky jsem bydlela 10 let na vesnici a před tím na malém městečku, ale tohle jsem fakt nikdy neviděla Rolling Eyes

Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 2:49 pm    Předmět: Citovat

Sybil-tak treba je to vseude jine-jak se rika Jiny kraj jiny mrav Smile Wink Wink U nas se opravdu chodi dum od domu Laughing Laughing Laughing
Taky nesnasim zvraceni teda-bleeeeeeeeeee Confused Confused Rolling Eyes Rolling Eyes Se mnou na tubu byla Evca a ta teda zvracela radne po opce chudera Confused Confused Ja zaplatbuh ne Wink Wink Wink Wink
U nas lije jako z konve,hlavne ze kluci odchodili koledu relativne za dobreho pocasi,sice byla kosa ale neprselo a to je hlavni Smile Smile Smile Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 503, 504, 505 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: