Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 3:01 pm    Předmět: Citovat

marti
to si piš Wink já to zmáknu... budu jako rybička..musím.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 3:02 pm    Předmět: .. Citovat

jo, je klidne mozny, ze te bude operovat, ja kdyz jsem si volala ve ctvrtek o termin, tak jeste nebyl plan udelanej a Fried byl pry "zrovna na sale", takze je mozny, ze budes u nej:-) mne je to taky vcelku putna, pokud to bude udelane dobre:-) Jsem vcelku poslusny pacient, tak pevne doufam, ze kdyz budu dodrzovat vse tak, jak bych mela,tak ze nebudu mit nejake extra problemy. Uf. A taky trochu spoleham na to, ze jsem jeste docela "mlada", nekourim, nepiju....tak snad to to telo dobre zmakne:-)
Jo, nevim, jak to tam mas napsane s tim prijmem, ale mne,kdyz volali, tak sestra rikala, ze nejlepsi je opravdu tak v tech 7-7.10. Nerikala mezi 7 a 8 ci neco podobneho. Spise v tech 7 Smile Tak uvidis.

Martina ma pravdu, nic bych nedala za to, ze se to dokonce zformje az ten den, nekoho treba neprijmou atd...
No, ja ze sebe nemocnou nedelam, pevne doufam, ze je to vse z te alergie, ale pochopim, kdyz do toho nepujdou, necham to na nich, oni musi vedet, jaky bude nejlepsi postup. Mam od internistky z doby predoperacniho nejake prasky, po kterych se dobre spi, tak doufam, ze zitra vstanu Smile

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 3:10 pm    Předmět: Citovat

cindicku nic mi do toho sice není, je to tvoje věc, ale před operací bych raději žádné zklidňujíci prášky nebrala. Aby se to pak nějak netlouklo s medikací, kterou ti dají při příjmu a s narkozou..........prostě bych riskla, že tu dnešní noc moc spát nebudu, že se dospím po opce.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 3:21 pm    Předmět: .. Citovat

Martina: presne to me napadlo. Byla jsem na predoperacnim primo u nich, u Dr. Sramkove, ona mi dala i neco noveho na tu alergii atd. Jenze pak, kdyz volala sestra ohledne toho terminu atd, tak rikala nebrat leky na redeni krve atd, takova ta klasika, a ja se zapomnela zeptat, zdali mam stale brat i to od Sramkove.
Tak jsem nelenila a vcera ji jeste psala, co mohu a co ne, a napsala mi, ze ten Prothazin, kterej mi napsala, si vzit muzu...tak nevim:-( muzu to samo zkusit bez nej, ale je to i trochu na ty dychaci cesty, tak mam strach, aby mi rano nebylo nejak jeste vic bidne, pokud si to nevezmu...sama nevim, opravdu.

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
bossice

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 3:39 pm    Předmět: Citovat

...lepší než liposukce... http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/kryolipolyza-pristrojem-zeltiqtm ...i cenově přijatelnější

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
martina

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 3:53 pm    Předmět: Citovat

cindicek jo tak Prothazin asi jo, ten dávaj i v nemocnici, když tam seš den předem, já nevěděla o jaký lék jde, on je hlavně, když je velkej kašel, aby se člověk vyspal, prostě na celkový zklidnění.........

boss no tak to je něco pro mě, že bych to ozkoušela???????

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 3:57 pm    Předmět: .. Citovat

martina: Jo, tak snad si tim neublizim. Uvidim vecer, jak mi bude a podle toho si ho vemu nebo ne:-(
Dneska si jeste kapu do nosu PINOSOL tak doufam, ze ten nevadi..nejak to nemuzu vygooglit. Clovek ma strach, aby neco nepos...Smile

Terča

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

Dobrý podvečer, přeju Smile !
Tak, že se vracím k čočce a tak. U nás se dělá čočku každý jinak, já přebrala máminu školu, takže buď s volským vokem nebo uzeným, či uzeninou, stejně tak i ke hrachové kaši a poléváme osmaženou cibulkou-bez chleba.
K čočkové i hrachové polévce podáváme osmaženou housku, skorotchyně i osmahlý chleba. Já přidávám do čočkové polévky i zeleninu. A všude, kam můžu, přidám česnek Rolling Eyes .
A ovocné knedle ? Tak je to o chuti, samozřejmě, u mě vítězí odpalované těsto, je to pro mě v létě ta největší mňamka -s jahodama
Embarassed .
Kynuté knedlíky nepozřu ani sladké ani slané a to tu nedokázali pochopit, že prý se frním Rolling Eyes .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bossice

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:08 pm    Předmět: Citovat

Martino nešprýmuj, laskavě!!! Tvoje "špíčky" bych teda chtěla vidět!

Čauky Terčo! Jak je? Pořád stejně, nebo už malinko líp?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lucinka

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:12 pm    Předmět: Citovat

Ahojte,teď přidám něco z úplně jiného soudku,ale velice mě to pobavilo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Pustila jsem si teď šot se Simonou Krainovou a ta tam s velice vážnou tváří říkala,že už se zklidnila a teď nekupuje kabelku za 60.000Kč v Pařížské ulice,ale jede tisíc kilometrů do itálije a koupí si tam tu stejnou kabelku pouze za 20.000Kč............................ Laughing Laughing Laughing Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing .
To mě docela hodně dostalo Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing.

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:15 pm    Předmět: Citovat

jste toho zase nakecaly teda Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

cindi no to je dost, že přijdeš podat hlášení i sem k nám Rolling Eyes Wink Laughing Laughing Laughing Tak hodně štěstí přeji a hurá do nového života Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:17 pm    Předmět: Citovat

Cindi
Prothazin teď beru já i Patrik...
má průduškovej kašel, takže odedneška jsme dostali totok, půlku na noc...
no uvidím, já už ho měla doma dýl. Já si dám asi taky jenom půlku, nebudu to přehánět... Přivezla jsem si Sinupret, což je sice humáč největší, ale na tyhle průduškový stavy naprosto milionovej, jeden den vemeš, druhej den z tebe jdou šílený hrůzy .. (vykašláváš ) fakt je výýbornej, a hlavně přírodní.

cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:20 pm    Předmět: .. Citovat

Lucinka: Very Happy no, tak ona je to takova chytra holka, tak co bys chtela...Wink

Verca: ahoj, zdravim a dekuju! Je mi fakt lito, ze jsem nestihla zajit sem driv, chtela jsem, ale ten cas proste nebyl. Tak doufam, ze vsechno zmaknu a jakmile dorazim domu, budu vsechno jeste pekne poctive docitat, to uz snad ten cas bude, tak se na to i tesim:-) Zitra si na me vzpomente, budu rada. Na novy zivot jsem dost zvedava - pacient jsem poslusny, tak snad to nejak dam:-)

cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:22 pm    Předmět: .. Citovat

zakleta: no tak vidis, to je nahoda. Ja mam jeden na noc, pulka vam urco bude stacit, delejte, jak rika doktor:-) Ja mela nedavno taky nejakej sirup, homeopatickej, stodal, a taky byl fajn. I kdyz ten muj problem je asi spis v te podelane alergii, ale to bych se porad opakovala...:-/

zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 4:25 pm    Předmět: Citovat

cindi
mě taky onehdá, když sem byla hluchoň dva tejdny na levý ucho, honily všude možně po ORL... no dělali mi vyšetření sluchu, taky celkem sranda, a zjistili to co bylo jasný, že neslyším na levý ucho... strkala mi do nosu tu hnusnou hadici, i do ucha.. nic nenašla.. paráda co... nakonec mě ověnčila závěrem že trpím chormickou rýmou... mno, a pak prostě neměj rýmu, když jí máš v podstatě furt.
Stříkla sem si do nosu nějaký sprej s kortikoidama, aby mi to odlehlo...
no do tý doby sem absolutně netušila že nějakou chronickou rýmou trpím.. ačkoliv mám rýmu často, mě to nenapadlo, jak jsem psala.. kluk je usoplenej ze školky věčně.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: