Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:36 pm    Předmět: Citovat

Qwys ahooooooooj miláčku, chodíš nějak málo, co jsi v práci Sad Sad

Už se strašně těším, že mě Sad štěně zbaví té samoty a deprese Wink Wink
musím si vzít aspoň týden dovolenou, je malinkej, tak nemůže být hned sám doma a budeme se učit čůrat a chodit na procházky Wink Wink

to víš, že můžeš přijet, ráda vás uvidím Wink Wink

jj vířivka ve dvou je perfektní i bez šááááňa Laughing Laughing znám to, fantazie Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:55 pm    Předmět: Citovat

holky je to přesně tak, díky Wink

JJ jsem ráda, že jste si užili krásný víkend..... hlavně, že jste se odreagovali, vždyť si to oba zasloužíte po tak náročných měsících !! Wink

Katko myslím, že moje chuť nechuť už zůstane tam, kde je...prostě to tak je.....kořeny toho všeho jsou několik let zpět a prostě se to táhne dál se mnou..... no uvidíme co a jak bude dál.... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:58 pm    Předmět: Citovat

Besti, toliko zvířat Shocked Shocked ! Tři psi mi přijdou normál, naši taky měli tři než holky odešly do psího nebe. Ale jedenáct koček, to čumím.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:00 pm    Předmět: Citovat

Věru, já to teď mám taky také všelijaké Rolling Eyes Embarassed ...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bestickova

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:14 pm    Předmět: Citovat

Terčo,my bydlíme v baráku,na vesnici,psy jsou venku na zahradě,kočky taky..Ale víš jak to je,přijde jedna cizí do stodoly,klidně si tam porodí 4 koťátka a najednou máme o 5 koček víc,no a ani jeden nemáme to srdce topit to a pak už ani rozdávat.. Very Happy

[/url]
Lubinka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:37 pm    Předmět: Citovat

bestičkova ty opice jedna Laughing Laughing Laughing Laughing
já přijedu a ke zvířátkům ti přibudou ještě moje 2 děti,to bys nedala
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Qwys malá měla 3 měsíce a odvezli nás do nemocnice a zjistili ji nějakou bakterii a tak jsme dali pejska 1 paní na zahradu a chlap se zařekl,že už nikdy ......... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
bestickova

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:42 pm    Předmět: Citovat

Lubči,na zahradě se nějaké to dítátko ztratí Wink ,máme ji obrovskouuuuuuuuuuuuuuu

a to já bych ještě ráda ovečky,ale ty až tak příští rok,protože ted bych na ně neměla moc času

[/url]
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:44 pm    Předmět: Citovat

Besti, proto naši měli vždycky kocoura. Koťata by nikdo nezabil, naši ani králíky nemůžou držet, ba i slepice se nechává dožít. Na podzim jim přestaly nést, tak tam jel můj chlap se skorotchyní na popravu slepic Embarassed .
Kocour se našim ztratil před Vánocema, od té doby se jim tam nastěhovalo několik polodivokých koček, jedna do sklepa do pelechu po kocourovi ostatní obchází venku a řvou. Měli snahu z ní udělat kočku domácí a odvézt ji na kastraci-3x. Kočka jako by to pokaždé věděla a zdrhla, navíc vet zjistil, že má svrab a když ji chtěli čistit uši, tak se jim to taktéž nepovedlo.
Tak si mamina vymyslela, že chce opět kocourka...
Když jsme pohřbili čubinu v lednu, říkala jsem, že jim seženu většího psa-čubinu, ten by kočky určitě vyhnal spíš, ale otec nechce ani slyšet. Já bych je tam nejraději viděla současně, štěně čubinu a kotě kocoura.
Ale otec by nás asi vyhnal všechny... Rolling Eyes

Davídek
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:45 pm    Předmět: Citovat

LubinkaMiláčku moje,to je skvělé. Bo já ty gatě furt potahuju,jako bych v nich nosila cihlu nebo co Rolling Eyes
bestickova

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:48 pm    Předmět: Citovat

Terči,k nám když přijdeš na zahradu a podíváš se tak jsou různě zasazené různé kytky a keře,pod každou kytkou nebo keřem leží nějaké zvířátko a u křečky jsme si pochovali a každého zvlášt Smile

[/url]
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:49 pm    Předmět: Citovat

Lubi, myslím, že můj tatín na to nahlíží podobně, s poslední nemocnou čubinkou to vůbec nebylo jednoduché, když tak stojíš u ní a koukáš, jak pomalu usíná, brrrrr, úplně mi z toho není dobře ani po těle ani po duši, když si na to vzpomenu. Tak ten večer, co jsme odjížděli, nám tatín řekl, ne aby vás napadlo nám kupovat dalšího psa...
Crying or Very sad

Davídek
Lucinka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:53 pm    Předmět: Citovat

Ahooooojte všichni Laughing Wink Laughing Laughing .
Jsem tu sice velmi krátce,ale nedá mi,abych jen malinkou větičku nenapsala a to,že jsem si myslela,že Zakletá už je po operaci a delší dobu...
Já totiž se pokaždé nedívám pod metřík,kdy a jak dlouho má kdo za sebou...
Jinak jsem dnes tedy byla na druhém užším kole pohovoru,kde mě ředitelka mučila hodinku a půl a teď mi odpoledne volala,že jdu do třetího kola,o kterém jsem neměla ani tušení a že tam musím excelovat a budou tam už dvě ředitelky na mě,takže jsem docela v depceeeeeeeeeee a to veliké Crying or Very sad !

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
martina

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:55 pm    Předmět: Citovat

jj tou hrůzou jsem si Teri prošla nedávno, když jsem musela nechat uspat kočičku, ale protože jsem se nemohla dívat jak se trápí, tak se utěšuju tím, že jsem jí vlastně pomohla. No ale jiný koťátko scháním, ne jako náhradu, protože tamta je nenahraditelná, ale aby ta druhá co tu zůstala nebyla sama a nesmutnila...... Crying or Very sad Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Annax

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 3:56 pm    Předmět: Citovat

Lucinko
Ty to zvláááááááááádneš!!!!!!!!!!!!!!!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Lubinka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

Terči tohle znám moooooooooooc dobře,není to tak dávno co mamce(AlenaM) umřel pejsek Doneček.Hrůůůůza,byl poslední dobou nemocný Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ,viděla jsem mamku jak se trápí a potom,když přišel jeho čas,tak s ním byla venku a už se nemohl postavit na tlapky.Řvala jsem jen jak mi to mamka říkala a já si to představovala,taky jsem ji chtěla koupit pejska bišonka Falco jsem ho pojmenovala,ale ani slyšet a tak jsem to neriskovala

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: